Toyota Corolla

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 18.07.01  07:22

« Re: Opět podveden

Mě 5tidveřový TSport vyhovuje, takže se už těším. Ve čtvrtek jdu objednat ND (tlumiče, LP spojovací tyč řízení a zadní gumy stab.). Jenom došlo k malé změně, vzhledem k tomu, že přední tlumiče jsou ještě v pořádku, tak vyměním jen zadní (tak mi to doporučili i po kontrole podvozku v Toyotě, výměnu předních jsem chtěl já).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.01  14:22

...akorát je smůla, že ten TSport bude zřejmě 5dvéřový místo 3dvéřový a nějak z těch fotek co jsem viděl by mohl být ten 3dvéřový podstatně lepší. Ale co, 192 koní a 1100 kg (tedy cca 7,4 stovka) pro "líbení" stačí :o)
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 17.07.01  10:56

Ony ty tlumiče až na ten jeden v pořádku byli, přední byli OK, zadní přijatelný, jenom ten levý zadní je na výměnu. Zkusím zkontaktovat původního majitele a dostat z něj kolik to mělo když to přetáčel. S autorizovaným dealerem je malý problém, nejblíž mám Toyotu Hukr v Brně (cca 60km) a tam nemají téměř nic, já jsem se tam ptal a řekli mi, že pokud tuto Corollu dostanou, tak je hned pryč, pak zbývá ještě Praha a tam to mám 300 km :-( Hodím tuhle do pucu a začnu šetřit na Corollu 1.8 T Sport :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 17.07.01  08:43

Ja som ti hovoril ze sa mi tie Tvoje opotrebovane tlmice nejako nezdaju. Ale ja mam na svojej Corolle 113 000 km a je uplne v pohode. Nabuduce doporucujem kupovat ojazdene auto priamo od predajcu. Aj ked to nie je uplna zaruka, ze je auto v poriadku, je to vzdy lepsie. Ja som kupoval auto pred rokom a malo 77 000, servisnu knizku a bolo kupovane ako nove v tej istej predajni. Auto poznali. Dal som si ho skontrolovat a bolo OK, tak som ho bral. Som uplne spokojny, aj ked je ten motor je dost slaby.
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.01  23:19

« Bez nadpisu

tak co je!!!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.01  23:19

« Bez nadpisu

je tu někdo!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.01  23:10

Ty máš tedy taky na auta štěstí, co by se za nehet vešlo... :o)
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 16.07.01  21:13

Hlavně, že k němu mám servisní knížku :-)
  • 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 16.07.01  21:12

« Opět podveden

Tak jsem si zjistil, že ta moje nová Corolla má přetočený tachometr z cca 120.000 km na 73.000 km :-(

V tomto státě se snad nedá koupit normální a úmyslně nepoškozený ojetý vůz. Naštěstí aspoň není ve stavu jako ta předchozí.

Jinak ten předchozí majitel je prý pěkný podvodník s auty a navíc je to ještě policajt. Příští auto (pokud současné vydrží) bude už jen nové nebo ojeté od velmi dobrého známého.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 16.07.01  21:08

« Re: Schválení pneu a disků

Rozhodující je to co řekne výrobce, ten TUV protokol je už jen takové +. Stejně už vím, že tam budu dávat 14" :-( Už mám domluvené jeté Bridgestony od kámoše, který si před nedávnem koupil Mazdu 323 a bude na ni dávat 15" liťáky, takže ty 14" mu budou nanic.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  09:58

no vidis, me rekli na DI, ze chteji papir od vyhradniho dovozce pro CR, ze konkretne dany pneu/rafky jsou doporuceny a prej do nejakyho nem.TUV (od vyrobce) je jim kulovy...predpokladam, ze od 1.7. se v tomhle nic nezmenilo???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.01  14:30

« Re: Re:

no jo, banky jsou u nás největší zloději - možná kdybys chtěl půjčit 6 miliard, tak by ti je v pohodě dali :o)
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 04.07.01  06:59

« Re:

A je rozhodnuto, ČSOB zamítla úvěr ikdyž jsem měl ručitele. Hold mladý a svobodný s čistým příjmem 13.000 není podle nich schopen splácet 2.000,- měsíčně. Stejně jsem dopadl u GE Capital Bank s jejich expres půjčkou přes internet :-( Takže po dvou letech u ČSOB přejdu ke KB. Tlumiče apod. budou muset počkat do srpna a gumy do října, pokud to bude mít ještě smysl a nepočkám raději do příštího léta.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 29.06.01  19:37

Ze zdrojů z policie jsem zjistil, že rozměry pneu nekontrolují ani při nehodě, takže jediný problém může nastat pouze na STK, ale na to mám zimní :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 29.06.01  19:35

« Re: Nová Corolla

Vypadá opravdu dost dobře, i ten interiér s dekorací hliníku je dobrej. Už abych začal šetřit na Corollu TS, na tu se nechytá ani Octavie RS :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.01  18:02

« Re: Nová Corolla

www.toyota.co.jp/Showroom/All_toyota_lin… - akorát tam mají jen 4dveřovou, takže asi 3d bude až později (japonsky bohužel neumím, tak jsem se k tomu proklikal metodou pokusů a omylů a taky díky tomu, že explorer ve "status baru" ukazuje adresu :o) a i japonci to pojmenovávají anglicky :o))

Jinak to nevypadá k zahození, takže pokud matince nepořídíme Yarise TS, tak to bude Corolla TS - nějakou umrněnou 110 koňovou 1,5tkou nemá smysl jezdit :o)
  • 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 27.06.01  06:47

« Nová Corolla

• « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 26.06.01  21:31

Nevíte něco o tom, že by měli být úplně nové techničáky ? Údajně nahradí velký i malý a měli by tam být možná uvedeny i rozměry pneu, takže bych mohl dostat pokutu už při obyčejné kontrole.
  • 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 26.06.01  21:24

« Schválení pneu a disků

Tak už mi přišla odpověď z ředitelství dopravní policie. Abych mohl nechat zapsat ty pneu i disky do techničáku, tak k tomu potřebuji stanovisko výrobce, přičemž ten protokol od TUV by mohl být podpůrným argumentem pro kladné vyřízení ! Bohužel tohle platí jen do konce tohoto týdne (do 1.7.2001), pak to díky nové právní úpravě bude mít na starost Ministerstvo dopravy a spojů ČR. Zkusím tam taky poslat mail.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 25.06.01  22:18

« Re: pneu pro Saaba

to magnat: poslal jsem na tiskové oddělení Policie dotaz ohledně schválení 15" kol a jaké by mohli být následky při použití bez chválení do TP. Jsem zvědav jestli se vůbec ozvou.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…