Fabia Combi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Heslo na Media Databank
Určite ich tam majú, pretože odtiaľ čerpajú fotky novinári. Dostal som v Paríži na autosalóne maličký prospekt, kde je návod ako sa na tú stránku registrovať, a len v tom prospekte je asi 25 záberov Fabie Combi (nielen strieborná, ale aj červená), potom nákresy z vývoja, auto v reze atď. Lenže heslo vraj pošlú až do 48 hodín, nechce sa mi čakať. -
« Re: Super
Spíš jsi měl na mysli asi 400tis., ne ? Ale cena základního modelu (jak uvádějí někde cca 310 někde cca 305 tis. mě moc neudivila, i když jsem trochu myslel na těsně pod 300tis, nějakou "baťovku") mě zase tak moc neudivila. Odpovídá to tak rozdílu mezi "krátkou" Feldou a COMBI a tedy teď mezi Fabií a Fabií COMBI. Nemůžeme čekat, že by nový auto bylo levnější. -
« Uvedení COMBI
Na stránce [odkaz] je informace o uvedení COMBI v Paříži. Cena Classica je stanovena na 309.900,- (ovšem nepíšou přesně s jakou verzi, jestli jde o 44 nebo 50kW, předpokládám, že nejde o žádný 16V).
Nevíte někdo, kde jsou oficiální stránky Autosalónu v Paříži. Ale tam asi stejně žádný fotky nebudou. -
« kombik
vypada to zatial super, ale chcelo by to vidiet z boku, hmm..ale to zahnutie zadnych dveri?? uvidime
Co sa tyka neochoty publikovat snimky zo strany Skoda-auto tak ono to bude tym, ze nechcu ohrozovat predajnost Felicie Combi...ono zverejnit foto a udaje a nebodaj aj cenu pol roka pred tym ako sa zacne vyrabat by mohlo asi ohrozit predajnost, lebo cast zakaznikov by mohla s kupou vyckavat, takto ked nikto nevie ako to budde vypadat co to bude zac a o cene sa akurat spekuluje tak pre zakaznika je to neistota a kupi auto ake je...Feliciu Combi
Ale mozno sa mylim...
Kazdopadne politika Skody - Auto je taka co uz s nimi???
-
« Re: NEW
Jo, vypadá dobře. Akorát možná nemusel bejt sklon zadních dveří tak strmej (i když pořádný fotky z boku ještě nejsou).
A propos, chápete někdo ŠkoduAuto, proč pořád dělá takový drahoty s fotkama? Vloni mám takovej pocit, že taky byla tejden před autosalonem uveřejněná jedna fotka. Když třeba kouknu na to jak třeba Opel zveřejnil novou Corsu (mimochodem jsem zvědavej na srovnání s Fabii, protože to je určitě konkurence) nebo teď naposledy Ford nový Mondeo. Vloni jsem četl nějaký článeček s někým z MB, kde se píše o tom, že jako automobilka s menší nabídkou typů to chtěj tajit do poslední chvíle a nechtěj dát konkurenci nahlídnout pod pokličku, ale teď už by jim to snad nikdo neukrad, když je tejden před výstavou ?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!