Toyota Corolla
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« spotreba vs termostat -poradte
Nema nahodou niekto skusenost s tymto problemom?> Na Corolle mam stale studeny motor, ked je vonku okolo nuly. Myslim, ze termostat nevypina a tak to chladi ako dive-na polku ukazovatela teploty sa nedostanem, len tak okolo stvrtiny mi to vzdy ukazuje. Za posledne 2 mesiace mi isla rapidne hore spotreba...namiesto 7.2-7.5 na 8.3-8.6 litra na 100km. Myslite ze to moze byt sposobnene tym chladenim, alebo mam nechat skontrolovat aj nieco ine? Diky. -
"-- skrytý --" 20.11.01 18:41
« 2mracek - RAV4
Asi 300tis. pojišťovnu DP. Je pořád pětidvéřová, už jí máme zase přesně týden doma :o). Byly měněné zadní sloupky, dveře s rezervou a kus podloahy s tou prohlubní - žádné rovnání se naštěstí konat nemuselo, podvozek taky zůstal netknutý a na autě to není vidět, kromě toho, že se musí s těmi pátými dveřmi víc bouchnout při zavření - asi je tam nějak špatně namonotvaný zámek. Stejně jim tam ještě půjde, poněvadž blbě zapojili zadní stěrač a místo aby po ostříkání dvakrát setřel, tak se fláká :o)
BTW: tatík už s tím chytnul podvozkem - tak jsem mu nejdřív nevěřil, že to snad není možný ani na nejhorších silnicích, a pak z něj vypadlo, že jel trochu na Slovensku sněhem lesem, a byly tam na cestě takové ty schody proti vymýlání cesty vodou a byly nějaké zasněžené, a tak si nevšim, že je tam místo celého schodu už jen to asi 20cm vysoké prkno, tak o to prý chytil :o))