Komentář F1 na Primě

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

05.03.01  13:31

« Re: a jedem znovu

Já jsem sledoval přímý přenos na RTL a po havárii Villeneauva bych dal cokoli za českej komentář. Po celej závod jsem byl hodně nejistej. Nevím ale co o té havárii říkaly Prima boys.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.01  23:48

« Re: a jedem znovu

Kvalita jako vždy... Všichni komentátoři tvrdí že je to nejtěžší komentovat F1, jak musej pořád něco povídat. A to je právě to. Já jsem pro sdělení nějakejch novinek ze zákulisí v úvodu přenosu a jinak radši co nejmenší komentář. Časy si přečteš sám a co se děje na trati vidíš taky. Oni si stejně předjíždění všimnou po ujetí dalšího kola, protože zrovna přemejšlej nakoho to ten Schumacher mává ap.
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.01  20:48

« a jedem znovu

Myslím, že nám Prima boys dokázali, že je hodně důvodů pro oživení tohoto tématu. tak co jste říkali těm jejich ,,komentářům" v Melbourne ?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.00  22:56

« Re: Alex:

S hodnocenim zvuku Koxovi Hondy s tebou naprosto souhlasim. Jinak v druhy jizde byl osmej. Urcite v dusledku technickejch problemu. V ty prvni mel ohromnej naskok pred druhym v poradi.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.00  20:53

Karticku mi chvalabohu sehnala redakce pro kterou jsem psal, ale kde zajistit pravidelny prisun karticek vazne nevim. Pro mne to bohuzel byla jednorazova akce.

Jinak Kox jel skvele v prvnim zavode, ktery s naprostym prehledem vyhral. Bohuzel se mu pravdepodobne na jeho Accu neco posralo a tak se ve druhem zavode propadal a propadal, akorat si uz nepamatuju kam. Ale maji nekde web, takze to tam bude (odkaz byl ze stranky okruhu). Jinak ale musim uznat, ze Koxova Honda mela nejfamoznejsi zvuk, ze vseho co tam o vikendu jezdilo. Ne prilis silny, ale krasne kultivovany, hluboky a hladky. Omlouvam se za vylev, ale takhle dopada fanda Hondy, ktery je zaroven muzikant.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  22:25

Kdyz uz tu je rec o Koxovi - jak vubec dopadl?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  21:55

Jo tyhle zazracny karticky melo dost lidi, kde se daj sehnat, nejlepe zadarmo ?:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  12:40

U zabradli jsem nestal. Sedeli jsme (byli jsme tri) uplne v horni rade. Ja jsem mel sice paddock pass, tak jsem se mohl jit divat do press centra, ale to by nebylo ono. V kazdem pripade ale bylo z tehle tribuny videt vice nez z te hlavni.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.00  02:50

Je Villeneuve ja byl taky na tý tribuně úplně na konci vlevo naproti Listerům a Koxově Hondě. Nadával jsem chvilku, pak jsem se musel jen smát. Poplet ovšem opravdu co se dalo. Lepší než takovej komentář, tak to radši žádnej. Stejně jsi se nedozvěděl co se děje na zbytku trati a to mě samozřejmě zajímalo nejvíc. Nestál jsi u zábradlí ?
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.00  19:23

« Neděle

Jo, tak jsme si zase něco poslechli... Když už si ten * plete auto Schumachera a Barrichela, tak nevim co se sere komentovat F1. Dále mu uteklo opět několik předjetí, ale co se dá dělat, když někoho lepšího nemaji a toho chytráka Dufka a Pecháčka už jsem dlouho (ZAPLAŤ PÁNBŮ ) neslišel...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  16:27

« Re: Re:

panove, ten Jarda, co odpovidal, byl trubka, protoze jsem teda hned vedel (az na posledni otazku) vsechno na 100%. K prilnavosti - kdyz si to vezmes "extremne" - tj. skoro nulovy tlak, je ti jasne, ze a) bylo spravne. K tem svetlum - ptali se "kde neni povinne sviceni ve dne" - a to neni v Italii, v Polsko "jen nekdy - v zimni obdobi" a Norsko jakbysmet. Takze jasne Italii - a on na to potreboval 2 zoliky! A u posledni otazky - kdyz chci MB, tak to strelim - Jordani jsou stari, a o Buttonovi se psalo jako o nejmladsim a vim, ze Ralf je proti brachovi mladoch. Takze bych zkusil a) - u Geneho s Mazzacanem si nejsem jist, ale vzhledem k tomu, ze Mazzacane jezdi za prachy sponzoru, tak asi nemuze byt moc mlady.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  14:53

« Re:

to mfilip - s tim tlakem to máš nějak popletený - otázka je správně až na poslední slovo - má tam být "menší". A proto samozřejmě nemůže být správně c)opotřebení. A odpovědi a) a b) si přece vzájemně odporujou - buď je větší (správně teda menší) přilnavost nebo brzdná dráha. Kdybych tam seděl. odpověděl bych a), protože bylo jasný, že to chtěj slyšet, ale přesvědčenej o tom nejsem. Podle mě by podhuštěný gumy měly přilnavost zvýšit - alespoň v podélném směru (příčně resp. v zatáčce asi ne), jelikož mají přece větší styčnou plochu.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  13:55

Hlasatel na okruhu se vyznamenal take tim, ze asi polovinu zavodu tvrdil, ze Lister #14 ma tri jezdce: Julian Bailey, Jamie Campbell a Walter.
    Pokud jste nekdo byli na tribune T2 naproti Listerovskym boxum, tak ten clovek v hnede plastence, ktery pri kazdem slove komentatora vykrikoval sprosta slova jsem byl ja.
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.00  09:33

« Bez nadpisu

Jak byste odpovedeli na otazku: "Nizsi tlak v pneumatikach, nez predepsany, zpusobuje vetsi: a) prilnavost b) brzdnou drahu c) opotrebeni. Spravne udajne bylo za a), ale ja jsem tipoval c). Pokud ja za a) spravne, melo by spravne byt i za b), tudiz podle mne vsechny odpovedi, ale spravnou byla oznacena pouze a). Avsak nejpitomnejsi formulace byla u otazky typu ( presnou formulaci si uz nevzpominam ): "Povinne sviceni potkavacimi svetly neni povinne: a) Polsko b) Norsko c) Italie. ( c je spravne ).V Polsku je povinne svicemni v zimnich mesicich, v Norsku po cely rok. Ta formulace otazky je tak spatna, ze podle mne bylo spravne i za a) ( v otazce nebylo specifikovano obdobi ) a kdyby v Italii, alespon motorky musely svitit po cely rok ( nevim, mozna musi ), tak ani spravnost odpovedi c) neni ( pokud je Polsko oznaceno za spatnou odpoved ) spravna.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  22:15

Kdyz pri startu Pouva rval, ze vedou oba Vipery, ktery predjizdi treti Viper..., co to, nejni tech Chrysleru nejak moc? Jo vlastne vedou Listery... A prvnich 5 jezdcu ma plnej pocet bodu, ale Porsche v zaberech ma o kolo navic(!)... tak to sem vypnul zvuk a pustil si k tomu audio CD. Pouva je nesvepravnej magor!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  03:31

Musim vam rict, ze mistri komentatori s Primy by si mohli podat s hlasatelem primo na okruhu ruce.
    Pokud zrovna nekomolil mena a auta a podarilo se mu urcit aktualni poradi, tak placal nesmysly kolem. Hlavne se porad podivoval, co ze ten Belmondo jezdi na cilovy rovince tesne u bariery a ze dava urcite znameni tymu, ze zajede do boxu. Nejhorsi to bylo pri komentovani Euro-STC, kdy jsme se vubec nedozvedeli, kdo koho predjizdi, popripade odpadl. Hlavne ze pustil italsky komentar a pak ho "vtipne" opakoval. Cely jeho komentar byl bomba, pronasen stylem obsluhy poutoveho kolotoce. Ani u Primy jsem se tak jeste nezasmal.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.00  13:11

To uz je dyl, MiGu, tak rok. Tusim ze to byl dokument o historii Ferrari ve F1, ale tim si jistej nejsem. Ad prenos z GTcek: Videl jsem a nahral jsem! To hned tak nesmazu (stejne jako prenos z GP Brazilie F1 2000). Pan Pouva znovu dokazal ze je opravdu mistr sveho oboru! Hezemans se skutecne jmenuje Mike a nikoli David.... Navic byla chyba primo na titulkovacim zarizeni na okruhu, Mike Hezemans se nepise Hazemans. To se ted ale netyka Primy ani pana Pouvy. Ovsem: pan Pouva se vyznamenal, spravne podotkl ze Dieter Quester (Rakusak :-))) byl ctyrnasobnym mistrem Evropy cestaku. A ted k prenosu samotnemu: je opravdu fajn ze jsme videli pet kol krouzeni za safety carem, par kol zavodu a strih! a najednou jsme se ocitli v zaveru zavodu.... To ze Hezemans predjel Baileyho Lister je sice hezke, ale ja bych to chtel taky videt a ne se to pouze dozvedet ustne.
    A ten zmateny zasver zavodu: pan Pouva by mel vedet ze zavod konci projetim vedouciho jezdce cilem!
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.00  09:27

« Bez nadpisu

Koukali jste na ten přenos z GTéček v Brně? Já jsem se dodela dobře pobavil. Pouva mě přesvědčil že je ještě větší idiot než sem myslel.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.00  15:59

« Alex:

Kdy davali tu Monzu 61' na DSF? Bohuzel sem to nevidel :(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.00  08:13

« Re: Prima rána

Velice Ti děkuji za odpověď. Tvá inteligence je vskutku udivující.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…