Fabia Combi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
Diamant 28.10.00 22:53
« Konferencia 2
Trochu som to poplietol. Na prihlásenie je najlepšie zájsť na stránku www.pandora.cz a využiť kolónky na prihlásenie. Do okienka s názvom konferencie stačí napísať fabia a príspevky sa potom odosielajú na adresu fabia@pandora.cz, odkiaľ da rozošlú všetkým prihláseným členom. Zdá sa mi to pohodlnejšie, než si túto stránku stále načítavať. -
« zadek
Dnes jsem si prohlédnul kombík na autoshow. Boční linie je velmi pěkná, relativně originální, ale tvar a posazení zadních světel je slušně řečeno nepovedené, nemá žádnou myšlenku. Jako by to designéry najednou přestalo bavit a prostě to nechali dokreslit uklízečku podle obrázku krátké fabie. -
« Re: Combi
Tak jsem včera cestou z Prahy do Mělníka viděl Fabii Combi (samozřejmě s Mladoboleslavskou značkou) v modré barvě. Měl jsem možnost prohlédnout si ji jak ze zadu a pak i z boku, do zrcátka jsem se už nedíval :-), ale musím říct, že to bylo velké zklamání. Po Octavii Combi, kterou považuji za jeden z nejhezčích (pokud ne vůbec nejhezčí) kombík, jsem čekal něco lepšího. Zadní partie (především páté dveře) působí poněkud laciným dojmem (nevím, jak jinak bych to popsal) a profil (zkosení vzadu) se mi také moc nelíbí. Docela mě to překvapilo, protože na fotografiích se mi docela líbila. Zajímalo by mě, jestli budete mít někdo podobné dojmy, až ji uvidíte "naživo"... -
Diamant 05.10.00 20:29
« Re: Combi
Konečne som objavil, že je založená nová rubrika. Ale k Fabii Combi. Musím priznať, že na prvý pohľad sa mi nepáčila. Hlavne ten strmý sklon zadných piatych dverí. Ale po pár dňoch pozerania sa na obrázky sa to už lepší. Ale tých fotiek je na nete aj po predstavení skutočne ako šafránu. Inak keby som bol výrobca ja, tak tie ceny zverejním. Tak si prípadní záujemcovia o Feliciu Combi za ten čas niečo dosporia a kúpia si drahší nový model. -
« Re: Ceny
ano,1.4 44 kW se do Combi davat nebude. Budou se davat jen 1.4 50 kW,1.4 55 kW, 1.4 74 kW, 2.0 85 kW, 1.9 SDI 47 kW a 1.9 TDI 74 kW. Kompletni cenik jeste Skoda pry nezverejnila. Rozdily mezi kratkou a Combi budou u vsech motoru a vybav 30 000 Kc. Kdyby uz to tu bylo receno, tak se omlouvam.