Komentář F1 na Primě
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« ITV
Naskytla se mi opet moznost sledovat F1 na ITV (Velka Britanie) a je to skutecne neco naprosto vyjimecneho. Akci sprostredkovavaji Murray Walker, ktery komentoval F1 v dobe kdy jeste zadnou F1 nebyla a Martin Brundle (jiste vsichni pamatuji). Pred a po zavode skvele analyzy Tonyho Jardina, rozhovory Jamese Allena a Louise Goodmanove i behem zavodu. Proste senzace, vzdycky spravne a kompetentni informace. Skoda, ze je to opet na delsi dobu naposledy. -
« Re: Markiza....!...?
ja som to uz niekde pisal ze Markiza je to najhorsie co moze existovat na komentovanie F1. Pokial chce niekto urychlene prist k nervovemu kolapsu tak len nech to dalej pozera. Preto som zvolil mensie zlo a pozeram Primu (tiez nic moc) a ORF. Komentator Rasto Dutka na markize je absolutna brzda. Rozoznat prilby jazdcov to je pre neho Sazka, Sportka a mates dohromady. A uplne neriesitelny problem rozoznat monoposty BMW a BAR. No a Malcharek Vam zase povie o svojom zivotnom 13 mieste v porschesupercupe a v kazdom kole na aky stupen sa radi.... fuj,fuj,fuj je mi z nich zle.. -
« Markiza....!...?
Tak nevim. Nekolikrat sem cet, ze Markiza je na tom lip nez Prima, tak sem skoro celou VC Madarska sledoval ve slovenstine. A musim rict, ze se mi chtelo blit jako u Primy. Tradicni plteni jezdcu, naprosta neorientace na trati a jako dorazka byly reci o tom, ze Franchitti nepujde do F1 protoze je to jeste mlady nezkuseny zavodnik narozdil od Burtiho...???!!! Paneboze ja chci zpatky Watsona a Edwardse na Eurosportu!!!! Jo akorat s tema reklamama se Markiza vytahla, zadny ustrihly souboje astupne vitezu... -
« Proč TV Markíza Rulezzz
Treba proto ze R.Dutka z TV Markiza se neustale snazi
vyplnovat mrtve a nezazivne /a je jich posledni dobou dost/
pasaze presnymy statistikami, nebo si snad myslite ze se
od pana Horaka ci Dufka dozvite kolik napr spotrebovala
staj Jordan tun potravin za minuly rok, kolik prumerne
zere, toci, jaky ma kroutivy moment vuz f1, financni a
statisticka pozadi jednotlivych staji. Ja vim jsou to takove
malickosti, ale komentar to ozvlastni a divaka zabavi.
Od Horaka a Dufka se akorat dozvite dohadovani, jestli
Hakka zajede do boxu za 5 kol ci za 7. Potom tam
prijde ten idiot Turek a rekne ze za deset. A oni jsou
z toho na vetvi atd....
Take se mi libi ze TV markiza ma reklamu tesne pred a
tesne po zavodu a pred zavodem maji 15 minutovy
primy prenos ze staji, detaily na jednotlive vozy
a jednotlive jezdce /kdo se diva na ORF vi o cem mluvim/
a jsou prospikovany detailnimy informacemi od
pana Dutka. Nemohu proste jinak nez rici ze Tv
Markiza RULEZZZZ!!!! Je to skoda ze se nam z letosnich
komentatoru TV Primy stavaji McLaren vlezprdelkove !!!
Nejsem Slovak a Slovákům toho krome komentatoru
Tv Markiza moc nezavidim :)))))) -
« Re: Názor TV Prima
Aaaa pan Pechacek, ten si pletl jezdce uz davno (ale je pravda ze neco rikal kdysi dobre a loni a predloni placal kraviny). Ja osobne sleduji formuli 1 od roku 85 obcasne, od podzimu 92 pravidelne (vynechal jsem mozna 5, 6 GP). Tak me napadlo, nebyla GP Francie 73 nahodou prvni zavod F1 ktery se u nas kdy vysilal? -
Komentář je velmi neodborný a diletantský. Ti lidi se snad na ten závod ani nedívají, pokaždé se těším co zase vypotí a oni nezklamou nikdy. Nemohu si vzpomenout na jméno toho starého pána co to komentoval ještě loni, měl jsem k tomu takový nostalgický vztah, protože on komentoval první GP kterou jsem viděl, pokud si dobře vzpomínám GP Francie na okruhu Paul Ricard v roce 1973. I on loni komentoval otřesným způsobem. Vadí mi že protěžují McLaren, kecy toho Turka jsou taky o ničem, ještě nikdy neřekl nic zajímavého. -
« TV Markíza Rulezzz
Promiňte mi ale sleduji oba přenosy TV Prima na živo a TV Markíza si nahrávám na video. Musím říci že Tv Markíza má daleko kvalitnější komentář, zvláště teď při komentování dění na A1 Ringu. Tv Prima mě začíná znechucovat neustálým protěžováním stáje MC Laren. Prostě ja nestojím o kecy pana Turka i toho nýmanda z formule3000 - T.Engeho /po skončení přenosu/ Škoda pan Horák i pan Dufek mají asi na čele vytetováno McLaren.
I když na jejich obhajobu jsou daleko lepší než duo z minulého roku - Pouva a Kdovíjaksejmenovaltendruhej. To byla vážně katastrofa... -
« Komentovanie GP Rakuska
Jezismaria to su ale blbci. Tak tito pani zacinaju uspesne konkurovat p.Dutkovi z TV Markiza. Ti ktori vedia o com hovorim mi daju urcite za pravdu.
1. V momente tej osudnej havarie niektory z tych dvoch blbov povie ze do Schumiho st. narazil jeho mladsu brat?!?!?!? (z 19 startovej pozicie by to bol uspech).
2. Ked dostali penalizaciu Zonta a Diniz tak p.Horak skonstatuje ze asi spolu mali nejaku potycku alebo co za mudrost to bola. Proste od veci. (ani nahodou tito dvaja neboli zapleteny v uvodnej buracke?!?!; tam bol predsa Ralf...)
3. p.Horak "polemizoval" nad tym ci bude Hakkinenovi stacit 17sekund na navrat na prvu poziciu pri zastavke v boxoch. Co to sledoval prvy raz?!?
P.S. Nech uz fandite komu chcete pocas pretekov je to tak ze jedny fandovia sa na konci pretekov tesia a ini smutia, ale preco to VZDY musia TITO EXPERTI NA VSETKO skazit. -
MIGu, ten clovek se jmenuje Martin Stefl. Vcera jsem koukal na prenos z GP Britanie nejdrive na Eurosportu (s ceskym komentarem) a pote na Prime. Opravdu uchvatne! Pan Ondrej Novotny ktery se zhostil Eurosportiho komentare, sypal z rukavu doslouva science fiction. Dozvedel jsem se napriklad ze Aoki se jmenuje Norifumi, ze Jarda Hules jede svoji prvni kompletni sezonu v MS (!!!!!) a pan Novotny nevi proc se meri jezdcum kolo i kdyz uplyne casovy limit. Protoze cilovou pasku protli jeste v limitu, tak se jim pocita i nasledujici kolo, pane Novotny!!!! Proc se do kometovani serou takovyhle hovada, sakra prace? Fakt me to uz leze na nervy! -
Cau Alex, ja sem na motorky prepnul pozdeji a tak jmeno nevim, ale naprosto souhlasim s tim co si napsal. Vzpominam si jeste na Petrovice z prvnich prenosu VC na Prime pred dvema roky. Kdy jeste s Rihou pred kazdym zavodem meli radoby komentar o trenincich a kvalifikaci. Horsky mi kdyz komentuje motorky nevadi, vic me stval kdyz psal kdysi komentare k Formuli 1 ve Svete Motoru, jeste stary sloupky. Ale prenosy 500 se mi libej na Prime vic nez Formule 1. A ten clovek mi hlasove pripominal cloveka co komentuje motorky na cesky mutaci Eurosportu, tak fakt nevim :) -
« Prima
No chlapi nedivte se , kdo by zveřejnil ostrou kritiku, i když pravdivou. Ale o tom přístupu máte pravde, přeci jen by měli alespoň odpovědět a ne vytvářet mrtvýho brouka. Je to ostuda!!! Měli bychom se domluvit a společně je zavalit dávkou dopisů, pozdravů, e-mailů, atd. Protože takováto (např. petice) od velkého počtu lidí by hnla i Vláďou Železnejch na Noově a ten taly kritiku nemiluje (i když ji alespoň zveřejní).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!