Motorové oleje
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 22.03.01 04:44
« Re: Motorex
Osobne Vam takovy kauf preju,ale jejich spickove oleje(fullsynthetic 5W/50) stoji 47,55 $/galon.Ze by je do Cech dodavali levneji?
Firma s rocnim ziskem 83 mil.CHF je mozna pro nas moc,ale tam patri mezi ty male.
Castrol GTX2 neni a nikdy nebyl(takovi pametnici tady nejsou,v 50.letech opravdu existoval jen chvili).Porad dobre prodejny je GTX3 a to hlavne kvuli USA,kteri jej vyzaduji.Dnes se vyrabi momentalne spickovy GTX7,ale klidne se s tou cenou 50 $ za galon do nej vejdete.
Levnejsi oleje ma pochopitelne kazda firma. -
« Motorex
Já už léta jezdím Motorex,což je mazivo ze Švýcar. dováží ho k nám jedna firma z Plzně. dělaj fakt kvalitu o které se u nás neví. Logo se objevuje na MS motorek. jejich nejobyčejnější olej Universal je o třídu výše než Castrol GTX2 a přitom za polovic. dělaj i 0W-40W, převodové oleje a tlumičové oleje různých viskozit (dobrý kdo ladí pérování na motorkách -
"-- skrytý --" 18.03.01 03:11
« Spickove oleje
nejznamejsich firem jsou na tom prakticky stejne.VW uz montuje motory s probehem 30.000 km u benzinu a 50.000 km u dieslu.Nemyslim si,ze by si to troufl,pokud by nemel za sebou festovne testy.Motory maji ale cidla(vodivost,vyska hladiny.Chybi uz jen rosny bod a sila vetru :-) ).
Ale vazne,do novych aut nesetrit,u tech co uz vyjizdeji rekordy staci hlidat,aby tam olej byl.
Kdyz to musime hlidat pres penezenku,je to tezky,ve Statech je porad olej bratru za 1.50 $ za litr(coz je mnohdy min,nez galon benzinu). -
« Kurňa chlapi,
což nechápete, že všechny oleje jsou principielně stejný (ve svých výkonnostních třídách a viskozitách), a že nejlepší co pro svoje auto můžete udělat je, včas ho vyměňovat a taky, hlavně u dieselů, používat výplachovej olej? A třeba i 2x?
Já osobně, než abych měl kupovat něco 0W Magna Super Hyper Maxi Turbo Neturbo, taxi radši koupím výkonnou polosyntetiku 10W a vyměním ji o pět tisíc km dřív. Celkový efekt bude větší a přijde mě to levněji. -
« Odpověď
to OCTAVIA: V příspěvku "Názor" jsem psal o vzájemném pomlouvání kvalit olejů ze strany prodejců. Budeš se možná divit (nebo možná ne), ale i Tebou blahořečený olej byl jedním z prodejců těžce pomluven. Pokud si vzpomínám, tak mluvil něco o zadřeném VW. Upozorňuji, že o kvalitě u firmy Castrol nepochybuji, tudíž zadřený motor u VW beru s rezervou - jednalo nejspíš o taktickou snahu mě přimět koupit olej prodávaný dotyčným prodejcem. -
« Bez nadpisu
Castro GTX Magnetec je schválen pro Porsche a Rover ... Má SJ a A1 což je to nejlepší nic lepšího není a je doporučen i pro přeplňované motory. Jsem sním spokojen a viskozita 10w bohatě stačí i v zimě Lidi hlavně se vyhněte těm přehnaným 0w-40 ten olej má pak horší vlastnosti při vysokých teplotách než když je menší rozdíl jako 10w-40 -
« Bez nadpisu
Já jsme dal při výměně 105 000km Druhý nejlepší olej od CASTROLU Název je CASTROL GTX Magnetec 10w-40 je druhý nejlepší po RS. Je to syntetika s magnetickými vlastnostmi. Stál 1200 kč /4 litrové balení po slevě v OBI. Hlavně si hlídejte datum výroby které by nemělo překročit maximálně 1 ROK !!!! JElikož i když výrobce udává 5 let oleji to nesvědčí a je to vidět na cenách třeba olej 2 roky v prodejně jsem viděl o 200 kč levnější než v té samé stejný ale jen půl roku starý -
« Re: Mogul
Musí být určitě jiný API ten novej asi bude SJ/CF
Oleje se nedělí jen podle viskozity,ale i podle množství síry a různech příměsí ty se dělí do tříd
API (american petroleum i__??) tabulky najdeš určitě někde na netu.Pokud mají oleje horší třídy tak se víc usazují,kalí,atd.do š120 to je jedno.Je to kvůli novým motorům a prodloužení výměny oleje.třída SJ/CF patří k nejlepším, levný oleje jsou SH/CF a nižší písmena v abecede než _J/_F.Pokud někdo nemá na oleji API tak ho maž jen na kola a šicí stroje.
Vzhledem k tomu,ze mam motorovou zaruku na 3 roky u noveho bavora,budu znacku oleje proste dodrzovat za tech par kacek navic.
Jinak jen souhlasim,ze srovnanim viskozity je to zcela fuk,jaky olej tam je.