Komentář F1 na Primě
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Názor TV Prima
Co se tyka kritiky, stejne sem pochodil kdysi ve Svete Motoru. Pritom nikdo nechce aby si "kazili" kritikou stranky casopisu nebo vysilani, jen by bylo slusnosti odpovedet.
Alex: On Vrba napred zminil, ze slo o prestaveny "Cecko" Dauer, ale pak se v tech poctech do toho pekne zamotal. -
« Re: Priamy zaznamoprenos na Tv Prima
Jeste k Le Mans: nechapu proc nejen pan Vrba nebo jaxe jmenoval ale i ostatni motoristicti novinari a komentatori pocitaji jako vitexstvi Porsche v Le Mans i rocniky 1994, 96 a 97. V roce 1994 zvitezil Dauer 962 Le Mans, coz bylo Porsche 962 predelane pro tridu GT a v obou dalsich letech zvitezily spidery TWR s motorem Porsche. Podle me je to kravina, to je jako kdyby rikali ze v GP Tramtarie zvitezil David Coulthard na Mercedesu nebo Ralf Schumacher na BMW (ano, i toto jsem uz slysel od nemeckych namyslencu a panu Pouvy a Dufka juniora, samozrejme bez te Tramtarie :-)
-
« Fisichella na suchych gumach???
Primaboys se povedla jedna skvělá perla, , když na konci závodu silně pršelo, tak prohlásili, že Fisichella jede na gumách na sucho. Přitom jel na mokrých gumách. A ještě k tomu přidali šílený rozbor, proč může jet na gumách na sucho v dešti tak rychle. Že oni se dívali na jiný závod a v Kanadě vůbec nebyli??? -
« Superpřenos
Fakt nevim, co si mam o Primě myslet... Ty * si nás dovolí přivítat na přímém přenose o půl hodiny dýl. Mezitim na RTL běží neofašistickej komentář oslavující každou sekundu Schumachera, ale má to výhodu: vypnu zvuk a mam skutečně přímí přenos, který mi nezvedá adrenalin a tlak k předsmrtným hodnotám. Teď jdu psát těm kriplům na Primu, protože to je vrchol, co se tam děje!!!!!!!!!!!! PS: K perličkám ožrali Pouvy (nebo jak se jmenuje ten čůrá...) se radši vyjadřovat nebudu. -
Ja sem na 24h koukal. No motal to tam slusne (nemenoval se Vrba?), nevim, obcas mi pripadalo, ze lovi v nejakejch papirech a pak najednou zacal hazet rozumy. Taky bylo dobry kdyz pocital kolik triumfu nasbirali v LeMans nemecky znacky a kolik francouzsky. No, ale diky moji novy karticce si muzu vybirat jakejkoliv komentar a ten ceskej mi byl milejsi nez ty tradicny nacionalisticky nemecky kecy na Eurosportu i RTL... -
"Vazeni divaci, loucim se s Vami a za ctrnact dni pri Velke cene Kanady... ehm... pardon, Francie nashledanou!" Pane Pouvo, asi moc pijete nebo jste si presprilis slehnul :-)))) Lidi, trochu odbocim, divali jste se nekdo na primy prenos ze ctyriadvacitky z Le Mans? Bohuzel.... jelikoz jsem byl u pritelkyne, byl jsem nucen poslouchat cesky komentar. Jmeno toho trotla jsem sice zapomnel, ale pan Pouva je proti nemu hvezda! Znalosti tohoto pana jsou opravdu uchvatne, tvrdit ze VW Brouku se vyrobilo 17 milionu a Fordu T 10 milionu kusu je teda perla vsech perel. O komoleni jmen jezdcu ani nemluve..... Opravdu, pobavil jsem se vic nez vcera v kine u South Parku...... -
« Priamy zaznamoprenos na Tv Prima
To bol des!!!!! Nakolko som to predpokladal tak som si doslova "pocihal" na to ked TV Prima prepla do Kanady a P.Horak vsetkych privital pri priamom prenose. Takno dusevne uspokojeny som to opat prepol na RTL. Ale to som uz mal tlak 300 na 200.
Pozeral som TV Prima vcelku rad, pretoze mi stacili 2 roky na Markize, kto to uz mal moznost "prezit" tak vie aky neskonaly blbecek to komentuje tam. Ale to co som zazil vcera beriem ako urazku fanusikov F1. V podstate sa to da charakterizovat tak ze "priamy zaznamoprenos" bol len doplnkova "akcia" k tej stupidnej sutazi!!! -
« Re: Primy prenos 19:20
no to mas pravdu aspon mame zlato v hokeji a na velkou cenu Kanady se jdu dívat na sat už slyším ten hroznej komentář na Primě a ještě to zpoždění !!! to hrůza tak sem na to zvědavej.Říkam si zlatý lonský rok s dejdarem to ten komentář byl zlatej proti letošku. -
« PRIMA je opravdu príma
Urověň komentáře na Primě je fakt tak hrozná
že radši koukám na RTL i když německy moc neumím.
Vrchol byl když Pouva komentoval záběr na Schumi
ho s prasklým závěsem kola slovy: to vypadá na
problémy s motorem a zřejmě také s brzdami.
Ať si ten jejich záznamopřenos strčí do.... -
« SCHUMI
No musíš počítat s tim, že ho mají rádi a třeba se z něj pos... ale pořád někdy lepší než zprávy o počasí při přenosu F1 na primě. Fakt zlatý Eurosport. Další věc je přímy přenos na primě.... to už je po několikáty, že jsou šouplí o 1/2 hod. Já nevim, co ty * z toho maji( tedy vim: míň platí za záznam, než přímej přenos), ale je to fakt ujetina.
No snad nás "nepřekvapí" v neděli...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Jinak: nechapu vydavatelstvi Automedia a jeho "radobymotoristicke novinare". Pripada mi ze vetsina pise clanky ve stadiu tezke opilosti. Kdyz napriklad napise p. Minarik ze v serialu uslechtilych vozu GP smeji startovat vozy z let 1966-1978 a v Moste startovala Osella FA1 z roku 82, nelze to prejit s usmevem. Nehlede k tomu ze v roce 82 byl tento monopost uz muzealnim kouskem, Eddie Cheever na nem jezdil v roce 1980 a to jeste ne celou sezonu, behem ni bylo auto vylepseno na FA1B....