jak opravit lak odřený roštím ?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

22.06.00  16:48

« Re: Drobna poskozeni laku...

mi povidej, ja mam auto obouchany ze vsech stran... Prava strana cela prejeta nakym * co neumi parkovat, pro jistotu ani nenechal vyzitku. Vlevo dulek v zadnim blazniku velikosti 5x8 cm, taky nenechal vyzitku. Zadni naraznik vybouranej od joudy co necumi a nebrzdi, ten aspon dal 2 litry. Na dverich drobne oderky od "sousedu na parkovisti" pri otevirani jejich dveri, ... Skoda slov, uz sem rezignoval s drobnymi opravami. Ted to chci prodat, necham to komplet opravit a ZAMKNU TO DO GARAZE aby mi to zadnej * zas neobjel.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  23:47

Souhlasim,ze u Octavky jsou ty listicky opravdu na h...o.Mel jsem u Scorpia takove mohutne siroke listy a nikde ani sram.Asi to brzo predelam...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  23:44

Mam podobný problém ako ty. Lak a farbu opravíš "tužkou" samozrejme že to neni origoš ale vidíš to tak len z 30cm a faninky zas tak blízko neprizerajú. Bud rád že nemáš prevalený plech ako ja. Ked to naleštím tak ten dulek vidíš aj z "kilometra". Lišty aspon na Corse značne pomáhaju proti kretenom. Ale bohožial sú neučinné proti Aviam. Inak Octavie a feldy ich majú akési tenké a nízke.
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.00  23:15

« oprava?

Nevím jak u tebe, ale u mojeho (mám tam metalízu) budu muset stříknout celé dveře, protože mi to nějaký * přejel asi klíčem nebo čím.
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.00  19:49

« Drobna poskozeni laku...

Abych se vratil k tem drobnym poskozenim laku.Co rikate na ty ridice,kteri nedavaji pozor a odiraji neopatrnym oteviranim vedle parkujici auta?
    Dnes rano jsem prisel ke sve Octavce,kterou mam tri tydny a na levych dverich odrenina jako krava.
    Kbybych toho * pristihl tak z neho vyrazim dusi.Nevite nekdo jak to opravit,aby to nebylo videt???
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.00  21:23

« to: Kupca

No alarmy na principe elektrickeho soku uz boli vyvijane a testovane - podmienka bola, aby dvere na aute boli otvorene aby mal kam zlodej vypadnut az to dostane :-)) Co sa tyka napatia, tak to bolo riesene podobne ako tie male elektricke "hracicky" pre sebeobranu....
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.00  14:21

« To kupca:

Asi by se ti krapet zapalovala lytka ....
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.00  12:14

« To: pohoda

Myslíš, že když bych připjil VVN, že by se mi aspoň trošku dobíjela baterka?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.00  10:46

« Re: šmirgl

Nebo o tom zpival Jahelka ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.00  10:45

Reakce na 110 kV: Jednou jsem nekde cetl (je to uz davno ), jak si jeden mlady domaci kutil do sveho noveho auta namontoval sve zabezpecovaci zarizeni, ktere zablokovalo rizeni pri urcite rychlosti. Dopadlo to tak, ze se v tmo zlodej zabil, protoze v 80 km/h nemohl zatocit do zatacky. Pointa: kutil sel sedet na par let.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.06.00  08:26

Myslim, ze by to pomohlo, protoze par * by to zabilo, a pak by uz byl klid. Nebo privazat k narazniku rotvajlera na 3 m voditku. Garantuju ti, ze se autu nic nestane (no mozna budes mit okousanou zasterku, ale od toho rotvajlera ...).
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.00  08:00

taky jsou případy, kdy bych vraždil bez zbytečného odkladu, ale protože ti svině vandalsko-zlodějský už tam nejsou, tak mě napadaj takový zabezpečovací zlepšováky jako např. připojit auto na 110 kV vedení - asi by je to odradilo ve snaze pokračovat v poškozování cizích věcí...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.06.00  07:57

Tak to ja teda mel stesti, me ho jednim cilenym pohybem nekdo sejmul (ten znak) a nezanechal jine skody. Az jsem se divil. Ale jeste jine poznatky s nicenim meho vozu jsou v rubrice "SMRT vsem skodicum silnicniho provozu !!!!". Myslim ze je nekde v archivu. Tam se doctete veci, treba jak mi pitomci nastrikali auto, kdyz natirali plot. No jeste ted si na to vzpomenu a vrazdil bych.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.00  16:53

S těma znakama mi něco říkejte. Od nového roku jsem je doplňoval 3x. Nevadí mi tolik ten znak, jako to, že můžu s metalízou stříkat celou kapotu, protože ten co to krade nemá asi moc času tak mi pro jistotu poškrábe všechno kolem znaku.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.00  08:16

Taky ze pomoh , ale festově , jestli můžu doporučit dej ho na nějakej silovej sport , kde se moc nepřemejšlí , ale nic proti inteligenci tvého potomka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.00  15:18

No jo, ale to ti chtel malej pomoct, to je rozdil (taky bych asi chtel mojeho prcka uskrtit, ale nemuze za to), ale nejaky lidi (parchanti) to delaji schvalne a pak se naramne bavi. Ty bych strilel bez vahani! Nebo kdyz ti nejakej parchant serve znak z kapoty, na to jsem fakt alergickej.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.00  16:23

« šmirgl

Já mám zase na kapotě rejhy po šmirglu. Dělali jsme známýmu plechy a opravovali lak. Tak jsme si hráli s jemným šmirglem do hladka, dyť to znáte. Náš malej to viděl, tak chtěl pomoct. Našel 60 šmirgl, celej balík, tak to zkoušel na mým. černá metalíza nyní s "bílím pruhem". Copak z toho má 4letý kluk rozum? Já budu muset stříknout celou kapotu, zkoušel jsem cokoliv a je to vidět.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.00  15:01

« Re: oprava laku

Budte radi za krovi, ja potkal se svoji Sierrkou drat z armatury z betonu - celej bok vcetne skel vydrenej az na plech (skla maji ryhy). Najit toho *, tak ho na miste zabiju !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.00  13:06

« Re: oprava laku

Díky moc za radu. Jen kde tu leštěnku koupit , u benzínky ? Nebo v nějaké specializované prodejně kosmetiky ? Ježiš jak já byl nas...ej , když jsem se vyhýbal díře a ve třicítce štráchnul o pitomý křovíčko , pak doma zjistil že tam mám šrámy jen o málo hlubší než od klíče (hned jsem přemýšlel o nějakém přejícím sousedovi) , zrcátko ojeté jak sloupek v garáži...no naštěstí mě nejdřív uklidnila máma a ted i ty , díky.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.00  11:11

« oprava laku

Zrovna tento víkend jsem řešil podobný problém. Mám Feldu s fialovou metalízou. Projížděl jsem mezi dvěma křáky a pak jsem zjistil, že na obou stranách mám škrábance od větví přes celou délku auta. Docela jsem z toho byl špatnej. Auto jsem nejprve umyl a pak jsem to pořádně přeleštil leštěnkou se silikonem, a ejhle škrábance už nejsou tak moc vidět.Na první pohled nejsou vidět vůbec. Zkus a uvidíš.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…