Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:02

« Re: MBE

Ty jsi se do pastičky jménem STILO chytil vid?Já si nemůžu pomoc ale MBE mně připomíná zkratku Mladá Boleslav.Ano,žiju v ČR a jsem rád a posuzuju
    auta pro provoz v ČR,to co se děje u skopčáku je
    mi jedno a ty se tam klidně vodstěhuj.Tam ty silnice vypadaj jinak a tak ta past jménem FIAT o
    něco déle vydrží,ale vy máte ty dva blatníky takže
    když jeden upadne máte ještě druhý,jinak člověk nemusí být odborník aby pojmenoval jednotlivé části vozu.Opakuj po mně:to vepředu je nárazník..atd.Jinak jste oba náramně toleratní blbečkové(MBE,mfilip).Takže FORWARD THINKING!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  14:44

« Re: magor MFILIP

mfilip: to chce klud ;)) LadaH je typicky priklad, ako vznikla antipatia k Fiatom. Uno, Ritmo, Regata a Tipo, vdaka nim ma Fiat taku povest, aku ma. Btw dost napoveda aj poznamka "akorat Tipo za nieco stalo", t.j. Tipo je asi porovnatelne s tou Filckou ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  14:35

Ooooo, sorry za blatnik ty profiku, kdyz si delas nazor na Fiat podle vice jak 10 let starych aut, tak si tidyt .... Se divim, ze si u sveho auta nedelas nazor podle 10 let stareho predchudce, ale tve auto je vyjimka, ze ?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  13:17

Jeste dovetek, prestan zit v CR. Cely svet neni CR a subjektivne mi tu malo Fiatu nepripada. Jezdi tady hodne Bravo i Brava, Punto je velmi caste. Stilo zatim malo, ale vzhledem k novym cenam se prodava velmi dobre a napr. za hranicema v DE, nebo i treba v Madarsku jich jezdi vyrazne vice. Nas trh je deformovan Skoda auto a proti ni je tu kazde auto v podstate propadak. Nejaka CR zadne vyrobce vzhledem k prodejum moc nezajima. Samozrejme krome Skodovky, ktera nam ovsem stale tvrdi, ze cesky trh je pro ni nezajimavy.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  13:14

Samozrejme proti Punto prohrava Felda na cele care :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  13:13

Tak to je opravdu brutal. lafaH ty jsi opravdu magor. Mel jsem pravdu ze jsi jezdil max. stary UNO. To ale srovnavej s Favoritem a ne Feldou, s Feldou srovnej Punto a to prohrava na cele care. Evidentne ti dosly aregumenty, takze se uchylime vsichni k nadavani a napadani. Nevim proc. Ze je felda lepsi nez Fiat, hmmm, je fajn mit holou felicii s 20 let starym motorem, bez jakekoli vybavy. Tak jo, ja radsi budu jezdit autem s klimou, ABS, airbagama apod. Holt jsi lepsi ridic a ten tyhle zbytecnosti nepotrebuje. Vsem nam to ve felicii natrhnes. A prosim te priste kric Skoda je lepsi nez FIAT. A nebo teda Felda je lepsi nez UNO, TIPO, PUNTO, BRAVO, BRAVA, bla bla bla.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  12:32

Jestli máš na tý tvojí vykopávce vnitřní a vnější
    přední blatík,tak je mi jasné o jakého experta se
    zde jedná,nevíš ani coje to podběh.Vlez si do tý
    tvojí vorezlý a volýtaný zrudy a naper to do stromu.Netvrdím že je felda nejlepší auto ty buzno,ale tvrdím že je lepší než FIAT!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  12:23

« Re: Reakce na FIat prispevky

Pánové,jste do sebe a vašich vozů stejně zakoukaní.Mimochodem měl jsem FIAT UNO 1,3D,UNO 1,7D,TIPO 1,9TD.Jedině to TIPO za něco trochu stálo,jinak to hnilo a problémů jak máku,toť moje
    zkušenosti s FIATEM a když vyjede nový model a já
    potkám dva do měsíce,tak to se asi moc neprodává.Vaše argumenty jsou jen zatemněním části
    mozku FIATOMÁNIÍ.Jo a s tema zadníma dvěřma,jsi úchyl a měl by jsi filipe léčit,mimochodem s tím
    příspěvkem od mfilip.nemám nic společného.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  11:40

« Re: Nejlepší (nejvýhodnější) ojetina ?

mbe: jasan ;)) Ja netvrdim, ze Felda je zla. Ale ked som do Feldy rocnik 98 presadol z Nissana rocnik 1993 (obe priblizne rovnako km), tak som mal pocit, ako keby som nastupil do auta o 20 rokov starsieho. Vsetko hrkalo, motor vrcal ako keby som mal ucho priamo na nom, saltpaka jak u traktora, no proste peklo... Punto bol veget ;))
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.03  11:33

« AR

Jeste jeden prispevek, ktery sem sice nepatri, ale stejne :-) Dneska jsem si precetl v Autohitu recenzi na AR147GTA a tohle auto je muj sen, mit ten milion, tak asi nevaham, pri pohledu na tuhle karou me boli u srdce :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  11:30

dabel> souhlasim. Viz. moje reakce na MFILIPa. Co se tyce feldy, je to fajn auto, taky jsem ji mel, ale mel jsem i Punto I a bylo lepsi nez ta Felicie. Vice prostoru vevnitr, vyrazne lepe jedouci motor (i kdyz to byla jen 1.1 40kW, tak jela podle me lepe nez 50kW ve felde), pekny interier, i pomerne dobry kufr a moc dobra spotreba. Pohodovy auticko. Ale felda taky nebyla zla a vozila me spolehlive.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  11:25

to MFILIP> asi mas pravdu, ale fakt nema cenu se dohadovat s lidma tohoto typu. Nedavno me pobavil prispevek nejakeho pana ke Skodovkam na Novinkach. Napsal tam, ze mel 17 let shade 120 a ted si koupil Fabii a ze je to uzasny auto, super brzdy, podvozek atd a ze v podstate lepsi neni. A to je presne ono, pokud takoveto vykriky pisou podobni pisatele, kterym nekdo rekl ze Fiat, Peugeot nebo ja nevim co je kram, tak to klidne budou papouskovat dal a ty ani ja to nezmenime. Sakra to jsem ale filozof :-)
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.03  10:37

« Bez nadpisu

Jeste jsem Lado zapomnel, s tim mfilip. to bylo docela slaboduche ...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  10:31

« Bez nadpisu

Nezapomen se podivat na prahy a pod lemy blatniku, tam to taky u Felin hnije rado a hodne. Kdyz uz to budes ohlizet, podivej si i pod kapotu na napojeni vnejsiho a vnitrniho predniho blatniku. Na 5. dvere se ani nedivej, to je tutovka, zacne to od listy a pak je to rychla smrt, mas to v zaruce ?, nech to vymenit, mozna i zadarmo, pokud to neni hodne a mas zase na 3 roky klid. Jo a pak se podivej na Mazdu 121, Fiestu, Punto, Corsu, Polo apod. ze stejneho r.v. a zavid bezstarostnost majitelu, ale uklidni se, nejsi na tom s Felicii nejhur, takova Samara, Dacie nebo Tico ...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  10:29

ladaH: Felicia 1.9D z roku 99... to myslis ten faceliftovany Favorit s davno vybehnutym a prezitym motorom VW? Mas pravdu, ten sa s P405 fakt neda porovnavat... Btw nemam Fiata, len ma taketo pritruble nazory skodovkarov, ktori jazdili 15 rokov na 105, potom presedlaju na Filcku a myslia si, ze ked je Filcka lepsia ako 105, je to to najlepsie auto na svete, dokazu dost pobavit ;))) Prezradis nam aspon, ake auta si doteraz mal?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  10:22

A presne vo tom to je. Zda se mi a mozna sis toho taky vsiml, ze se prece jen trosku doba za tech par let, co tady prispevkujem, ze uz to je prece jen trosku rozumejsi ? Takovy LadikH tady neco vyplivne o nejake automobilce a zustava sam jako kul v plote, zapskle se bije, chybi mu argumenty uz nevi, jak z toho ven, protoze mu zacinaji hnit 5. dvere .... A mnohem vetsi pocet lidi, nejenom s Fiatem mu rika, ze placa nesmysly, ze neni idealni auto, ze uz je davno pryc doba, kdy u nas jezdila pouze Skoda, ale on, geroj, bude mlit porad tu svou, protoze ma par mesicu novou ojetinu, ktera je pro nej the best. Ja nevim, cim to je a normalni lidi se Skodou prominou, ale proc vsichni takovi odbornici jako LadaH, Octavie apod. maji skodovku ? Proc se nekteri z nich navazi do ostatnich znacek, kdyz o nich nic nevi ? Aby byli zajimavi ?
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.03  10:02

« Reakce na FIat prispevky

To MFILIP> ja se ti divim, ze s LadaH vubec diskutujes. Lidi, ktery reknou, ze nejaky auta jsou smejd a nikdy s nima nejeli (v pripade Fiatu mozna videl shnily UNO a je vymalovano, ze Favority z asi stejne doby hnily stejne uz pan nepripousti) nestojej za jakoukoli diskuzi. Jeho narazky na forum o Stilu (nektere zavady jsou ode me :-) jsou nesmyslne. Asi panovi nedochazi, ze ve foru nikdo nebude psat jak to super jede apod, ale pouze kdyz ma nejaky dotaz a problem. Kdyz se podiva do fora Peugeot 307, najde 10 x vice zavad a pres to bych si nikdy nedovolil rict, ze 307 je smejd. Proste kazdy auto ma nejaky problemy. Me taky moje drobnosti na Stilu stvou, ale mam spis dojem, ze to je problem servisu, ktery neni schopen nektere veci na poprve odstranit. Nechci rozohnit dalsi valku Skoda vs zbytel sveta, ale LadaH jako obhajce skodovky by mel byt aspon trochu objektivni. Pred Stilem jsem mel Fabii a na ni zavad vice nez dost. Den po koupi oprava stabolizatoru na predni naprave, pozdeji vymena, tesneni pod hlavou, vrzani palubovky apod. A aby toho nebylo malo, tak ted s tou fabkou jezdi tata, je z roku 2000 a objevila se rez na zadnich dverich. Jiste, pravdepodobne smula na kus, ale v tve interpretaci bych musel okamzite rict, ze vsechny Fabie jsou total * co hnijou. Svez se Fiatem a porovnavej aspon trochu objektivne. Sory za delsi prispevek, ale musel jsem se k tomu vyjadrit. Jak tu nekdo driv napsal, stale opakovana lez o mimoradne nekvalite italskych vozu se stava postupne pravdou. Nemyslim, ze jsou nejak kvalitni, ale myslim, ze nejsou horsi nez vetsina ostatnich automobilek, az na vyjimky samozrejme, ale k tem skoda urcite nepatri, ta je take v prumeru. Jenom ma kazda automobilka tu nekvalitu trochu v jine oblasti. Pripada mi, ze Fiat je nekvalitni hlavne v oblasti servisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.03  09:33

Jo jenže, proč by kupoval starý plečky z 80. let? Za stejný prachy, co dá za felinu, dá za o dva roky starší Hondu Accord. Místo holýho vozítka z roku 99, maximálně tak s rádiem, bude mít větší auto z roku 97 s ABS, ABG, klimou ... a zrovna u Hondy má větší pravděpodobnoust, že auto neměl třeba taxikář, nebo že nebylo služební.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.03  08:19

Nemám potřebu se čímkoliv chlubit. Já tyhle auta už nějakou chvilku servisuju, a vím dost přesně, co od nich čekat, a na kolik co přijde... Kupujte si kdo chcete co chcete, mně je to naprosto putna.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  07:20

Keyzer soze,ano tak ten měl všechny auta snad co existujou a minimálně s půlkou jezdil služebně.Myslím si že ty jseš rád že zaplatíš přístup na net a jediná řadička co jsi držel vruce je tvoje přirození.NO COMMENT!!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…