Toyota Corolla
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
Saab 18.07.01 07:22
« Re: Opět podveden
Mě 5tidveřový TSport vyhovuje, takže se už těším. Ve čtvrtek jdu objednat ND (tlumiče, LP spojovací tyč řízení a zadní gumy stab.). Jenom došlo k malé změně, vzhledem k tomu, že přední tlumiče jsou ještě v pořádku, tak vyměním jen zadní (tak mi to doporučili i po kontrole podvozku v Toyotě, výměnu předních jsem chtěl já). -
Saab 17.07.01 10:56
Ony ty tlumiče až na ten jeden v pořádku byli, přední byli OK, zadní přijatelný, jenom ten levý zadní je na výměnu. Zkusím zkontaktovat původního majitele a dostat z něj kolik to mělo když to přetáčel. S autorizovaným dealerem je malý problém, nejblíž mám Toyotu Hukr v Brně (cca 60km) a tam nemají téměř nic, já jsem se tam ptal a řekli mi, že pokud tuto Corollu dostanou, tak je hned pryč, pak zbývá ještě Praha a tam to mám 300 km :-( Hodím tuhle do pucu a začnu šetřit na Corollu 1.8 T Sport :-) -
Lubos.1 17.07.01 08:43
Ja som ti hovoril ze sa mi tie Tvoje opotrebovane tlmice nejako nezdaju. Ale ja mam na svojej Corolle 113 000 km a je uplne v pohode. Nabuduce doporucujem kupovat ojazdene auto priamo od predajcu. Aj ked to nie je uplna zaruka, ze je auto v poriadku, je to vzdy lepsie. Ja som kupoval auto pred rokom a malo 77 000, servisnu knizku a bolo kupovane ako nove v tej istej predajni. Auto poznali. Dal som si ho skontrolovat a bolo OK, tak som ho bral. Som uplne spokojny, aj ked je ten motor je dost slaby. -
Saab 16.07.01 21:12
« Opět podveden
Tak jsem si zjistil, že ta moje nová Corolla má přetočený tachometr z cca 120.000 km na 73.000 km :-(
V tomto státě se snad nedá koupit normální a úmyslně nepoškozený ojetý vůz. Naštěstí aspoň není ve stavu jako ta předchozí.
Jinak ten předchozí majitel je prý pěkný podvodník s auty a navíc je to ještě policajt. Příští auto (pokud současné vydrží) bude už jen nové nebo ojeté od velmi dobrého známého. -
Saab 16.07.01 21:08
« Re: Schválení pneu a disků
Rozhodující je to co řekne výrobce, ten TUV protokol je už jen takové +. Stejně už vím, že tam budu dávat 14" :-( Už mám domluvené jeté Bridgestony od kámoše, který si před nedávnem koupil Mazdu 323 a bude na ni dávat 15" liťáky, takže ty 14" mu budou nanic. -
Saab 04.07.01 06:59
« Re:
A je rozhodnuto, ČSOB zamítla úvěr ikdyž jsem měl ručitele. Hold mladý a svobodný s čistým příjmem 13.000 není podle nich schopen splácet 2.000,- měsíčně. Stejně jsem dopadl u GE Capital Bank s jejich expres půjčkou přes internet :-( Takže po dvou letech u ČSOB přejdu ke KB. Tlumiče apod. budou muset počkat do srpna a gumy do října, pokud to bude mít ještě smysl a nepočkám raději do příštího léta. -
"-- skrytý --" 29.06.01 18:02
« Re: Nová Corolla
www.toyota.co.jp/Showroom/All_toyota_lin… - akorát tam mají jen 4dveřovou, takže asi 3d bude až později (japonsky bohužel neumím, tak jsem se k tomu proklikal metodou pokusů a omylů a taky díky tomu, že explorer ve "status baru" ukazuje adresu :o) a i japonci to pojmenovávají anglicky :o))
Jinak to nevypadá k zahození, takže pokud matince nepořídíme Yarise TS, tak to bude Corolla TS - nějakou umrněnou 110 koňovou 1,5tkou nemá smysl jezdit :o) -
Saab 26.06.01 21:24
« Schválení pneu a disků
Tak už mi přišla odpověď z ředitelství dopravní policie. Abych mohl nechat zapsat ty pneu i disky do techničáku, tak k tomu potřebuji stanovisko výrobce, přičemž ten protokol od TUV by mohl být podpůrným argumentem pro kladné vyřízení ! Bohužel tohle platí jen do konce tohoto týdne (do 1.7.2001), pak to díky nové právní úpravě bude mít na starost Ministerstvo dopravy a spojů ČR. Zkusím tam taky poslat mail.