Fabia Combi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  13:23

« Re: Konferencia 2

Já tam kouknul a že by to tam žilo nějak víc se mi nezdá. Ovšem zajímavej je tam příspěvek se spotřebou oleje u Fabie.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  11:10

« Re: Konferencia 2

pohodlnejsi by bylo, pritahnout ty lidi z druhe konference sem ...
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 28.10.00  22:53

« Konferencia 2

Trochu som to poplietol. Na prihlásenie je najlepšie zájsť na stránku www.pandora.cz a využiť kolónky na prihlásenie. Do okienka s názvom konferencie stačí napísať fabia a príspevky sa potom odosielajú na adresu fabia@pandora.cz, odkiaľ da rozošlú všetkým prihláseným členom. Zdá sa mi to pohodlnejšie, než si túto stránku stále načítavať.
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 28.10.00  22:47

« Konferencia

Ak by te mali záujem, existuje na serveri Pandora.cz aj e-mailová diskusia o Fabii. Stačí poslať mail na fabia@pandora.cz a do predmetu napísať SUBSCRIBE. Zdá sa mi to pohodlnejšie, než si stránku stále načítavať.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.00  12:44

« Re: zadek

Vcera jsem zake videl Combi na autosalon v LB. Myslim, ze je jeste lepsi nez na obrazkach.
    Cena 300000 za 1,4MPI bude obrovskou konkurenci pro Felicii Combi a asi i pro Octavii Combi.
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 22.10.00  20:39

« Combi na Slovensku

Dnes som videl Fabiu Combi u nás na Slovensku. Bola síce ešte na vlaku, ale je to dobré znamenie, že ju zanedlho uvidíme naživo aj my.
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.00  22:33

« zadek

Dnes jsem si prohlédnul kombík na autoshow. Boční linie je velmi pěkná, relativně originální, ale tvar a posazení zadních světel je slušně řečeno nepovedené, nemá žádnou myšlenku. Jako by to designéry najednou přestalo bavit a prostě to nechali dokreslit uklízečku podle obrázku krátké fabie.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.00  16:54

« Re: to: Pallas - picbank

Herm, to heslo mi medzitym doslo, takze uz som si to poobzeral. Vsak tam je aj v cervenej aj v striebornej farbe?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.00  10:05

« Re: fija

co se da delat - videl jsem se alespon s Fenixem a Orpheusem ;-) Treba pristi rok...
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.00  08:30

« fija

Moc se omlouvam, nechapu jak jsem mohl ten prispevek prehlednout. Ono to vypada jako schvalnost, ale ver mi, ze bych prisel.
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.00  22:37

« *

Hruza hruza hruza
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.00  14:56

« to: Pallas - picbank

Tak dneska jsem koukal, že už i na tom anonymním přístupu na partner.skoda-auto.com/picbank jsou obrázky COMBI.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.00  07:56

« Re:

Toz kdyz se pujdes podivat na Fabii Combi, tak zajdi jeste 20 metru dal a prijd se mi ukazat na stanek A40 (pavilo V) naproti Microsoftu. At vim, s kym mam tu cest na MC diskutovat. Treba ti k tvym antipatiim ke skodovkam neco reknu :-)
  • 00 Reagovat !

foto

10.10.00  07:48

« Bez nadpisu

Na invex jedu ve ctvrtek, podivam se. Uz se tesim do Pegasu.
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.00  20:16

« Fabia combi

je k videni na Invexu, v pavilonu V. Je tmave zelena a vedle ni je stribrne TTcko...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.00  14:22

« Re: Combi

Doufám, že bude k vidění na Výstavišti v Praze nějak kolem 19.10. , kdy by měla být AutoShow nebo jak se ty pravidelné autovýstavy jmenují. Alespoň vloni tam Fabia touhle dobou byla na stánku Auto Jarov.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.00  15:50

Tak jsem včera cestou z Prahy do Mělníka viděl Fabii Combi (samozřejmě s Mladoboleslavskou značkou) v modré barvě. Měl jsem možnost prohlédnout si ji jak ze zadu a pak i z boku, do zrcátka jsem se už nedíval :-), ale musím říct, že to bylo velké zklamání. Po Octavii Combi, kterou považuji za jeden z nejhezčích (pokud ne vůbec nejhezčí) kombík, jsem čekal něco lepšího. Zadní partie (především páté dveře) působí poněkud laciným dojmem (nevím, jak jinak bych to popsal) a profil (zkosení vzadu) se mi také moc nelíbí. Docela mě to překvapilo, protože na fotografiích se mi docela líbila. Zajímalo by mě, jestli budete mít někdo podobné dojmy, až ji uvidíte "naživo"...
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 05.10.00  20:29

Konečne som objavil, že je založená nová rubrika. Ale k Fabii Combi. Musím priznať, že na prvý pohľad sa mi nepáčila. Hlavne ten strmý sklon zadných piatych dverí. Ale po pár dňoch pozerania sa na obrázky sa to už lepší. Ale tých fotiek je na nete aj po predstavení skutočne ako šafránu. Inak keby som bol výrobca ja, tak tie ceny zverejním. Tak si prípadní záujemcovia o Feliciu Combi za ten čas niečo dosporia a kúpia si drahší nový model.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.00  08:56

« Re: Ceny

ano,1.4 44 kW se do Combi davat nebude. Budou se davat jen 1.4 50 kW,1.4 55 kW, 1.4 74 kW, 2.0 85 kW, 1.9 SDI 47 kW a 1.9 TDI 74 kW. Kompletni cenik jeste Skoda pry nezverejnila. Rozdily mezi kratkou a Combi budou u vsech motoru a vybav 30 000 Kc. Kdyby uz to tu bylo receno, tak se omlouvam.
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.00  08:08

« Ceny

Koukám v Hosp. novinách jsou ceny pro základní varianty :

Classic 309900,-

Comfort 344990,-

Elegance 439900,-

Předpokládám, že je to pro 1,4/50.

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…