chip tuning

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  12:36

« Re: Mfilip pro ladao-Re:

Mfilipe .Stejnej problém s mailem.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  08:23

« Re: Mfilip pro ladao

Ladao ja bych sem nerad daval svuj email, je v nem jmeno firmy, a co kdyby nahodou. Muzes tady dat svuj, pokud nemas podobny problem, a ja ti poslu svuj kontakt a svuj oscanovany technicak.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  08:21

« Re: Benzin, oktanovej, neoktanovej, sakra kde to jsem????

A kdyz na neco narazim, co mne zajima, tak si mam zakladat rubriku a cekat den na povoleni ? Vzdyt se zas tolik nedeje, neni to debata na 50 prispevku.
  • 00 Reagovat !

foto

21.09.00  19:49

« Benzin, oktanovej, neoktanovej, sakra kde to jsem????

Sakra vsichni, o cem se to tady dohadujete.Tohle je konference o CHIPTUNNINGU a ne o tom na co jezdi a nebo nejezdi Skodovky.A jeste neco, proboha nehadejte se. Ma to smysl? Radsi sem neco pustte o prechipovani. Me zrovna nic nenapada. Vlastne ptal sem se uz nekolikrat: chtel bych na Filcku BMM 50kW prechip. od Cimbu koupit sportovni sani. Mam, nemam, poradte mi prosim nekdo??? Jak to s tim jede apod....
    Beavis
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  13:47

mfilipe -hoď sem maila mám, to ojetý a pošlu ti to.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  13:19

Jeee, vy se tady kvuli mne pekne hadate :)). Jak je to s tvym Formanem nevim, mozna je to nejaka vyjimka z pravidla, ale karburatorove Favority a Formany bez katalizatoru s vykonem 43kW (motory 135) jezdi na Special. Favority a Formany s vykonem tusim 53kW (motory 136) vyzaduji Super. Nejvetsi rozdil mezi temito motory je v kompresi. (Motor 135 ma dna pistu vybrane a 136 je ma rovne). A protoze 136 ma vyssi kompresni pomer, musi se dat vice oktanove palivo pro zabraneni detonacim. U Felicii 40kW/50kW je to obdobne, pouze se kvuli katalizatoru vyzaduje benzin bezolovnaty. A jeste doplnim. V Brne a okoli jde BA91B sehnat celkem bez problemu. Napriklad u Hypernovy za 27.80Kc a v Komarove hned na sjezdu z dalnice v obou benzinkach naproti sobe atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  12:49

« Mfilip pro ladao

Krucinal, ja mam zase svoji ofocenou kopii sveho velkeho technicaku na Skoda Forman 135 L 40 kW pro motor typ 781.135 a uvedene palivo je BA 95 B.
    Jinak se tusim ten dnesni natural 91 bude jmenovat Normal a 95 bude Super, 98 bude Super Plus. Jinak te nepresvedcuji o opaku, jen jsem v 71 prispevku psal, "Proto jsem si myslel, ze ....". Klidne muzes zacit scanovat TP, ale ver mi, ze ja mam v technicaku napsany BA 95 B.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  09:46

« Re: Ladao

Ano, je to pravda ja mam Feliciu 1.3 40kW BMM a povolene najnizsie oktanove cislo paliva mam 91. Kamarat ma 1.3 50kW BMM a ten ma povolene najnizsie oktanove cislo 95.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  09:45

« Re: Ladao pro mfilipa

Všechny motory Škoda 1,3 40 Kw ať BMM nebo MPI montované jak do Felicie a BMM do Favorita mohou jezdit na Natural 91.A ve tvém velkém techničáku bylo určitě napsáno "palivo benzín BA 91 bezolovnatý " a nepřesvedčuj mě o opaku nebo ti oskenuju techničák z našeho služebního a pošlu ti ho ! Je to dáno nižším stupněm komprese motorů 40 Kw.To,že se jezdí na 95 je dáno tím,co jsem psal níže.Tento Natural 91 je málo kde a po novém roce vystřídá Speciál 91 olovnatý-všude.Takže všichni kdo mají 1,3 40 Kw a u své pumpy nemají Natural 91, budou určitě po novém roce jezdit laciněji.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  07:48

« Ladao

Mel jsem Formana 40 kW s Bosch Monomotronic a v papirech jsem mel doporucene palivo BA 95 B. Stejne jako 50 kW Forman. Proto jsem si myslel, ze Felicie MPI 40 a 50 kW jezdi stejne jako Favority pouze na 95 B. rkolbabek pise, ze Felicie 40 kW MPI muze jezdit na BA 91 B a tudiz muze jezdit na levnejsi benzin, jak tvrdil, nez Felicie 50 kW MPI, pokud ovsem tato nemuze rovnez jezdit na BA 91 B.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  20:00

« Re: jenz

Myslim ze az se pan CMT vrati ze sveho nasazeni u Skoda Motorsport,tak se jiste k diskuzi rad prida, ze Zdeno?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  19:58

A mimochodem, komu z vas to jede a slusne zrychluje na 5ku z takovych 60-70km/h?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  19:53

Sprint neni nic moc, ta vacka neni zrovna super, a seriovy obsah taky neni to prave, chce to k tomu minimalne jeste kratsi staly prevod. Ale Sprint je urcite o dost lepsi nez seriova 50ka (Se Sprintem - karbecem se ser. prevodovkou - jsem najezdil asi 12tkm a pak sel pryc (stal 10000).... ) Myslim si ze to jelo znatelne lip nez precipovana MPi 50kW...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  14:26

« Re: Ladao ad 59

Omluvám se -mělo tam bý 1,3 40 Kw. Do Fabie se přeci nikdy motor 1,4 40Kw nemontoval.Ale nevím co je divného na té větě ( 56 ),"že je pravda,že 50 je dražší o 10 000,- a jezdí na dražší benzín než 40 Kw".
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  13:40

« Re: Ladao ad 59

Oprava.Precti si prispevek 56 a pak teprve reaguj na 58. Nemluvil jsem o Fabii
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  13:38

« jenz

Co se ti nezda na 10 000 Kc ? Znam lidi, kteri za podobnou upravu (Sprint) davali 13-14 000 Kc.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  13:34

« Ladao ad 59

Precti si prispevek 57 a pak teprve reaguj na 58.
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.00  09:48

« Kompletní tuning vozů Škoda

Provádíme tuning vozů Škoda: Chiptuning, sportovní podvozky, spoilery, litá kola, výfuky, plastové doplňky atd.Provádíme včetně montáže a lakování.Katalogy a ceníky na adrese:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  13:37

« Re: Felicia 1.3MPi 40kW - Po 500km s Cimbu

Spotreba se nezvysila. (Na trase Brno-Praha a zpet, vetsinou po dalnici, tri lide+cestou tam 80kg brambor :-) vysla spotreba 6,4l/100km Naturalu 91. Udrzoval jsem rychlost 120-130km/hod, obcas i 140, do kopcu na 5-ku asi 110km/hod. Zatim jsem spokojen.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  13:32

« Re: rkolbabek

Pro mfilip: Ad 1. Felicie 1.3MPi 40kW bez problemu jezdi na Natural 91 (a i ho ma uvedeny v technicaku a na stitku vicka od nadrze) Samozrejme jede i na Natural 95. Ad 2. startovani je po vymene RJ v mem pripade delsi zanedbatelne neznatelne (tak d 0.5 sec)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…