Fabia Combi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Dodatek
Ja nevim, jestli je mela. Ale rozhodne pripoustim tu moznost :-))) Predstavuju si to asi takhle (hlavne to NIKDO neberte DOSLOVA!!): Ve Fabii zablikalo male svetylko na palubce,ze neco nefunguje. Redaktor mrknul do manualu a zjistil, co je to za zavadu. Presto,ze kontrolka po ujeti deseti metru zhasla, on tam napsal,ze se vyskytla ta a ta zavada. PS: Pan Chocholousek je univerzalni osoba, na kterou te prepojej v kazdym vetsim podniku. :-))))) -
Precet jsem to (na strankach mlady fronty). Je fakt,ze to Skodovka celkem prehnala, ale opet bych rad upozornil,ze je to dost jednostranny pohled (cetl jsem to JEN na strankach novin). Nikde jinde jsem o takovych kritickych problemech s Fabii necetl ani neslysel, v zahranici dokonce dostala uz nekolik oceneni. Takze pravda bude nekde uprostred. Budme alespon trochu nestranni. Jo, dik za ty Ferrarka. Objedenej jich rovnou tech dvanact (a ty modelky musel bejt FAKT super, nezapomen). Ja ti za to koupit tvoji oblibenou studenou dvanactku :-)))) -
"-- skrytý --" 29.11.00 14:29
Mrkni na to, je to moc zajímavý. Jenom mě to utvrzuje v tom, že Škodovka strašně zneužívá klasickýho zákazníka - českýho člověka, protože vědí, že chce český auto... Zkrátka si vesele dělaj co chtěj, protože jejich pozici na našem trhu zdánlivě nemůže nic ohrozit...Je to prostě škoda (nebo Škoda???)...A s těma Ferrarkama to nech na mě, já se tam stavim a objednám ti je...:-))) -
Ja verim,ze tam zavady byly. Koneckoncu, Fabie Kombi se mi VUBEC nelibi, takze nemam duvod ji nejak obhajovat. Proste mne novinari nekolikrat nastvali, tak jsem se snazil to tady sdelit vam vsem jakozto mym "virtualnim" pratelum,myslel jsem to v dobrym, ale nesetkal jsem se s pochopenim. Nevadi. Jo, ty Ferrarka nejak nemaj. Byl jsem v prodejne, ze chci 12 Maranel a k tomu jako prislusenstvi supermodelku do kazdyho vozu. Nechapu proc, ale uplne normalne mne vyhodili, zavolali policajty a hodny pany v bilejch plastich. Tak jsem proste zdrhnul :-))))) -
To mfilip: ach jo, muzu psat TISICKRAT, ze mluvim obecne a ty to proste musis vzit konkretne. Ja jsem tu MF NECETL a NEVIM, co tam pomlouvali, nebo chvalili. Rovnez NEVIM, jak reagovala Skodovka. Mluvim jen obecne o novinarich a o tom, ze se jim verit neda! To,ze si vymysleli tech 11 lidi jsem nerekl (rekl jsem "kdybych zasel do krajnosti). Byla to nadsazka!! Reklamni materialy Skodovky nectu, kdyz mne zajima, jaky je dany auto, zajdu si na predvadeci jizdu a ne ze si prectu reklamu a pak noviny a z toho udelam zaver. Uz je to jasnejsi????? -
Pro krajni situaci nemusis jit daleko, muze nastat kdekoliv a kdykoliv. Staci vyhybaci manevr. Tak spatne vlastnosti, ktere se nezmenily ani po vymene pneumatik, nemelo zadne jine z testovanych aut. To je bomba, tak ono to netestovalo 11 lidi, takze celou stranku, ktera byla vymezena pro komentare techto 11 lidi ke vsem autum byl nakonec vymysl jednoho jedineho novinare, ktery si lamal hlavu nad tim, aby 11 x napsal jiny test a jeste musel shanet 11 nahodnych fotografii, ke kterym si musel vymyslet 11 ruznych zivotopisu. Neverim slepe novinam, ale nemam rad, kdyz nekdo rika na vse, co se pise o Skode, ze je to nesmysl. Ty bys taky nemel slepe verit reklamnim materialum Skody Auto. -
Opakuji:ja nevim jak reagovala Skodovka. Pokud radila prodejcum VSE zatajit, tak je to kravina, to jo. Do krajni situace mne muze dostat nekdo jinej??? Ja mel dojem,ze tomu autu vytykali,ze nejak blbe sedi, nebo co. Jak mne nekdo jinej muze donutit projizdet zatacky na limitu???? To jako,ze na mne bude troubit, at jedu rychlejc a tim mne vyprovokuje?? Nebo jak???????? -
« Dodatek
Ja jsem s Fabii kombi nikdy nejel a ani nevim, co v tech novinach psali. Uz vubec nevim, jak reagovala Skodovka, ale to je jedno. Pokud je tam napsano, ze se chova nejakym zpusobem nebezpecne v krajnich situacich, tak se mi to nezda jako problem. Nebo se najde nekdo, kdo si koupi kombika, aby s nim jezdil v krajnich situacich?? Spis ne, kombiky jsou tu k necemu jinymu... -
« Re: Potize s podvozkem? BLBOST
Nevymysleli, stane se nejaka banalita a novinari jsou schopni podat to tak, ze je vsechno na *. (opet mluvim obecne, nikoliv jen o Fabii). Fakt, ze napisou, ze to testovalo 11 lidi jeste neznamena, ze to fakt testovalo 11 lidi (kdybych sel do krajnosti) Slepa vira v noviny se nevyplaci. Nebo se ridis pravidlem "vzdyt to bylo v novinach, tak to je pravda"?? -
Takze si zkrouceni kotoucu vymysleli novinari, vyssi spotrebu a horsi motoricke vlastnosti nez udava vyrobe namerenou nezavislym USMD si taky novinari vymysleli, podobne jako vibrace do sedadel, na ktere si stezuje hodne majitelu Fabii a kterou pouze na chvili odstranila vymena RJ, vadne vratne krouzky , kvuli kterym nezapne airbag. To vse je vymysl novinaru ? Do *. Prosim rozlisujme reklamni recenzni "autotesty" a zavady skutecne vznikle pri pouzivani. Tyto zkratka nejdou obkecat. Nikdo neni dokonaly, ale proc Skoda nerekne: stalo se byl to prvni prodany vuz, udelali jsme takova a takovato opatreni, aby se to uz nikdy nestalo. Stahli jsme 10 000 Fabii do servisu k bezplatne vymene RJ, krouzku, atd. Misto toho se Skoda snazi bagatelizovat, mlzit a posilat letaky s internim navodem, jak odpovidat na otazky zakazniku zlehcovanim zavad. Vidim, ze tato politika ma alespon u tebe uspech. BTW: poste tady rikam, ze zmineny test, ktery byl ZVEREJNEN v MFDnes, a ve kterem bylo oznaceno chovani Fabie jako nebezpecne, byl vysledkem hodnoceni ne novinaru, ale 11 ruznych lidi, kteri maji relativne blizko k automobilismu. Tito lide testovali dalsi 4 kombiky, a zaden z ostatnich kombiku nemel takove jizdni vlastnosti jako Fabie, takze sam posud, kde je mira mezi objektivitou a subjektivitou. -
Nezlobte se ma mne, ale novinari jsou VZDY dost mimo. Nejde jen o MF Dnes, nebo o moto-novinare. Mluvim obecne. Touha po senzaci je nuti psat takovy kravoviny a smyslenosti,ze to neni mozny. Mam s tim DOST zkusenosti, vim o cem mluvim. Chapu,ze to budete brat s rezervou, ale jsem si jist, ze kazdy kdo prijde do kontaktu s novinari bude muj nazor sdilet. -
"-- skrytý --" 29.11.00 11:03
A ještě k tomu, aby destičky zůstaly dobrý...Zajímavej byl chat na stránkách Škodovky s někým z vedení...Dotyčnej se vůbec nestyděl dělat z lidí absolutní idioty. Na příspěvek o špatných vlastnostích Fabie Combi a nebezpečnost jízdních vlastnostích (subjektivní názor autora článku) při rychlostech vyšších než 90km/h, odpovídal: Fabia Combi předběhla dobu, protože se u nás bude jezdit pomalu jako v Americe a bezpečně jako v severských státech.....A podobné perličky... -
Uz jsem taky psal, ze zkrouceni zadnich kotoucu asi neni zavineno brzdenim, ale vadou materialu, ale jako by hrach na stenu hazel, nemuze to byt vadou materialu, ale ridicem, protoze to napsala MFDnes a tam ti redaktori, to jsou prasata. -
« Re: Fabia Combi a podvozek
Proč dávat 100 000 Kč navíc za Octavii combi když za stejné peníze jako Fabia combi je klasická Octavie. Komu Fabie combi Octavie musí jeho požadavky převyšovat. Navíc za téměř stejné peníze větší vůz o třídu výš. Co nemá Octavie oproti Fabii Combi?