Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Nejlepší (nejvýhodnější) ojetina ?
Neni problem napsat zavady. Vylozenou zavadou byl odeslej termostat pri 149tkm a zadrene prasatko pri 180 tkm. Vymeny spotrebnich veci jako desticek, paken, vyfuk a rozmlacene cidlo ABS do zavad nepocitam. Takze kolik zavad jsem na Brave mel a kolik staly ? Termostat 1300 Kc, prasatko 450 Kc. Z me strany to je objektivni, kdyz s temito zkusenostni reaguju na nekoho, kdo napise svuj tezky zivotni nadhled. Mel jsem Skodu, nebylo to idealni, ale rozhodne nerikam, ze je *. LadaH je ma Skodu ? No jo, jak rikam tyhlety zplodiny byvaji na 99% od skodovkaru -
mfilip: zapomněl jsi napsat "můj FIAT" a taky jsi jen tak mimochodem zapomněl napsat kolik závad jsi na své Bravě měl a kolik tě to stálo. Chtělo by to trochu objektivity pánové. Taky jsi byl škodovkář, ale ne tak těžkej jako tebou nařčený ladaH :-))) -
rbaron: hm len 635CSi bolo svojho casu dost drsne drahe, tak si to nekupovali klasicki vyrastkovia, aby s tym trhali asfalt. Primera bola cenovo celkom pristupna, tak tam to uz hrozilo. Takeho Golfa GTI alebo Calibry by som sa ale uz vazne bal... -
dabel: Proč drsnym pretekarom, já mám teď BMW 635CSi, který dělá za 7 vteřin stovku a to GT to dělá za 8.8, jen uvažuju o něčem jiným solidně rychlým, jenom s menšími problémy kolem dokladů, které stále nejsou vyřízené. Blbý je, že to není zadokolka. -
"-- skrytý --" 14.04.03 17:11
Ukřivděnost asi ne, protože Primeru nemám ani jsem nikdy neměl. Tvoje vysvětlení chápu. Jenže podobně to vypadá vlastně ve všech fórech v poslední době: fábie reznou, p307 má poruch plný pytel, mondeo taky, laguna jakbysmet ... a pak si vyber. -
rbaron: myslim, ze u Primer nie je velky rozdiel v cene podla motorov, skor zalezi na stave. Ale ten 150 konovy GT, tam to smrdi nejakym drsnym pretekarom, neviem, ci by som do takeho isiel, aj ked zvezenie je to vraj fuckt dobre... Btw tie Primery maju fakt dobre podvozky ;)) A vyprsknutie je OK ;))) stava sa ;))) -
No jo, ale bohuzial tieto vlasnosti si na Japoncoch malokto ceni, vsetci im len vycitaju "nudny design" a "drahe diely a servis" :(( Faktom je, ze pocas tych 40 tisic km ma nenechala Primera v stychu. Teda vlastne raz, ale to si so mnou tak "pohrala", bola tma a zaseklo sa otvaranie nadrze z miesta vodica. Keby bolo svetlo alebo som mal baterku, bez problemov by sa to dalo otvorit (videl by som na "dzindzik"). Inak nikdy ziadny problem nebol ;))) Hehe inak odvtedy vozim baterku stale so sebou ;))) -
Viados: Jéžíšikriste, to je zase ukřivděnost. Starý bavoráky se serou, a to dost. Jsou to auta úplně v jiné třídě a pro jiného zákazníka. Jednak najedou řádově víc a za druhý se s nima taky zachází o dost tvrději, ale to už jsou vedlejší věci. Vůbec jsem to nemyslel špatně, jenom jsem si přečetl tahle dvě témata v těsném sledu a doslova jsem vyprsknul, tak už se nečerti a ber to s nadhledem. O Primeře 2.0GT jsem přemýšlel, v červené se mi dokonce líbí dodnes. Za kolik se dá pořídit? -
"-- skrytý --" 14.04.03 16:46
Já vím, četl jsem to. Obecně mi ale přišlo trapný rbaronovo vysmívání se primerám kvůli závadám zmíněmým na fóru, kde se řeší závady. Že ty závady navíc nejsou extra závažný a že Nissany jsou ve statistikách bezporuchovosti o patro výš než třeba bavoráky, to je jen jaksi navíc. -
Viados: ak pozres na Nissan, tak zistis, ze ide o problem kolisajuceho volnobehu. Osobne si myslim, ze to nie je nejaky extra problem, pretoze tie auta jazdia a jazdia (samozrejme pokial to neskapava, co ani jeden nespominal). Myslim, ze Primera je za tie peniaze dobra volba a to napriek tomu, ze som po 40 tisic kilometroch s nou "prebehol" spat k Mazde ;))) -
"-- skrytý --" 14.04.03 16:23
rbarone, ty znáš auto bez problémů? Máš tu fóra o pažoutech, škůdkách, oplech, hondách aj. a všude se řeší problémy. Problémy tvýho báwa 635 (nebo jakou verzi vlastně máš) se tu nezmiňují a z toho podle tebe plyne, že je to auto bez problémů? Myslíš si, že na nějakým německým diskusním fóru o báwech 6kový řady (v německu bude těchto vozů patrně více) nebudou jejich majitelé zmiňovat a řešit jejich problémy? A pokud ano, je to auto šmejd? -
rbaron: No riesi.. Zrovna sa tam zisli take dva Nissany s podobnym problemom. Moj Nissan take nic nemal, ani som na nom nic podobne nepozoroval. Proste len jazdil a jazdil ;))) A mam jedneho znameho - taxikara - s Primerou P10 a neda na nu dopustit ;)))
zhýralých nadšenců nekupuje.Přečtěte si diskuzní
téma o novém STILU:vrzání,softvare v *,je nové a už při zamknutí neblikají blikny atd.Schrnu
to:je to šmejd co dělaj tmavý ruce a ty to nikdy
nedotáhnou do konce.Nadávejte mi jak chcete,ale FIAT je ultrashit!!!!Jo a jsem škodovkář,120LS na
plyn to jekára!!!!!