Toyota Corolla

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.01  21:24

« Re: Letní pneu

Tak to asi nevybereš :o). Protože chlápek z Barumu, kde jsme na Carinu kupovali Bravury říkal, že ve srovnání Barum - Continental jsou Barumy pořád o dost lepší. Zase jiný "gumák" doporučoval i jako letní Nokiany - srovnatelné s Bravurou...
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 24.05.01  18:42

Nafotil jsem si svou Corollu a pohrál jsem se s ní v Corelu, místo plechových disků jsem jí přidělal liťáky. Dobrý grafik sice nejsem, ale aspoň něco: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 24.05.01  09:20

To sjíždění Bridgestonek potvrdili i v tématu Pneumatiky. Jenže jsem včera mluvil s kamošem v pneuservisu a ten mi doporučoval Continental PremiumContact. S takovým přístupem si snad ty gumy nikdy nevyberu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.01  16:21

s tím sjížděním je to asi fakt - vydržely nám na Carině E jednu sezónu... Tak tam máme Bravury a ty jsou dost v pohodě, jak se sjížděním, tak s přilnavostí. Zajímavé jsou prý ty lepší Micheliny - asi 6krát rychleji si prý zvykají na mokro.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.01  14:05

To SAAB-dneska je prubnu.Od Bridgestonek mě odradil chlápek ze servisu že prej se rychlejc sjížděj.Ale osobně je vyzkoušený nemám.
  • 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 21.05.01  10:33

« Letní pneu

to pablo: doufám, že ti Nokiany budou sloužit dobře jako mě. Zkoušel jsi už ty disky jestli je tam dáš ?

ČSOB se konečně rozhoupala se spotřebitelskými úvěry, takže koupím tlumiče a liťáky+letní gumy dřív než jsem čekal. Jsem víceméně rozhodnut pro Nokiany NRH 2, ale pokukuji i po Bridgestonech. Nemáte s nimi někdo zkušenosti ?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.01  14:12

« Re: Výfuk

Clovece, od toho Bosalu mne taky nezavisli kolegove odrazuji ..... Napr od novosti jeden nad 4000 ot. zacne nesnesitelne piskat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.01  22:59

« Re: Výfuk

staršit nechci - taky bych byl býval rád, kdyby vydržel déle, ale nestalo se. On tak jako na pohled špatně ještě nevypadá, ale má urezlé příruby a děsně rachtá. Navíc je nějaký ucpaný (to netuším od čeho), takže to ani moc nejede, akorát při přeřazení to prskne jako 6tistovka Yamaha :o), ale to je bohužel všechno
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.01  12:25

« Výfuk

to NAŠROT-nestraš s tím Bosalem.Já ho tam dal loni.Původní tlumič vydržel 110tkm.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 15.05.01  10:08

« Re: Renocar

Taky jsem z Renocarem asi skončil, teď půjdu vždy nejdříve do té tuningové prodejny.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 15.05.01  10:06

« Re: Tlumiče

Už mám z Hukra potvrzeno, že to jsou ceny za pár, takže jdu do originál tlumičů.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.01  07:28

« Re: Renocar

Pěknej rozdíl, Renocar se tedy moc nevyznamenal. Je pravda, že podle mých zkušeností stojí Renocar za starou belu.
  • 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 14.05.01  20:35

« Renocar

Minulý týden jsem vystřízlivěl z cenové politiky Renocaru. Koupili jsme tam do Saabu hliníkové pedály za 1.250,- kč a právě minulý týden jsem navštívil tuningovou prodejnu v Břeclavi a tam je měli taky (stejný výrobce, barva i typ), jenomže za 680,- kč. Rozdíl je tedy téměř dvojnásobný.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 14.05.01  12:09

Takže přesné ceny dle Toyoty Hukr v Brně jsou:

originál: přední 7.646,- kč, zadní 7.700,- kč

neoriginál: přední 7.786,- kč, zadní 7.956,- kč

No a vzhledem k tomu, že Monroe (tyhle mi nedoporučili pro jejich "nespolehlivost") nebo Gabriel stojí cca 3.500,- kč za kus, tak bych to tipnul na cenu za pár.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 14.05.01  11:44

To se mi moc nezdá, protože my napsali i cenu neoriginálních a přední byli cca o 100,- kč dražší a zadní zase o něco levnější (přesné ceny mám doma v mailu). A v jiném servisu mi řekli ceny za Monroe i Gabriely cca 3.500,- za kus.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.01  11:10

Je to cena za kus.
  • 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 14.05.01  11:07

« Pravidelná výměna

V pátek jsme byl v servise na výměnu oleje a filtrů a 8.000,- kč je v háji (syntetický olej Shell, rozvoďák, mikrořemen, palivový filtr, vzduchový filtr, olejový filtr atd.). Při kontrole mi řekli, že mám volnou tyčku řízení a že se musí vyměnit, takže ji právě shání.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 14.05.01  11:04

Psal jsem do Hukra a originál tlumiče stojí cca 7.700,- přední a cca 7.500,- zadní, takže pokud to není cena za kus, tak tam dám originál.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.01  15:01

Já měnil tlumiče ve 170tis. za Sachsy a zatím je to jediná kvalitní neoriginální věc na autě. Narozdíl od nové Sachs spojky, která oproti původní vydržela o 200tis. km méně (pouhých 15tis. :o(), a výfuku Bosal, který tam je 40tis., ale už taky dlouho nebude - jen co dorazí nový...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.01  14:58

« Re: Corolla - Nokiany

... jsem slepej ... tak 165/80 se mi bohužel nehodí
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…