Komentář F1 na Primě

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

19.06.00  12:19

« Re: Priamy zaznamoprenos na Tv Prima

"Vazeni divaci, loucim se s Vami a za ctrnact dni pri Velke cene Kanady... ehm... pardon, Francie nashledanou!" Pane Pouvo, asi moc pijete nebo jste si presprilis slehnul :-)))) Lidi, trochu odbocim, divali jste se nekdo na primy prenos ze ctyriadvacitky z Le Mans? Bohuzel.... jelikoz jsem byl u pritelkyne, byl jsem nucen poslouchat cesky komentar. Jmeno toho trotla jsem sice zapomnel, ale pan Pouva je proti nemu hvezda! Znalosti tohoto pana jsou opravdu uchvatne, tvrdit ze VW Brouku se vyrobilo 17 milionu a Fordu T 10 milionu kusu je teda perla vsech perel. O komoleni jmen jezdcu ani nemluve..... Opravdu, pobavil jsem se vic nez vcera v kine u South Parku......
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.00  08:50

« Priamy zaznamoprenos na Tv Prima

To bol des!!!!! Nakolko som to predpokladal tak som si doslova "pocihal" na to ked TV Prima prepla do Kanady a P.Horak vsetkych privital pri priamom prenose. Takno dusevne uspokojeny som to opat prepol na RTL. Ale to som uz mal tlak 300 na 200.
    Pozeral som TV Prima vcelku rad, pretoze mi stacili 2 roky na Markize, kto to uz mal moznost "prezit" tak vie aky neskonaly blbecek to komentuje tam. Ale to co som zazil vcera beriem ako urazku fanusikov F1. V podstate sa to da charakterizovat tak ze "priamy zaznamoprenos" bol len doplnkova "akcia" k tej stupidnej sutazi!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.00  18:46

« Re: Primy prenos 19:20

no to mas pravdu aspon mame zlato v hokeji a na velkou cenu Kanady se jdu dívat na sat už slyším ten hroznej komentář na Primě a ještě to zpoždění !!! to hrůza tak sem na to zvědavej.Říkam si zlatý lonský rok s dejdarem to ten komentář byl zlatej proti letošku.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.00  15:43

« Re: Primy prenos 19:20

No ty jsi ďábel!!! Tys odhalil "genialitu" Primy. Gratuluju! No už se těšim na GP, ale hořkost po fotbale to nezacelí, ani když Michal Šumachrojc vyletí z trati a Jordan bude mít double...
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.00  12:36

« Bylo nebylo...

Bylo nebylo, televize netelevize, která přenášela nepřenášela, obraz neobraz, zvuk nezvuk (někdy i pazvuk), komentář nekomentář. Když tomu chceš rozumět - tak se snaž!
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.00  12:53

« PRIMA je opravdu príma

Urověň komentáře na Primě je fakt tak hrozná
    že radši koukám na RTL i když německy moc neumím.
    Vrchol byl když Pouva komentoval záběr na Schumi
    ho s prasklým závěsem kola slovy: to vypadá na
    problémy s motorem a zřejmě také s brzdami.
    Ať si ten jejich záznamopřenos strčí do....
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.00  13:21

« Primy prenos 19:20

Treba spolehaji na nejakou bouracku pri prvnim startu, po ktere by byl zavod o pul hodiny odlozen, cimz by se pripojili prave vcas. Jestli oni nemaji nejake tajne informace. :o))
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.00  09:52

« a je to tu zas

Tak i v dnešní příloe Mladý Fronty, kde je program píšou, že v neděli je to přímý přenost od 19:20. To jsem zvědavej na ten komentář.
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.00  17:50

« SCHUMI

No musíš počítat s tim, že ho mají rádi a třeba se z něj pos... ale pořád někdy lepší než zprávy o počasí při přenosu F1 na primě. Fakt zlatý Eurosport. Další věc je přímy přenos na primě.... to už je po několikáty, že jsou šouplí o 1/2 hod. Já nevim, co ty * z toho maji( tedy vim: míň platí za záznam, než přímej přenos), ale je to fakt ujetina.
    No snad nás "nepřekvapí" v neděli...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.00  11:36

« Re: reklama

Ja bohuzel Markizou ani ITV nedisponuji a preosy na RTL poslouchat nevydrzim (protoze Schumi sem, Schumi tam..... fakt objektivni), takze sleduju Primu a nahravam si to. Abych se pobavil a abych mel obrazovy zaznam do budoucna. Trochu s nostalgii vzpominam na casy kdy F1 prenasel Eurosport.... K silnicnim motorkam: pokud muzu, divam se na Eurosport. Emotivni komentar Tobyho Moodyho je naprosta spica. Zatimco v TV Prima sedi panove Popovic a Horsky.... Pan Popovic je totalne mimo a pan Horsky sice motorkam rozumi hlavne z technickeho pohledu, ale ke komentovani se dostal snad proto "ze by to chtel delat". Nema zadne znalosti z historie (Capirossi byl nekolikanasobnym mistrem sveta.... kolikanasobnym, v kterych letech, na jakych strojich, v jakych tymech a v jakych tridach, pane Horsky? To byste mel vedet!) a jeho komentar je suchy.... Keca o kravinach a nesleduje deni na trati, hlasi napr. ze ctvrty jede Biaggi a paty McCoy pritom Gary predjel Maxe pred pul kolem....... no des....
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.00  22:32

« Re: Reklama

to nic pořídím si sat. Ale naštvali mě, že to budou opět dávat s půlhodinovým spožděním od reálu. A to si dovolí napsat PŘÍMÍ PŘENOS!! Měli by se stydět !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.00  20:39

Upřímě tě lituju. Naštěstí umim celkem německy, tak žíju s DSF a live přenos. Komu vůbec fandíte? Já bych si přál, kdyby se chyt Jordan. Jinakj se psychicky musim připravit na šílený komentář.....
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.00  18:46

to je teda pravda a jeste k tomu dost dlouha. meli by se polepsit, nebo si tim jedine ublizi. I kdyz je fakt, ze my co sledujeme F jednicky na Prime a nemame moznost je sledovat na jine televizi nebo sat., tak to musime prekousnout a spokojit se s tou hruzou !!!
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.00  18:42

« souhlas aještě něco !

Co rikate tomu, ze opet bude velka cena Kanady o PUL HODINY posunuta. Asi by je ta pulhodina zabyla co ? Na satelitu startujou jiz ve 18:50 a na prime 19:25 hod! A komentar k Monaku... No hruza des !!!!
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.00  14:55

« reklama

Já sice nechytam Markýzu, ale používam DSF nebo něco na satelitu. Jinak na tej Primě je to nahovno. Teď sleduju mašiny a komentář ubohej a bez šťávy...
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.00  21:21

« reklama

S tou reklamou máte pravdu. Je neskutečně dlouhá a pak neví co se stalo. Já to řeším jednoduše. Vysledoval jsem, že formule 1 jde i na Markíze, takže v okamžiku, kdy startuje reklama na primě promptně přepínám na Markízu a veselůe sleduji dál.
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.00  19:48

« Reklama

Říkají reklamní přestávka a po ní ani sami neví, co se během ní stalo a kecaji o nesmyslech jako před rekl. přestávkou a ten zvuk z Monte Carla, to už mam lepší po slouchat souseda s vysílačkou hrnečkem přes zeď.... a vim toho 2x víc.
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.00  15:18

« Reklama

A reklamu dávaj když je to nejzajímavější
  • 00 Reagovat !

foto

09.06.00  10:49

« neděle 14.00

Máš recht.To co si dovolili teď v Monaku ,byla prasárna.Prej porucha se zvukem.Pletou si jezdce,týmy.Formule show s Engem a tim druhym blbem je *!
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.00  19:28

« Začátek

Čau lidi! Chtěl bych se vás v tomhle tématu ptát, jak hodnotíte "perfekktní" komentář k F1 na Primě. Podle mě by to měl komentovat někdo úplně jiný. Někdo, kdo by nebyl zabržděnej a věděl, co se na trati (a v zákulisí) děje. Tak čekam na vaše ohlasy....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…