Komentář F1 na Primě

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  14:53

« Re:

to mfilip - s tim tlakem to máš nějak popletený - otázka je správně až na poslední slovo - má tam být "menší". A proto samozřejmě nemůže být správně c)opotřebení. A odpovědi a) a b) si přece vzájemně odporujou - buď je větší (správně teda menší) přilnavost nebo brzdná dráha. Kdybych tam seděl. odpověděl bych a), protože bylo jasný, že to chtěj slyšet, ale přesvědčenej o tom nejsem. Podle mě by podhuštěný gumy měly přilnavost zvýšit - alespoň v podélném směru (příčně resp. v zatáčce asi ne), jelikož mají přece větší styčnou plochu.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  13:55

« Re: Alex:

Hlasatel na okruhu se vyznamenal take tim, ze asi polovinu zavodu tvrdil, ze Lister #14 ma tri jezdce: Julian Bailey, Jamie Campbell a Walter.
    Pokud jste nekdo byli na tribune T2 naproti Listerovskym boxum, tak ten clovek v hnede plastence, ktery pri kazdem slove komentatora vykrikoval sprosta slova jsem byl ja.
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.00  09:33

« Bez nadpisu

Jak byste odpovedeli na otazku: "Nizsi tlak v pneumatikach, nez predepsany, zpusobuje vetsi: a) prilnavost b) brzdnou drahu c) opotrebeni. Spravne udajne bylo za a), ale ja jsem tipoval c). Pokud ja za a) spravne, melo by spravne byt i za b), tudiz podle mne vsechny odpovedi, ale spravnou byla oznacena pouze a). Avsak nejpitomnejsi formulace byla u otazky typu ( presnou formulaci si uz nevzpominam ): "Povinne sviceni potkavacimi svetly neni povinne: a) Polsko b) Norsko c) Italie. ( c je spravne ).V Polsku je povinne svicemni v zimnich mesicich, v Norsku po cely rok. Ta formulace otazky je tak spatna, ze podle mne bylo spravne i za a) ( v otazce nebylo specifikovano obdobi ) a kdyby v Italii, alespon motorky musely svitit po cely rok ( nevim, mozna musi ), tak ani spravnost odpovedi c) neni ( pokud je Polsko oznaceno za spatnou odpoved ) spravna.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  22:15

Kdyz pri startu Pouva rval, ze vedou oba Vipery, ktery predjizdi treti Viper..., co to, nejni tech Chrysleru nejak moc? Jo vlastne vedou Listery... A prvnich 5 jezdcu ma plnej pocet bodu, ale Porsche v zaberech ma o kolo navic(!)... tak to sem vypnul zvuk a pustil si k tomu audio CD. Pouva je nesvepravnej magor!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  03:31

Musim vam rict, ze mistri komentatori s Primy by si mohli podat s hlasatelem primo na okruhu ruce.
    Pokud zrovna nekomolil mena a auta a podarilo se mu urcit aktualni poradi, tak placal nesmysly kolem. Hlavne se porad podivoval, co ze ten Belmondo jezdi na cilovy rovince tesne u bariery a ze dava urcite znameni tymu, ze zajede do boxu. Nejhorsi to bylo pri komentovani Euro-STC, kdy jsme se vubec nedozvedeli, kdo koho predjizdi, popripade odpadl. Hlavne ze pustil italsky komentar a pak ho "vtipne" opakoval. Cely jeho komentar byl bomba, pronasen stylem obsluhy poutoveho kolotoce. Ani u Primy jsem se tak jeste nezasmal.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.00  13:11

To uz je dyl, MiGu, tak rok. Tusim ze to byl dokument o historii Ferrari ve F1, ale tim si jistej nejsem. Ad prenos z GTcek: Videl jsem a nahral jsem! To hned tak nesmazu (stejne jako prenos z GP Brazilie F1 2000). Pan Pouva znovu dokazal ze je opravdu mistr sveho oboru! Hezemans se skutecne jmenuje Mike a nikoli David.... Navic byla chyba primo na titulkovacim zarizeni na okruhu, Mike Hezemans se nepise Hazemans. To se ted ale netyka Primy ani pana Pouvy. Ovsem: pan Pouva se vyznamenal, spravne podotkl ze Dieter Quester (Rakusak :-))) byl ctyrnasobnym mistrem Evropy cestaku. A ted k prenosu samotnemu: je opravdu fajn ze jsme videli pet kol krouzeni za safety carem, par kol zavodu a strih! a najednou jsme se ocitli v zaveru zavodu.... To ze Hezemans predjel Baileyho Lister je sice hezke, ale ja bych to chtel taky videt a ne se to pouze dozvedet ustne.
    A ten zmateny zasver zavodu: pan Pouva by mel vedet ze zavod konci projetim vedouciho jezdce cilem!
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.00  09:27

« Bez nadpisu

Koukali jste na ten přenos z GTéček v Brně? Já jsem se dodela dobře pobavil. Pouva mě přesvědčil že je ještě větší idiot než sem myslel.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.00  15:59

« Alex:

Kdy davali tu Monzu 61' na DSF? Bohuzel sem to nevidel :(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.00  08:13

« Re: Prima rána

Velice Ti děkuji za odpověď. Tvá inteligence je vskutku udivující.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.00  23:22

« Re: Prima rána

Ty magore, kdyby penize nehybaly svetem, tak bys tu tiskovku mel.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.00  14:46

« Re:

DSF je fajn se svymi dokumentarnimi porady o historii F1 a zavodu Grand Prix vubec. Diky tehle TV jsem poprve (a zatim naposledy) videl smrtak von Tripse z Monzy 1961. Divaci stali za lehkym dratenym plotem ktery Tripsovo ferrari samozrejme bez problemu protrhlo. Co se stalo potom snad vsichni vite.... Jinak: Monzu 2000 jsem nevidel, byl jsem v Tachlovicich, ale mam ji nahranou, takze skouknu o vikendu.
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.00  13:16

« mamlas

Slyšeli jste jako já na vlastní uši komentátorskou hlášku před koncen VC "Schumacher snad není takový mamlas, ...." To je k nevíře!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.00  12:44

« Prima rána

Nejradši bych utrhal koule všem, co organizujou Prima ránu. Já chci tiskovku ne nejakou dedilní soutěž!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.00  19:43

« Prima

No přenosy motorek jsou taky dost na zvracení. Hlavně u 250 bych je nejradši zabil. "Opět smůla pro vedoucího muže šampionátu" - přitom Jacques neskutečně vydělal na kolizi japonců.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.00  13:36

« Re: Re:

Ja urcite na GT jedu
  • 00 Reagovat !

foto

03.09.00  14:18

« hnus

Přenos z VC Belgie byl opravdu povedený,ale
    jedine co celý ten přenos totálně znemožnilo byl komentátor!
    Každý komentátor má být objektivní a hlavně neutrální!Komentátor na TV Prima stále nadržuje McLarenu!Dám příklad:Při přenosu VC Belgie řekl :Hakkinen vyhrál i po smůle na začátku závodu.To ale nebyla smůla,nýbrž HRUBA CHYBA!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.00  02:43

« Re:

Sledujete taky BTCC a Euro-STC ? Jedete do Brna na GT ?
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.00  12:54

« Bez nadpisu

Ono sledovat DSF se nekdy vyplati. Jsou tam zajimave prady.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.00  23:24

« Re: A jeste poznamecka...

Alex: S tim Uljanovskem je to fakt dobry :))) Na DSF se koukam na DTM a docela to ujde, aspon ze nemeckej motorsport a monster trucky na tom DSF maj! :-)
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.00  08:37

« zprávy z první ruky?

Na to že jezdí Horák komentovat závody přímo do centra dění má neuvěřitelně málo informací. Docela jsem se pousmál, když hovořil o nejisté budoucnosti Buttona v F1 v příštím roce. Oficiálně bylo podepsání dvouleté smlouvy mezi Benettonem a Buttonem oznámeno už 17. srpna! Bohužel, je to jen jeden případ z mnoha...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…