Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

29.08.03  21:12

« Re: co Golf 3 1.9 TDi

Co se tyka VW, vzhledem k jeho velke oblibe v nasich koncinach a k bezne praxi pretaceni tachometru bych byl velice opatrny pri koupi. Ty udavane kilometry mi k 9let staremu autu moc nesedi - malokdo si koupi naftaka v kombiku, aby mu stal v garazi. Pokud je to po prvnim majiteli, tak snad, ale jestli ti se ti to nebude jenom trochu pozdavat, kasli na to. Jenom pro upresneni, velky pocet najetych km nemusi byt prilis na zavadu, pokud je to auto ted v dobrem stavu a ty s nim najezdis tak 10-15 tisic rocne. To se ti pripadne opravy celkem rozprostrou v case (a nebude jich tolik). Ale jestli najedes za rok treba 50 tisic, nebo vic, tak to bys mohl byt v servisu kazdy mesic. Ono obecne do starych aut uz se nevyplaci moc investovat na opravach, tak se to jenom vselijak flikuje a to moc dlouho nevydrzi :-(.

BTW, neni vam divne, ze prevazna vetsina aut v bazarech, at jsou jakkoliv stara ma najeto kolem 100 tisic km?
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 29.08.03  15:54

« Re: co Golf 3 1.9 TDi

Golf kombi je dosti nešťastně vyvážené auto -rozvor 247cm je jen o 2 cm větší než třeba u Favorita, nebo starého Punta a má velký zadní převis. Obecně jim dělá problém rozjezd na sněhu, ale i za mokra co chvíli pískají gumy. Na služebním byl s letními gumami na sněhu problém se rozjet i na rovině! Byl to ale benzíňák, takže u těžšího diesela by to nemuselo být tak špatné.
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.03  13:53

« co Golf 3 1.9 TDi

Zdravim vsechny!
    Jako automobilova lama se chci zeptat, mate nekdo zkusenosti/srovnani s VW Golf3 1.9 TDi - Variant.
    Abych to objasnil. Moje automobilova "historie":
    * Trabant kombi - 3 roky, minimum komfortu, minimum závad
    * Skoda 105 - 2 roky, o 5% vetsi komfort, o 1000% vice zavad a poruch a proste furt neco ....
    * Golf II, 1.6 benzin (r.85)- 4,5 roku - minimum zavad, i pres mou pramalou peci - velmi vdecny vuz, jedina vazna zavada- výmena starteru.
    Ted mam moznost zakoupit 1.9 Tdi GOlfa III - kombi, r. 94, prý 99 tis najeto. Je to ale z autobazaru a tak mám strach, abych na tom nakonec nebyl jeste hur.
    Uvitam vase nazory a rady.
    Ondra
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.03  12:46

« Re: Jedině Mercedesa

Pár Sier jsem v životě vlastnil a byly vždycky tak nějak vpohodě. Až na 1,8TD, ty bláho, to byl jen a jen zlej sen a zaroveň jedna z neprijemnych epizod meho zivota. Mohu Rezovi jen gratulovat, ze to stale jezdi. Kdysi jsem chtel z Nemecka dovezt suprovyho kombika '92, najeto poctivy kilo se serviskou, bylo kolem nuly a uz jsme to v Nemcich museli nekolikrat zhavit, aby to chytlo, navic pri rozjezdech, kdyz jeste nebralo turbo, to bylo naprosto mrtvolny....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.03  13:52

Kostey: jako sierista však podotýkám mimo 1,8 TD. Jinak na mercedesy to však nemá v žádném případě.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 22.08.03  19:49

já tu svoji mam od konce května, už sem najel 20tis. kilometru a zatim sem akorát jednou pichnul... jinak mercedesy jsou taky dobrý. Zeptejte se v naší diskuzi jak jsou to spolehlivé auta, jsou tam lidi chytřejší než já...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  15:16

zadek524: Tady kousek ode mě je kluk, kterej najel s 1987 BMW 735iA 710 tisíc km a potom mu jí někdo totálně nabořil, jinak by jezdil dál. Koupil ji, když měla dvěstě a od tý doby znala jen káru za zadkem a takovýhle těžký auta na ní...
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.03  14:58

« Jedině Mercedesa

Není co dalšího dodávat...:-))
    Auta, který maj najeto kolem tří set tisíc jsou považovány téměř za funglovky. Většinou co mám vypozorováno se začínaj postupně sypat, když se přehoupnou přes 400 tisíc. Co znám lidi, maj běžně nalítáno k milionu a jsou spokojeni! Kdyby se nestáčely tachometry, byly by cifry na počitadlech určitě velice zajímavý... Nejvíc mě sere, že na svým tachometru mám 380 tkm, ale zajímalo by mě, kolik to má doopravdy! Pro zajímavost mam 124/300D, za půl roku jsem najel přes třicet - většinou s přepravníkem a s autama a na autě jsem neměl prakticky žádné závady.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 22.08.03  13:55

« sierra

Pánové kupte si Sierru. Je to prostě spolehlivý auto, když si koupíte nějaký 2.0 DOHC tak jste za vodou... Žere míň než si myslíte a jezdí líp než by asi kdo čekal a třeba ta moje 1,6 z roku 85 má naježděno asi 350 tisíc a pořád šlape jako hodinky. Teď jsem s ní projel Evropu včetně Špaňelska. Kdyžtak se stavte tady v diskuzi na "Ford Sierra" a nebudete chtít nic jinýho. Co se týče náhradních dílů tak ty jsou skoro zadara, a jsou na každym kroku. tak se stavte... :)
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.03  20:00

« VIN

Nevite, kde bych mohl na inetu sehnat vyhledavani auta podle vin kodu? jako co je to za typ, motor, vykon.. atd.. diky..
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.03  09:27

« Re: jakou ojetinu

Nezavid, ze nemas Itala, vole.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.03  13:19

hlavne si nekupuj zadneho itala
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.03  01:32

thank you.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.03  22:45

jooo, si fakt třída, kámo, to já kdybych se takhle opíral o lopatu, byl by sem nekde úplně jindeeee
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.03  22:23

Yeah buddy, U rule the world !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.03  22:19

omlouvam se

panove, nemohl jsem si pomoct
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.03  22:17

bankovni urednik se uci ejčtml
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.03  22:11

bankovni urednik se uci hetemele

• « 00 Reagovat !

foto

06.08.03  12:29

Volba je jasná, koukni na [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.03  07:16

« jakou ojetinu

Aby to tady bylo zase chvilku k veci: jakou ojetinu byste doporucili s nasledujicimi parametry:
    - cena do 100k
    - stari do 8 let
    - benzin 1.4-1.8
    - 4-5ti dver.
    ... event. jakou byste nedioporucili :-)).
    BTW: ma nekdo tip (at uz pozitivni ci negativni) na nejaky autobazar v Brne a okoli?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…