rsion="1.0" standalone="yes"?> CAS.sk {literal}

Fabia Combi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

05.10.00  06:55

« Re: Combi

Videl som fotky z novinárskaj predvádzačky a musím povedať, že tie strešné pozdĺžniky Fábii nesvedčia. Bez nich sa mi to viac pozdáva.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.00  13:34

« Combi v reálu

Tak jsem ten kombík dneska viděl jet v Praze Řepích s Mladoboleslavskou SPZ. V reálu vypadá mnohem, mnohem líp než krátká. Až bude k vidění u dealera, určitš se zajdu mrknout.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  13:18

« Re: Heslo na Media Databank

Aha, tak to je panečku operace, to jsem netušil. Já se jenom připojil na tu uvedenou stranu a tam koukám, že je stránka 1/0 a nikde nic, zatímco na ostatních lincích na jiný modely jsou obrázky všechny.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  12:41

Určite ich tam majú, pretože odtiaľ čerpajú fotky novinári. Dostal som v Paríži na autosalóne maličký prospekt, kde je návod ako sa na tú stránku registrovať, a len v tom prospekte je asi 25 záberov Fabie Combi (nielen strieborná, ale aj červená), potom nákresy z vývoja, auto v reze atď. Lenže heslo vraj pošlú až do 48 hodín, nechce sa mi čakať.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  12:33

A není to třeba tím, že je tam pro F COMBI ještě nemají ? Normální Fabia je tam vidět. Stejně tam nebudou žádný extra fotky kromě těch co jsou na www.skoda-auto.cz. Mohly by tam dát i jiný než furt tu protěžovanou sříbrnou metlu.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.00  10:07

« Heslo na Media Databank

Nemá niekto z vás novinárske alebo dealerské heslo na

[odkaz]

Nechce mi ukázať fotky Fabie Combi, keď som pripojený ako anonym. Dík! Ak ho nechcete písať sem, tak na mail copy@post.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  08:50

« Re: Super

On to "a" myslel asi jako vtip ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  08:17

« Re: Super

Spíš jsi měl na mysli asi 400tis., ne ? Ale cena základního modelu (jak uvádějí někde cca 310 někde cca 305 tis. mě moc neudivila, i když jsem trochu myslel na těsně pod 300tis, nějakou "baťovku") mě zase tak moc neudivila. Odpovídá to tak rozdílu mezi "krátkou" Feldou a COMBI a tedy teď mezi Fabií a Fabií COMBI. Nemůžeme čekat, že by nový auto bylo levnější.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.00  07:18

« Super

Za 200 000 Kč v turbodieslu to bude nejprodávanější auto v čechách co myslíte?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.00  19:29

« Re: Uvedení COMBI

Vypadá dobře určitě líp než 5d verze.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.00  08:26

Uvedena cena je pro 1,4/50kW.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.00  19:32

Teda fakt vypadá ten COMBIk dost dobře
    a web Skodovky je taky podle mě lepší,
    žádná násilná změna. Jenom mi tam chybí
    i Fabie COMBI v profilu těch budoucích
    kupců třeba "dělník", "zootechnik"
    a podobně :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.00  19:03

Aha, teď jsem mrknul na www.skoda-auto.cz (nově udělaný stránky) a tam to je (maj tam docela pěknou kočku).
  • 00 Reagovat !

foto

28.09.00  19:00

« Uvedení COMBI

Na stránce [odkaz] je informace o uvedení COMBI v Paříži. Cena Classica je stanovena na 309.900,- (ovšem nepíšou přesně s jakou verzi, jestli jde o 44 nebo 50kW, předpokládám, že nejde o žádný 16V).

Nevíte někdo, kde jsou oficiální stránky Autosalónu v Paříži. Ale tam asi stejně žádný fotky nebudou.

• « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  11:31

« Re: Na malý auto to jde

Medzi najlacnejsou Fabiou a najlac. Octavkou je u nas v SK rozdiel 80.000,- Sk - obidva s 1.4 44kW.
    A Fabia s 44kW ide urcite lepsie ako Oktavka s 44kW.
  • 00 Reagovat !

foto

22.09.00  10:57

« Na malý auto to jde

Má to zase meší kufr než Felda. No ale při té velikosti to jde. Cena bude určitě zase přepísknutá. Nedokážu pochopit, že se vůbec Fabie prodávají, když je téměř za ty samé peníze Octavie. Však jsou Fábií plné servisy, třeba se ceny nějak pohnou.
  • 00 Reagovat !

foto

22.09.00  09:20

« kombik

vypada to zatial super, ale chcelo by to vidiet z boku, hmm..ale to zahnutie zadnych dveri?? uvidime
    Co sa tyka neochoty publikovat snimky zo strany Skoda-auto tak ono to bude tym, ze nechcu ohrozovat predajnost Felicie Combi...ono zverejnit foto a udaje a nebodaj aj cenu pol roka pred tym ako sa zacne vyrabat by mohlo asi ohrozit predajnost, lebo cast zakaznikov by mohla s kupou vyckavat, takto ked nikto nevie ako to budde vypadat co to bude zac a o cene sa akurat spekuluje tak pre zakaznika je to neistota a kupi auto ake je...Feliciu Combi
    Ale mozno sa mylim...
    Kazdopadne politika Skody - Auto je taka co uz s nimi???
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  07:38

« Re: NEW

Jo, vypadá dobře. Akorát možná nemusel bejt sklon zadních dveří tak strmej (i když pořádný fotky z boku ještě nejsou).

A propos, chápete někdo ŠkoduAuto, proč pořád dělá takový drahoty s fotkama? Vloni mám takovej pocit, že taky byla tejden před autosalonem uveřejněná jedna fotka. Když třeba kouknu na to jak třeba Opel zveřejnil novou Corsu (mimochodem jsem zvědavej na srovnání s Fabii, protože to je určitě konkurence) nebo teď naposledy Ford nový Mondeo. Vloni jsem četl nějaký článeček s někým z MB, kde se píše o tom, že jako automobilka s menší nabídkou typů to chtěj tajit do poslední chvíle a nechtěj dát konkurenci nahlídnout pod pokličku, ale teď už by jim to snad nikdo neukrad, když je tejden před výstavou ?

• « 00 Reagovat !

foto

21.09.00  16:51

« Re: NEW

Je krásná, po Octávii combi Škoda opět potvrdila, že dělá opravdu nejkrásnější kombíky :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

21.09.00  15:47

« NEW

Snáď si nová Fabie Combi zaslúži samostaté téma.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…