Komentář F1 na Primě
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: To: Alex
MIGu, Ty rejpale jeden, samozrejme ze jde o preklep!!!! Resp zamenu dvou cisel v letopoctu, nejedna se o rok 1896 ale 1986. Omlouvam se. Ackoli clanky o F1 z MS a SM jsem zhruba v roce 1992 odlozil do sberu, tenhle mam dodnes. Jo, mimochodem: p. Horak ve Spa exceloval, zjistit v cili prvniho kola ze zavod jiz byl odstartovan to je fakt parada :-))))) Pricemz se na obrazovce jasne objevila zluta vlajka a napis Safety Car, coz jasne znamenalo ze zavod bude ostartovan za SC. Jo, mimochodem: vite co pouzivaji jako SC v nemecke F Ford? Xsaru Picasso! Koukal jsem o vikendu na DSF. Ani nemecti komentatori ovsem nejsou nic moc, tomu hovadu co to komentoval asi uslo ze Ceskoslovensko uz vice jak sedm let neexistuje ("Jaroslav Janis aus Tschechoslowakei") -
« Re: To: Alex
No samozrejme, nechtelo se Ti, protoze je to moc dlouhe, ze? Jenze Williams-BMW a BMW je obrovsky rozdil. Neco jako kdybys napsal ze ctvrty v Monaku dojel Irvine na Cosworthu, ze De la Rosa na Supertecu nedokoncil letos nejvice zavodu a tak podobne. Jeee pardon, ono je v tehle pripadech lepsi napsat Jaguar a Arrows, je to kratsi....... Tohle preferovani motoru pred podvozky mi pripomina jednu blbost z jedne z priloh Motoristicke soucasnosti z roku 1896. Vysel tam clanek Automobilove znacky F1. Kdyz pominu to ze jich tam spousta nebylo a znacky z Indy byly jak jinak ignorovany, objevila se v seznamu znacka Jaguar. Jeden start v roce 1950, Biondetti odpadl na Monze. Pekna kravina, auto melo Jaguar pouze motor. Co to bylo za podvozek? Ferrari. Jeste poznamecka: Cosworth taky postavil auto pro F1 v roce 1968, nikdy ale zadnou GP nejelo, jen zavody do vrchu. -
« ITV
Naskytla se mi opet moznost sledovat F1 na ITV (Velka Britanie) a je to skutecne neco naprosto vyjimecneho. Akci sprostredkovavaji Murray Walker, ktery komentoval F1 v dobe kdy jeste zadnou F1 nebyla a Martin Brundle (jiste vsichni pamatuji). Pred a po zavode skvele analyzy Tonyho Jardina, rozhovory Jamese Allena a Louise Goodmanove i behem zavodu. Proste senzace, vzdycky spravne a kompetentni informace. Skoda, ze je to opet na delsi dobu naposledy. -
« Re: Markiza....!...?
ja som to uz niekde pisal ze Markiza je to najhorsie co moze existovat na komentovanie F1. Pokial chce niekto urychlene prist k nervovemu kolapsu tak len nech to dalej pozera. Preto som zvolil mensie zlo a pozeram Primu (tiez nic moc) a ORF. Komentator Rasto Dutka na markize je absolutna brzda. Rozoznat prilby jazdcov to je pre neho Sazka, Sportka a mates dohromady. A uplne neriesitelny problem rozoznat monoposty BMW a BAR. No a Malcharek Vam zase povie o svojom zivotnom 13 mieste v porschesupercupe a v kazdom kole na aky stupen sa radi.... fuj,fuj,fuj je mi z nich zle.. -
« Markiza....!...?
Tak nevim. Nekolikrat sem cet, ze Markiza je na tom lip nez Prima, tak sem skoro celou VC Madarska sledoval ve slovenstine. A musim rict, ze se mi chtelo blit jako u Primy. Tradicni plteni jezdcu, naprosta neorientace na trati a jako dorazka byly reci o tom, ze Franchitti nepujde do F1 protoze je to jeste mlady nezkuseny zavodnik narozdil od Burtiho...???!!! Paneboze ja chci zpatky Watsona a Edwardse na Eurosportu!!!! Jo akorat s tema reklamama se Markiza vytahla, zadny ustrihly souboje astupne vitezu...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!