Toyota Corolla
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
"-- skrytý --" 24.05.01 21:24
« Re: Letní pneu
Tak to asi nevybereš :o). Protože chlápek z Barumu, kde jsme na Carinu kupovali Bravury říkal, že ve srovnání Barum - Continental jsou Barumy pořád o dost lepší. Zase jiný "gumák" doporučoval i jako letní Nokiany - srovnatelné s Bravurou... -
"-- skrytý --" 23.05.01 16:21
« Re: Letní pneu
s tím sjížděním je to asi fakt - vydržely nám na Carině E jednu sezónu... Tak tam máme Bravury a ty jsou dost v pohodě, jak se sjížděním, tak s přilnavostí. Zajímavé jsou prý ty lepší Micheliny - asi 6krát rychleji si prý zvykají na mokro. -
Saab 21.05.01 10:33
« Letní pneu
to pablo: doufám, že ti Nokiany budou sloužit dobře jako mě. Zkoušel jsi už ty disky jestli je tam dáš ?
ČSOB se konečně rozhoupala se spotřebitelskými úvěry, takže koupím tlumiče a liťáky+letní gumy dřív než jsem čekal. Jsem víceméně rozhodnut pro Nokiany NRH 2, ale pokukuji i po Bridgestonech. Nemáte s nimi někdo zkušenosti ? -
"-- skrytý --" 16.05.01 22:59
« Re: Výfuk
staršit nechci - taky bych byl býval rád, kdyby vydržel déle, ale nestalo se. On tak jako na pohled špatně ještě nevypadá, ale má urezlé příruby a děsně rachtá. Navíc je nějaký ucpaný (to netuším od čeho), takže to ani moc nejede, akorát při přeřazení to prskne jako 6tistovka Yamaha :o), ale to je bohužel všechno -
Saab 14.05.01 20:35
« Renocar
Minulý týden jsem vystřízlivěl z cenové politiky Renocaru. Koupili jsme tam do Saabu hliníkové pedály za 1.250,- kč a právě minulý týden jsem navštívil tuningovou prodejnu v Břeclavi a tam je měli taky (stejný výrobce, barva i typ), jenomže za 680,- kč. Rozdíl je tedy téměř dvojnásobný. -
Saab 14.05.01 12:09
« Re: Tlumiče
Takže přesné ceny dle Toyoty Hukr v Brně jsou:
originál: přední 7.646,- kč, zadní 7.700,- kč
neoriginál: přední 7.786,- kč, zadní 7.956,- kč
No a vzhledem k tomu, že Monroe (tyhle mi nedoporučili pro jejich "nespolehlivost") nebo Gabriel stojí cca 3.500,- kč za kus, tak bych to tipnul na cenu za pár. -
Saab 14.05.01 11:07
« Pravidelná výměna
V pátek jsme byl v servise na výměnu oleje a filtrů a 8.000,- kč je v háji (syntetický olej Shell, rozvoďák, mikrořemen, palivový filtr, vzduchový filtr, olejový filtr atd.). Při kontrole mi řekli, že mám volnou tyčku řízení a že se musí vyměnit, takže ji právě shání. -
"-- skrytý --" 10.05.01 15:01
« Re: Tlumiče
Já měnil tlumiče ve 170tis. za Sachsy a zatím je to jediná kvalitní neoriginální věc na autě. Narozdíl od nové Sachs spojky, která oproti původní vydržela o 200tis. km méně (pouhých 15tis. :o(), a výfuku Bosal, který tam je 40tis., ale už taky dlouho nebude - jen co dorazí nový...