Motorové oleje
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Formula RS od Kastrolu
Tak třeba KASTROL nema ani český web par**nt, kde by měl popsaný svý produkty! Valvoline má cz-web, Shell také, ale oba bez cen! Shell ma (podle českých webů) nejvyšší SAE 40 a Valvoline 50 (5W-50), takže kdeže je 10W-60? Valvo? :-) A SAE nad 30 zase nikdy nesplňuje normu VW 503.0x a SAE 0W-30 je málo! Nějaké řešení? :-) -
« Když.....
Když to tak pročítám, tak se zde vůbec nepíše o výkonnostní třídě oleje, což je velmi(!) důležitý faktor. 0becně budou polo, či plně syntetické oleje asi kvalitní. Ale zavrhovat minerální oleje? Vždyť dnes jsou běžné "minerály" s API SJ. Vyšší nemají ani plně syntetické oleje. Syntetické jsou samozřejmě teplotně stabilnější, ale viskozita není vše. PS: Nepropaguji minerální olej - je to jenom příspěvek do diskuze. -
« Re: Mineral za Syntetiku ???
Moje řeč, minimálně polosyntetiku. Před týdnem jsem četl ve Světě motorů test Fiatu Tipo a tam bylo přímo psáno, že pokud se jezdí na minerál, tak klesá podstatným způsobem životnost motoru oproti polosyntetice. Ač si to také myslím, tak to bylo poprvé, co jsem to i někde četl. -
« Re: Mineral za Syntetiku ???
Tak to už bych viděl spíš už ze syntetiky na polosyntetiku. Když už máš nějakou hercu co budeš používat jenom jako spotřebák a nezáleží ti na tom jak dlouho bude jezdit. Protože jezdit na minerál když tam má být syntetika..... mi přijde jako ehm netradiční řešení... -
« Hodně kvalitní olej pro benzíny . doporučte
Ahojky motoristi.
Jaký hodně dobrý olej byste doporučili do benzín VW 1.8T 132kW a za kolik a kde se dá takový sehnat?
Existuje vůbec nějaký olej s následujícími vlastnostmi?
API SJ
ACEA A3
SAE 10W-60 (nebo jen 10W-50)
a současně VW 503.00
SAE 10W-50 to chce, protože se olej dostane běžně na 120 stup.C.
VW 503.00 = prodloužená výměna (30000km).