rsion="1.0" standalone="yes"?> CAS.sk {literal}

Fabia Combi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  16:27

« Re: porucha 8-((

to mfilip - nepis vsechny, moje ne :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  14:54

...tak zavadu uz nasli, auto bude snad zitra opraveny, takze pak napisu co to bylo..jeste jednou dekuji vsem za rady.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  13:41

zapomnel jsem dodat, ze uvedene zavady nebudou mit s timto krouzkem nic spolecneho, protoze problem s krouzkem maji vsechny Octavie, Fabie, Felicie s airbagem, proto si myslim, ze by o tom vedeli.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  13:39

je to vadny snimaci krouzek kontaktu airbagu
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  11:38

dik za odpoved zkusim jim "poradit" v servisu..
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  11:33

Neustále svítící kontrolku airbagu jsem měl taky. Způsobuje to údajně vadný kontakt na jakémsi kroužku uvnitř volantu. Tuto závadu má (podle informací servisu) přibližně každá čtvrtá fabie.
    Nefunkční posilovač, to slyším poprvé.
  • 00 Reagovat !

foto

22.03.01  10:10

« porucha 8-((

tak jsem dojezdil....8-((, tyden stara fabie, najeto asi 500 km a zniceho nic pri parkovani na me zacal houkat Airbag a posilovac. Servo uz se nerozchodilo, takze jsem v tu ranu mel z auta nakladak a airbag taky porad svitil. Dnes rano jsem to odvez ( boli me ruce) do servisu a po hodince cekani, me radeji pujcili nahradni auto a dal studovali manualy, protoze takovou zavadu tu jeste nemeli. Jinak ta spotreba vysla na 7,62 litru coz je docela dost, ale je pravda, ze jsem auto nesetril. Uvidime priste.
    PS : ABS + EDS je skvely !!!, ted jak napad snih rozjezdy i brzdeni je bez chyby, brzdy si zacvakaj a bud to jede nebo to brzdi- zadny prokluzy.
    PS 2 : Nemate nekdo zkusenosti s vyse popsanou poruchou ?
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.01  09:46

« už ji mám....taky 8-))

...zatim ji mam tyden - fabii combi 1.4 50 kw , vybava classic + ABS EDS/ASR, presel jsem z felicie 1.3 r.v. 1995 a srovnat se to neda...fabie je prekvapive zivejsi, a dokonce i lepe tahne, zpocatku jsem mel pocit, ze brzdy jsou pomale, ale ted kdyz si to sedlo, jsou vpohode....ABS jsem zkousel na mokru - parada ! funguje to 8-)), v interieru je ticho - motor je perfektne odhlucnenej, ale pri 120 je samozrejme slyset, rizeni s posilovacem je taky parada, jezdi se s tim jak s motokarou a podvozek sedi jak pribity - samozrejme jsem nezkousel ho utrhnout.
    Co vadi : male blbe zrcatko vpravo, velke predni sloupky a tim mensi vyhled ( obcas se za ne schova auto) , ovladac na svetla, ktery se musi pri zapnuti otocit 2x a to jsem jeste nezapinal mlhovky, obcas zpatecka nez si zvyknu zatlacit paku a dat ji dopredu, potahy sedacek - normalni latka ( mel jsem mikroplys a byl lepsi) a chybi mi v otackomeru zelene pole ekonomicke jizdy..zatim vse. Spotrebu spocitam pres vikend a ozvu se....mejte se
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.01  09:20

« ,,nový" motor 1.0

Jsem zvědavej jak Fabie s tímto motorem bude jezdit. Na tento motor je těžká. Zrychleníá tipuju jako Škoda 120. Pro svoji bezpečnost bych si toto auto nekoupil. mluvím sze zkušeností, protože jsem 2 roky měl uto s motorem 1.1, ale to auto vážilo 850 Kg. Vždyť se s tím nebude moc dát ani předjíždět !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.01  18:01

« Re: Další zdražení ?

V kvetnu. Asi o 4 tis. Na motor 1.4 MPI bude EU4.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 16.03.01  21:06

« Re: Další zdražení ?

Octavia 1,6/55 kW je len o máličko dynamickejšia než Felicia 1,3/50. To mám overené z praxe. Na druhej strane Fabia 1,4/50 je na tom doslova úplne rovnako (aj maximálka aj akcelerácia), ako Felicia 1,3/50. Tiež overené. Ale samozrejme rozdiel je v hluku v prospech Fabie i Octavie. S tými EU normami veľmi neporadím - v prospekte je ich uvedených obyčajne viac. Informoval som sa aj u importéra a zistil som, že treba počítať s tou staršou normou a vyššími spotrebami. Nový MR 2002 nabieha v máji. Pýtal som sa importéra, kedy sa už dá objednávať, ale odpoveď nedorazila. A čo zdraženie. Áno, bude ešte jedno, tiež okolo 2%. Podľa všetkého v polovičke roka, ale neviem presne, či pod tým nebol myslený máj. Ale skôr si myslím, že nie.
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.01  13:40

« Další zdražení ?

Tak jsem se včera dozvěděl od jednoho prodejce Škoda, že poslední zvýšení cen nových vozů Fabia a Octavia nebylo letos ani zdaleka poslední. K dalšímu zvýšení by mělo dojít NEJPOZDĚJI s novým modelovým rokem. O kolik nevím. Má někdo z Vás podobné informace? Dá se odhadnout případné zvýšení ceny (např. v %)? Nebo alespoň, ví někdo kdy přijde do prodeje nový modelový rok Fabií?
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.01  11:43

« Koupit nebo počkat

Diamante, máš dobré informace, tím myslím to zdražení o 2%. Dnes se to potvrdilo a Ty jsi to tady psal už před 14 dny. Pokud budeš mít další novinky tak dej vědět.
    Tonda
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  11:22

« Re: Drziak napojov

dik za odporucanie, ale moju chromovu hlavicu paky menit nemienim (elegance) ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.01  14:47

« Re: POROVNANIE: Fabia Combi 1.4 (50 kW, 55 kW 16 V) a Octavi

Chyba: Ta Octavia nie je vo vybave Elegance ale samozrejme vo vybave AMBIENTE.
  • 00 Reagovat !

foto

15.03.01  14:35

« POROVNANIE: Fabia Combi 1.4 (50 kW, 55 kW 16 V) a Octavia 1.

Zdravim vsetkych,
    kedze uvazujem nad kupou auta, rad by som Vas
    poziadal o nazory na uvedene typy aut:
    Fabia Combi 1.4 50 kW - Comfort za cca. 390000
    Fabia Combi 1.4 55 kW 16V - Comfort za cca. 440000
    - je to zlepsenie na 55 kW a na 16 ventilov
    adekvatne tym +50000 Sk
    - aky je rozdiel medzi OHV (pri 50 kW) a 2xOHC
    (pri tej 55 kW) a OHC (pri Octavii 55kW)
    - ako motor - zrychlenie, staci tych 50 ci 55 kW
    - ako je to so spotrebou, nieco som cital, no
    skutocnost byva castokrat ina ...
    - normy EU1 az EU4, ako je to u tychto typov aut
    Ak porovnavam tu Fabiu 55kW 16V s Octaviou 1.6
    55kW vo vybave Elegance za cca. 435000, zda sa mi
    ze sa to oplati kupit viac, ma niekto skusenosti
    s tymto autom a pripadne to porovnat. Bojim sa,
    ze ten motor je pre Octaviu dost slaby - ako to
    je tu s akceleraciou a najmae so spotrebou. Casta
    jazda po dialnici a najmae dlhe trate ...
    Vdaka za Vase info,
    Brano.
  • 00 Reagovat !

foto

15.03.01  14:31

« Chyba ???

Nejak to blbne pri pridavani novych prispevkov - najprv vypapuloval s chybou "Argument 1 is not a valid MySQL" ci co, a po napisani toho isteho prispevku este raz pridal aj ten predosly...

T.M.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.01  14:24

« Drziak napojov

Zdravim,

drziak napojov som zhanal aj ja, bohuzial neuspesne. Nikde ho zatial este nemali.

Kupil som si vsak kozenu hlavicu riadiacej paky, tu, co je v katalogu prislusenstva. Trocha je vacsia, ako povodna gumena, ale dobre sadne do ruky a dobre aj vyzera. Trochu blbo sa vsak montuje, ale da sa to. Odporucam...

Inak nudzovo umiestnujem pohare s Colou takto: Vezmen drziak poharom od McDonalda. Vyberiem popolnik, dam do neho drziak tak, aby smeroval k strane spolujazdca, vlozim popolnik a zavriem poklop ako sa len da. Do drziaka potom vlozim pohar a je to. Nie je to ziadne slavne riesenie, ale beznu jazdu to vydrzi. Pri ostrejsich zakrutach vsak odporucam pridrzat rukou, pre pripad.

T.M.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.01  14:17

« Drziak napojov

Zdravim,

drziak na napoje som zhanal aj ja na viacerych miestach, vsade vraveli, ze ludia to zhanaju, ale zatial to Skodovka nedodava :((

Skusal som niekde umiestnit aj klasicky drziak od McDonaldu, ale na dvere ho nezavesis. Jedine provizorne umiestnenie je vybrat popolnik, dat tam ten drziak smerom k spolujazdcovemu sedadlu, vlozit popolnik, a zavriet poklop popolnika pokial sa da. Drziak s najvacsim poharom Coly vydrzi beznu jazdu po meste. Ale pri ostrejsich zatackach odporucam pre istotu pridrzat rukou.
    Kupil som si vsak kozenu hlavicu riadiacej paky, tu co je v katalogou prislusenstva. Sice dost blbo sa montuje, ale vysledny efekt je dobry - dobre to vyzera a dobre aj sadne do ruky. Odporucam...

T.M.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.01  09:49

« Re: TDI

igicom> Díky za informace. Držák na nápoje oželím.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…