Komentář F1 na Primě

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

14.09.00  23:22

« Re: Prima rána

Ty magore, kdyby penize nehybaly svetem, tak bys tu tiskovku mel.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.00  14:46

« Re:

DSF je fajn se svymi dokumentarnimi porady o historii F1 a zavodu Grand Prix vubec. Diky tehle TV jsem poprve (a zatim naposledy) videl smrtak von Tripse z Monzy 1961. Divaci stali za lehkym dratenym plotem ktery Tripsovo ferrari samozrejme bez problemu protrhlo. Co se stalo potom snad vsichni vite.... Jinak: Monzu 2000 jsem nevidel, byl jsem v Tachlovicich, ale mam ji nahranou, takze skouknu o vikendu.
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.00  13:16

« mamlas

Slyšeli jste jako já na vlastní uši komentátorskou hlášku před koncen VC "Schumacher snad není takový mamlas, ...." To je k nevíře!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.00  12:44

« Prima rána

Nejradši bych utrhal koule všem, co organizujou Prima ránu. Já chci tiskovku ne nejakou dedilní soutěž!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.00  19:43

« Prima

No přenosy motorek jsou taky dost na zvracení. Hlavně u 250 bych je nejradši zabil. "Opět smůla pro vedoucího muže šampionátu" - přitom Jacques neskutečně vydělal na kolizi japonců.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.00  13:36

« Re: Re:

Ja urcite na GT jedu
  • 00 Reagovat !

foto

03.09.00  14:18

« hnus

Přenos z VC Belgie byl opravdu povedený,ale
    jedine co celý ten přenos totálně znemožnilo byl komentátor!
    Každý komentátor má být objektivní a hlavně neutrální!Komentátor na TV Prima stále nadržuje McLarenu!Dám příklad:Při přenosu VC Belgie řekl :Hakkinen vyhrál i po smůle na začátku závodu.To ale nebyla smůla,nýbrž HRUBA CHYBA!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.00  02:43

« Re:

Sledujete taky BTCC a Euro-STC ? Jedete do Brna na GT ?
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.00  12:54

« Bez nadpisu

Ono sledovat DSF se nekdy vyplati. Jsou tam zajimave prady.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.00  23:24

« Re: A jeste poznamecka...

Alex: S tim Uljanovskem je to fakt dobry :))) Na DSF se koukam na DTM a docela to ujde, aspon ze nemeckej motorsport a monster trucky na tom DSF maj! :-)
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.00  08:37

« zprávy z první ruky?

Na to že jezdí Horák komentovat závody přímo do centra dění má neuvěřitelně málo informací. Docela jsem se pousmál, když hovořil o nejisté budoucnosti Buttona v F1 v příštím roce. Oficiálně bylo podepsání dvouleté smlouvy mezi Benettonem a Buttonem oznámeno už 17. srpna! Bohužel, je to jen jeden případ z mnoha...
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.00  11:15

« A jeste poznamecka...

... ke stupidni Prima rane: vzdycky jsem si myslel ze Uljanovsk, sidlo UAZu, lezi na Ukrajine a nikoli v Rusku. Asi jsem blbej :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.00  11:09

« Re: To: Alex

MIGu, Ty rejpale jeden, samozrejme ze jde o preklep!!!! Resp zamenu dvou cisel v letopoctu, nejedna se o rok 1896 ale 1986. Omlouvam se. Ackoli clanky o F1 z MS a SM jsem zhruba v roce 1992 odlozil do sberu, tenhle mam dodnes. Jo, mimochodem: p. Horak ve Spa exceloval, zjistit v cili prvniho kola ze zavod jiz byl odstartovan to je fakt parada :-))))) Pricemz se na obrazovce jasne objevila zluta vlajka a napis Safety Car, coz jasne znamenalo ze zavod bude ostartovan za SC. Jo, mimochodem: vite co pouzivaji jako SC v nemecke F Ford? Xsaru Picasso! Koukal jsem o vikendu na DSF. Ani nemecti komentatori ovsem nejsou nic moc, tomu hovadu co to komentoval asi uslo ze Ceskoslovensko uz vice jak sedm let neexistuje ("Jaroslav Janis aus Tschechoslowakei")
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.00  07:14

« To MiG21

Jako odpovědný pracovník Národní knihovny ČR mohu dosvědčit, že ano. ;-))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.00  11:42

Kdyz uz sme u tech detailu, ona v roce 1896 vychazela nejaka motoristicka soucasnost??? :))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.00  10:15

No samozrejme, nechtelo se Ti, protoze je to moc dlouhe, ze? Jenze Williams-BMW a BMW je obrovsky rozdil. Neco jako kdybys napsal ze ctvrty v Monaku dojel Irvine na Cosworthu, ze De la Rosa na Supertecu nedokoncil letos nejvice zavodu a tak podobne. Jeee pardon, ono je v tehle pripadech lepsi napsat Jaguar a Arrows, je to kratsi....... Tohle preferovani motoru pred podvozky mi pripomina jednu blbost z jedne z priloh Motoristicke soucasnosti z roku 1896. Vysel tam clanek Automobilove znacky F1. Kdyz pominu to ze jich tam spousta nebylo a znacky z Indy byly jak jinak ignorovany, objevila se v seznamu znacka Jaguar. Jeden start v roce 1950, Biondetti odpadl na Monze. Pekna kravina, auto melo Jaguar pouze motor. Co to bylo za podvozek? Ferrari. Jeste poznamecka: Cosworth taky postavil auto pro F1 v roce 1968, nikdy ale zadnou GP nejelo, jen zavody do vrchu.
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.00  12:06

« To: Alex

Naramne dovtipny prispevok! Kto chcel tak pochopil a kto nie tak musel zamudrovat pravda? Jednoducho sa mi nechcelo vypisovat wiliams-bmw a tak som napisal iba bmw. O.K.? Spokojny? Ale to nic mozno si sa len zle vyspal...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.00  17:41

« Re: Markiza....!...?

Jano10: monoposty BMW? To asi sledujes nejakou jinou motoristickou disciplinu. BMW postavil naposledy monopost na konci 60. let a to jeste ef-dvojku.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.00  20:23

« Re: ITV

Skoda ze ITV v cechach nechytim ani na moji Tamara-antenu :()
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.00  10:40

« Bez nadpisu

Po tom posledním závodě je to tady nějaký chcíplý.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…