Komentář F1 na Primě
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Priamy zaznamoprenos na Tv Prima
"Vazeni divaci, loucim se s Vami a za ctrnact dni pri Velke cene Kanady... ehm... pardon, Francie nashledanou!" Pane Pouvo, asi moc pijete nebo jste si presprilis slehnul :-)))) Lidi, trochu odbocim, divali jste se nekdo na primy prenos ze ctyriadvacitky z Le Mans? Bohuzel.... jelikoz jsem byl u pritelkyne, byl jsem nucen poslouchat cesky komentar. Jmeno toho trotla jsem sice zapomnel, ale pan Pouva je proti nemu hvezda! Znalosti tohoto pana jsou opravdu uchvatne, tvrdit ze VW Brouku se vyrobilo 17 milionu a Fordu T 10 milionu kusu je teda perla vsech perel. O komoleni jmen jezdcu ani nemluve..... Opravdu, pobavil jsem se vic nez vcera v kine u South Parku...... -
« Priamy zaznamoprenos na Tv Prima
To bol des!!!!! Nakolko som to predpokladal tak som si doslova "pocihal" na to ked TV Prima prepla do Kanady a P.Horak vsetkych privital pri priamom prenose. Takno dusevne uspokojeny som to opat prepol na RTL. Ale to som uz mal tlak 300 na 200.
Pozeral som TV Prima vcelku rad, pretoze mi stacili 2 roky na Markize, kto to uz mal moznost "prezit" tak vie aky neskonaly blbecek to komentuje tam. Ale to co som zazil vcera beriem ako urazku fanusikov F1. V podstate sa to da charakterizovat tak ze "priamy zaznamoprenos" bol len doplnkova "akcia" k tej stupidnej sutazi!!! -
« Re: Primy prenos 19:20
no to mas pravdu aspon mame zlato v hokeji a na velkou cenu Kanady se jdu dívat na sat už slyším ten hroznej komentář na Primě a ještě to zpoždění !!! to hrůza tak sem na to zvědavej.Říkam si zlatý lonský rok s dejdarem to ten komentář byl zlatej proti letošku. -
« PRIMA je opravdu príma
Urověň komentáře na Primě je fakt tak hrozná
že radši koukám na RTL i když německy moc neumím.
Vrchol byl když Pouva komentoval záběr na Schumi
ho s prasklým závěsem kola slovy: to vypadá na
problémy s motorem a zřejmě také s brzdami.
Ať si ten jejich záznamopřenos strčí do.... -
« SCHUMI
No musíš počítat s tim, že ho mají rádi a třeba se z něj pos... ale pořád někdy lepší než zprávy o počasí při přenosu F1 na primě. Fakt zlatý Eurosport. Další věc je přímy přenos na primě.... to už je po několikáty, že jsou šouplí o 1/2 hod. Já nevim, co ty * z toho maji( tedy vim: míň platí za záznam, než přímej přenos), ale je to fakt ujetina.
No snad nás "nepřekvapí" v neděli... -
« Re: reklama
Ja bohuzel Markizou ani ITV nedisponuji a preosy na RTL poslouchat nevydrzim (protoze Schumi sem, Schumi tam..... fakt objektivni), takze sleduju Primu a nahravam si to. Abych se pobavil a abych mel obrazovy zaznam do budoucna. Trochu s nostalgii vzpominam na casy kdy F1 prenasel Eurosport.... K silnicnim motorkam: pokud muzu, divam se na Eurosport. Emotivni komentar Tobyho Moodyho je naprosta spica. Zatimco v TV Prima sedi panove Popovic a Horsky.... Pan Popovic je totalne mimo a pan Horsky sice motorkam rozumi hlavne z technickeho pohledu, ale ke komentovani se dostal snad proto "ze by to chtel delat". Nema zadne znalosti z historie (Capirossi byl nekolikanasobnym mistrem sveta.... kolikanasobnym, v kterych letech, na jakych strojich, v jakych tymech a v jakych tridach, pane Horsky? To byste mel vedet!) a jeho komentar je suchy.... Keca o kravinach a nesleduje deni na trati, hlasi napr. ze ctvrty jede Biaggi a paty McCoy pritom Gary predjel Maxe pred pul kolem....... no des.... -
« Re: Reklama
to je teda pravda a jeste k tomu dost dlouha. meli by se polepsit, nebo si tim jedine ublizi. I kdyz je fakt, ze my co sledujeme F jednicky na Prime a nemame moznost je sledovat na jine televizi nebo sat., tak to musime prekousnout a spokojit se s tou hruzou !!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!