Komentář F1 na Primě
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re:
to mfilip - s tim tlakem to máš nějak popletený - otázka je správně až na poslední slovo - má tam být "menší". A proto samozřejmě nemůže být správně c)opotřebení. A odpovědi a) a b) si přece vzájemně odporujou - buď je větší (správně teda menší) přilnavost nebo brzdná dráha. Kdybych tam seděl. odpověděl bych a), protože bylo jasný, že to chtěj slyšet, ale přesvědčenej o tom nejsem. Podle mě by podhuštěný gumy měly přilnavost zvýšit - alespoň v podélném směru (příčně resp. v zatáčce asi ne), jelikož mají přece větší styčnou plochu. -
« Re: Alex:
Hlasatel na okruhu se vyznamenal take tim, ze asi polovinu zavodu tvrdil, ze Lister #14 ma tri jezdce: Julian Bailey, Jamie Campbell a Walter.
Pokud jste nekdo byli na tribune T2 naproti Listerovskym boxum, tak ten clovek v hnede plastence, ktery pri kazdem slove komentatora vykrikoval sprosta slova jsem byl ja. -
« Bez nadpisu
Jak byste odpovedeli na otazku: "Nizsi tlak v pneumatikach, nez predepsany, zpusobuje vetsi: a) prilnavost b) brzdnou drahu c) opotrebeni. Spravne udajne bylo za a), ale ja jsem tipoval c). Pokud ja za a) spravne, melo by spravne byt i za b), tudiz podle mne vsechny odpovedi, ale spravnou byla oznacena pouze a). Avsak nejpitomnejsi formulace byla u otazky typu ( presnou formulaci si uz nevzpominam ): "Povinne sviceni potkavacimi svetly neni povinne: a) Polsko b) Norsko c) Italie. ( c je spravne ).V Polsku je povinne svicemni v zimnich mesicich, v Norsku po cely rok. Ta formulace otazky je tak spatna, ze podle mne bylo spravne i za a) ( v otazce nebylo specifikovano obdobi ) a kdyby v Italii, alespon motorky musely svitit po cely rok ( nevim, mozna musi ), tak ani spravnost odpovedi c) neni ( pokud je Polsko oznaceno za spatnou odpoved ) spravna. -
Kdyz pri startu Pouva rval, ze vedou oba Vipery, ktery predjizdi treti Viper..., co to, nejni tech Chrysleru nejak moc? Jo vlastne vedou Listery... A prvnich 5 jezdcu ma plnej pocet bodu, ale Porsche v zaberech ma o kolo navic(!)... tak to sem vypnul zvuk a pustil si k tomu audio CD. Pouva je nesvepravnej magor! -
Musim vam rict, ze mistri komentatori s Primy by si mohli podat s hlasatelem primo na okruhu ruce.
Pokud zrovna nekomolil mena a auta a podarilo se mu urcit aktualni poradi, tak placal nesmysly kolem. Hlavne se porad podivoval, co ze ten Belmondo jezdi na cilovy rovince tesne u bariery a ze dava urcite znameni tymu, ze zajede do boxu. Nejhorsi to bylo pri komentovani Euro-STC, kdy jsme se vubec nedozvedeli, kdo koho predjizdi, popripade odpadl. Hlavne ze pustil italsky komentar a pak ho "vtipne" opakoval. Cely jeho komentar byl bomba, pronasen stylem obsluhy poutoveho kolotoce. Ani u Primy jsem se tak jeste nezasmal. -
To uz je dyl, MiGu, tak rok. Tusim ze to byl dokument o historii Ferrari ve F1, ale tim si jistej nejsem. Ad prenos z GTcek: Videl jsem a nahral jsem! To hned tak nesmazu (stejne jako prenos z GP Brazilie F1 2000). Pan Pouva znovu dokazal ze je opravdu mistr sveho oboru! Hezemans se skutecne jmenuje Mike a nikoli David.... Navic byla chyba primo na titulkovacim zarizeni na okruhu, Mike Hezemans se nepise Hazemans. To se ted ale netyka Primy ani pana Pouvy. Ovsem: pan Pouva se vyznamenal, spravne podotkl ze Dieter Quester (Rakusak :-))) byl ctyrnasobnym mistrem Evropy cestaku. A ted k prenosu samotnemu: je opravdu fajn ze jsme videli pet kol krouzeni za safety carem, par kol zavodu a strih! a najednou jsme se ocitli v zaveru zavodu.... To ze Hezemans predjel Baileyho Lister je sice hezke, ale ja bych to chtel taky videt a ne se to pouze dozvedet ustne.
A ten zmateny zasver zavodu: pan Pouva by mel vedet ze zavod konci projetim vedouciho jezdce cilem! -
« Re:
DSF je fajn se svymi dokumentarnimi porady o historii F1 a zavodu Grand Prix vubec. Diky tehle TV jsem poprve (a zatim naposledy) videl smrtak von Tripse z Monzy 1961. Divaci stali za lehkym dratenym plotem ktery Tripsovo ferrari samozrejme bez problemu protrhlo. Co se stalo potom snad vsichni vite.... Jinak: Monzu 2000 jsem nevidel, byl jsem v Tachlovicich, ale mam ji nahranou, takze skouknu o vikendu. -
« hnus
Přenos z VC Belgie byl opravdu povedený,ale
jedine co celý ten přenos totálně znemožnilo byl komentátor!
Každý komentátor má být objektivní a hlavně neutrální!Komentátor na TV Prima stále nadržuje McLarenu!Dám příklad:Při přenosu VC Belgie řekl :Hakkinen vyhrál i po smůle na začátku závodu.To ale nebyla smůla,nýbrž HRUBA CHYBA!!!! -
« zprávy z první ruky?
Na to že jezdí Horák komentovat závody přímo do centra dění má neuvěřitelně málo informací. Docela jsem se pousmál, když hovořil o nejisté budoucnosti Buttona v F1 v příštím roce. Oficiálně bylo podepsání dvouleté smlouvy mezi Benettonem a Buttonem oznámeno už 17. srpna! Bohužel, je to jen jeden případ z mnoha...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!