Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
Adyn 29.08.03 15:54
« Re: co Golf 3 1.9 TDi
Golf kombi je dosti nešťastně vyvážené auto -rozvor 247cm je jen o 2 cm větší než třeba u Favorita, nebo starého Punta a má velký zadní převis. Obecně jim dělá problém rozjezd na sněhu, ale i za mokra co chvíli pískají gumy. Na služebním byl s letními gumami na sněhu problém se rozjet i na rovině! Byl to ale benzíňák, takže u těžšího diesela by to nemuselo být tak špatné. -
« co Golf 3 1.9 TDi
Zdravim vsechny!
Jako automobilova lama se chci zeptat, mate nekdo zkusenosti/srovnani s VW Golf3 1.9 TDi - Variant.
Abych to objasnil. Moje automobilova "historie":
* Trabant kombi - 3 roky, minimum komfortu, minimum závad
* Skoda 105 - 2 roky, o 5% vetsi komfort, o 1000% vice zavad a poruch a proste furt neco ....
* Golf II, 1.6 benzin (r.85)- 4,5 roku - minimum zavad, i pres mou pramalou peci - velmi vdecny vuz, jedina vazna zavada- výmena starteru.
Ted mam moznost zakoupit 1.9 Tdi GOlfa III - kombi, r. 94, prý 99 tis najeto. Je to ale z autobazaru a tak mám strach, abych na tom nakonec nebyl jeste hur.
Uvitam vase nazory a rady.
Ondra -
« Re: Jedině Mercedesa
Pár Sier jsem v životě vlastnil a byly vždycky tak nějak vpohodě. Až na 1,8TD, ty bláho, to byl jen a jen zlej sen a zaroveň jedna z neprijemnych epizod meho zivota. Mohu Rezovi jen gratulovat, ze to stale jezdi. Kdysi jsem chtel z Nemecka dovezt suprovyho kombika '92, najeto poctivy kilo se serviskou, bylo kolem nuly a uz jsme to v Nemcich museli nekolikrat zhavit, aby to chytlo, navic pri rozjezdech, kdyz jeste nebralo turbo, to bylo naprosto mrtvolny.... -
« Jedině Mercedesa
Není co dalšího dodávat...:-))
Auta, který maj najeto kolem tří set tisíc jsou považovány téměř za funglovky. Většinou co mám vypozorováno se začínaj postupně sypat, když se přehoupnou přes 400 tisíc. Co znám lidi, maj běžně nalítáno k milionu a jsou spokojeni! Kdyby se nestáčely tachometry, byly by cifry na počitadlech určitě velice zajímavý... Nejvíc mě sere, že na svým tachometru mám 380 tkm, ale zajímalo by mě, kolik to má doopravdy! Pro zajímavost mam 124/300D, za půl roku jsem najel přes třicet - většinou s přepravníkem a s autama a na autě jsem neměl prakticky žádné závady. -
kostey 22.08.03 13:55
« sierra
Pánové kupte si Sierru. Je to prostě spolehlivý auto, když si koupíte nějaký 2.0 DOHC tak jste za vodou... Žere míň než si myslíte a jezdí líp než by asi kdo čekal a třeba ta moje 1,6 z roku 85 má naježděno asi 350 tisíc a pořád šlape jako hodinky. Teď jsem s ní projel Evropu včetně Špaňelska. Kdyžtak se stavte tady v diskuzi na "Ford Sierra" a nebudete chtít nic jinýho. Co se týče náhradních dílů tak ty jsou skoro zadara, a jsou na každym kroku. tak se stavte... :) -
« jakou ojetinu
Aby to tady bylo zase chvilku k veci: jakou ojetinu byste doporucili s nasledujicimi parametry:
- cena do 100k
- stari do 8 let
- benzin 1.4-1.8
- 4-5ti dver.
... event. jakou byste nedioporucili :-)).
BTW: ma nekdo tip (at uz pozitivni ci negativni) na nejaky autobazar v Brne a okoli?
BTW, neni vam divne, ze prevazna vetsina aut v bazarech, at jsou jakkoliv stara ma najeto kolem 100 tisic km?