Fabia Combi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
Diamant 17.01.01 19:36
« Re: Jaký byste vybrali motor?
Argument, že motor je starý ešte nič neznamená. Ja vyberám podľa spotreby, hlučnosti a výkonu v kombinácii s toč. momentom a sprevodovaním. Teraz to však neberte ako chválu pre 1,4/50. Ja by som jednoznačne volil 55 kW. Alebo potom 1,4/74, ale prehodiť aspoň stály prevod. A to samozrejme asi tak ľahko nepôjde. -
« Re: Motor 2,0
Podobnu informaciu som dostal od Skody aj ja. Ten isty problem je pri 1.9TDI. Auto mi nevedia objednat s pozdlznym stresnym nosicom kvoli tomu, ze nie je v ponuke prave kvoli "aerodinamickym" problemom u verzii nad 55kW. Pritom od predajcu mam info, ze ten pridavny stresny spojler aj s nosicom sa budu dat uz od januara objednat. Importer vsak tvrdi, ze to este aspon pol roka nebude mozne. Nevadi, dam si to namontovat dodatocne. Nasiel by sa niekto, kto by vedel tento problem objasnit? -
« Re: Dodatek
Hmmm. Je to moje chyba, toto je tema o Fabii a ja se zacal bavit o novinarich. Nemelo by mne prekvapit,ze si pak vsichni myslite,ze se to tyka toho testu. Kdyby (zamerne pouzivam KDYBY) chtel dotycny novinar Fabii zkritizovat, udela to, i kdyby testovaci jezdci peli ody. Napriklad: jezdkyne rallye rekne: je to super auto, pruznej motor, tichy, pohodlny, perfektni vybava, vypada krasne a moc bych ho chtela. Jenom mne trochu prekvapilo, ze kdyz ve 150 km/h zatahnu rucni brzdu v pravouhle zatacce, tak je to mirne pretacivy. Novinar pak napise: testmani byli v zasade spokojeni, akorat upozornili na zaludne chovani vozu v krajni situaci. Dochazi ti uz,co jsem mel na mysli??? Vse se da rict nekolika zpusoby,zalezi na tom, jak se k tomu autor postavi! (pro mene chapave: opet prehanim, aby to bylo co nejjasnejsi, a netvrdim ze to bylo PRESNE takhle, jde jen o princip!!!!!) -
« Re: Dodatek
Muzes napsat tisickrat, ale aniz bys cetl ten "test" ( nevim jak to nazvat ), mluvis obecne o novinarich, tak se na mne nezlob, ze jsem se snazil vysvetlit, ze ten testik nema az tak moc s novinari spolecneho. Predvadeci jizda je moc fajn, ale tezko si predstavit, ze by te jako obycejneho zakazniku nechali s Fabii Combi udelat nejaky nestandardni manevr. Chci rict, ze predvadeci jizdy, ktere znam ja, se skladaji zhruba z 10 km jizdy, z toho 8 ve meste a jsou dobre akorat na posouzeni hluku, manevrovatelnosti. Jak se auto chova v situacich, kdyz musis strhnout volant, te u predvadecky nenechaji udelat. Chtelo by to letiste se vsemi povrchy a auto vyzkouset. Protoze je to malo uskutecnitelne, pomahaji potom takove testiky vice aut najednou, kdy lidi muzou porovnat vlastnosti aut navzajem. Jedou jinym aute a v pameti porad maji, jak se chovalo jine auto predtim a muzou srovnavat. Pokud je vysledkem takoveho testu, ze Combi je v nekterych situacich nebezpecne oproti jinym autum, at se zatezi nebo bez, ma to pro mne docela velkou vypovidajici schopnost.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!