Toyota Corolla

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 14.11.00  08:32

« Re: Svíčky

Kolem svíček je sucho a všechno vypadá zapojené a dotažené, takže jsou buď k ničemu svíčky nebo je špatně nastavený předstih, který je nastaven odhadem, protože při továrním nastavení auto vůbec nejede a naposledy se předstih nastavoval s původními NGK svíčkami. Nevíte jaký je rozdíl u těch svíček když je tam navíc ta jedenáctka ?
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 14.11.00  06:57

« Re: corolla 1991 - skusenosti

Pozor na rok výroby a stav KM ať nedopadneš jako já. Pokud je to 1991, tak to musí být stříkačka, jestli je to karbec, tak je to podvod. Nejlíp by bylo zajet do servisu Toyota a tam ti vyjedou všechny data o tom autě. Když se koukneš na [odkaz] tak tam ten protokol najdeš. Dej si pozor ať nedopadneš jako já.
  • 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 14.11.00  06:51

« Svíčky

Mám problém se svou Corollou. Když jsem měnil olej a svíčky, tak se mi podařilo sehnat jen svíčky Bosch, ale za moc nestáli. Tak jsem tam dal dočasně staré NGK BPR6EY na kterých bylo najeto kolem 15.000 km. Teď už se mi podařilo svíčky sehnat, ale jsou to NGK BPR6EY-11. Dal jsem je tam včera večer. Dneska ráno jsem vyrazil do práce a auto jede o dost líp, ale je tu problém. Ekonoměr má rozsvícenou oranžovou kontrolku i na volnoběh. Ta kontrolka mi svítila celou cestu. Zelená se rozsvítila jen když jsem měl zařazenou rychlost z kopce a při nízkých otáčkách na 2ku (cca 2000 otáček - odhad, nemám otáčkoměr). Dokonce při volnoběhu když na chvíli klesly otáčky, tak začali obě kontrolky přeblikávat. Může to být svíčkama nebo je pro ty svíčky špatně nastaven předstih nebo jsem něco nedotáhnul ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.00  17:11

Jestli byly 1,6 žravější? Mě Corolla z 92 roku žere max 7,8, průměr 6,3 a dá se s tím jet za 4,7, ale to už chce vážně velmi lehkou nohu :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.00  12:30

Mam to samý v combi.Preferuj stříkačku před karbecem-nebe a dudy.Zkontroluj světla-pár lidem šednou,mě ne.Nemusím říkat že s bouračkama jsou problémy,takže od takovýho ruce pryč.Reznout to začíná od lemů blatníků a svary na prahách.Taky fejfuk prohlídni-dost drahej celej novej.Potrpí si to na lepší olej a zkontroluj řemen.Kdyš nepočítám že mě počuchnila dodávka tak jsem investoval jen do spotřebních věcí-olej,destičky,žárovky,pneu výfuk.Bere mě 5,2l mimo město,do 7l v něm.Ale nehonim to.Řídí to i žena a říká že ovládání jí vyhovuje,mě taky.1,6 byly řivější ale o dost žravější.
  • 00 Reagovat !

foto

11.11.00  18:54

« corolla 1991 - skusenosti

Chystam sa kupit Corollu 1,3l 1991 130 000 km 5 dveri za 90 000 Sk. Chcel by som sa spytat ci mate niekto podobny model a skusenostri s nou pripadne na co si dat pri kupe pozor aby som nemusel potom do toho stale vrazat prachy.
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:13

« Menit za zimne, alebo vydrzat...

No velmi rozmyslam nad vymenou mojich Micheliniek (povodne este od vyroby, tzv. celorocne) za zimne. Zial nemam v sucasnosti dost financii na kompletnu vymenu 4 ks. Samo - myslim len prezutie na povodne plechy. Ale su vase skusenosti s tymi Michelinkami. Ja mam nabehane tak 30tis.km na nich. Dezen vyzera este celkom ok, ale pneumatiky uz maju 4 roky.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 03.11.00  10:52

« Re: Plast

Já nemám, ale zkusím se ti poptat.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:52

« Plast

Speciálne pravej zadní.Dostal ránu od šutru v mrazech a rozsypal se.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:59

« Plast

Nemáte někdo doma přebytečnej plastovej podběh(je to takovej jazyk)na Corollu combi ´91? Na vrakáči to nemůžu splašit.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 24.10.00  09:46

« Re: Ake pneu?

Matadory aj Barumy si dost v poslednom case polepsili, co sa tyka zimnych pneu. Letne gumy obidvoch znaciek stale stoja za ..... Staci si porovnat ich hlucnost s inymi znackami. Samozrejme su aj neporovnatelne lacnejsie.Takze co od nich chcete?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.00  14:49

Na letních jsem po cca měsíci natrhal vzorek a to jsem je šetřil. Ale s těma zimníma jsem spokojený
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.00  14:07

Matadory ? co jsem slyšel, tak nemají moc dobrou pověst, hlavně letní, kolega je měl na feldě a když je vyměnil za barumy, říkal, že je to sto a jedna.
    já mám zimní dunlopy sp wintersport, ale je fakt, že na sněhu nejsou až tak dobrý, ale dobře sedí na suchém i mokrém povrchu
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.00  12:44

Loni jsem koupil Matador MP56 175/65,absolutne suprove.Cena 1800,-/ks.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 18.10.00  06:42

« Re: kola

Já jsem loni taky kupoval zimní kola na Corollu a v TP mám jen 14". Tak jsem zavolal do Toyoty a tam mi řekli, že 13" můžu klidně použít, tak jsem koupil Nokiany NRW 165/80 R13 za 1.690,- kč za kus a jsem spokojenej.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 17.10.00  17:13

« Re: kola

Ja som si kupil v Rakusku zimne Semperity SLG2 (175/65 R14) za vynikajucu cenu (770 ATS - samozrejme mi este z toho vratia dan), som zvedavy na vlastnosti Corolly v zime.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.00  17:50

« kola

Tak jsem si poridil zimni obuti na moji corollku, ale maly problem je v tom ze jsou to 13 kola a ja tam mam 14, podle me by to nemelo nicemu vadit, jsou to micheliny a sehnal jsem he za dobrou cenu, takze nekup to??! Jenze v TP jsou povoleny jenom 14.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.00  17:49

« kola

• « 00 Reagovat !

foto

13.10.00  12:12

« Re: Chiptuning

ožná to s tím nesouvisí, ale měl jsem peugeota 309 karburátor a to auto na delší trase po 40-60 km jelo taky prostě jinak. Lepší zrychlení, lepší zvuk z motoru, bylo celkově uvolněnější. Když jsem s ním jel pak druhý den po městě ještě pořád se chovalo příjemně nebo prostě jinak. Další den už ne. Přikládal jsem to tomu, že po 50 km se teprve dostane to auto do správné provozní teploty. Ale třeba to s tímto problémem vůbec nesouvisí. Do tuningu bych asi nešel. Podle toho co tady čtu se mi zdá, že to Japonci mají moc dobře vypočítané a bál bych se, že po tuningu to auto bude spíš horší.
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.00  12:06

« Sněhulák

TCorolla 1.4 LB VVTi město průměr podle počítače 6.8. Učím se. Jinak jsem najel asi 500 km a pořád perfektní.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…