Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 17.04.03 15:55
« Re: MBE
Nemáš ty tak trochu pocit, že všichni lidi kromě těch, co žijou ve stejným pavilónu jako ty, jsou magoři? Pražáci, boleslaváci, slováci, němci, italové ... všichni tě serou. Ale bacha, úhel pohledu někdy klame. Když je jeden člověk přesvědčenej, že miliony ostatních jsou magoři, tak to cosi důležitého vypovídá pouze o něm, nikoli o těch ostatních. -
To LadaH> hele a jeste nejaky starsi Fiat ktery se ti sral bys nenasel? Uz se blizis v modelech k prvni svetovy, ale jeste porad si nenahodil neco novejsiho. Kdyz si koupis jakykoli auto s x set tisicema km najeto, tak se nesmis divit ze se sype. Jinak ja nesoudim lidi podle toho odkud jsou. Podle me se jako buran muze chovat i clovek z velkomesta. Prave o tom to je, mohl jsem si za hotove koupit holou Fabii a nebo Felicii, tak jsem radsi sel do neceho lepsiho. Taky se dockam a bude moje. Zatim s tim nemam problem. -
No jo pán je z Prahy,to se divím že u něho nejsme burani.Jinak nikomu Feldu nevnucuju,ale vy fijatáci to je hold klasa.Jinak alespoň je to auto
moje,nemám ho pučený na leasing.Asi mne budete muset svést tím Stilem,abych pochopil co je tradice kvality.Jinak jsem měl F127 to bylo super,
akorám mi upadly zadní vnitřní blatníky.Skoda sice
taky nebyla nic moc,ale tady vládla totalita a v Itálii pokud vím nic takového nehrozilo a stejně
na to srali.Hold Ital v létě nepracuje a v zimě tančí. -
« Re: magor dabel
Dakujem za pekne oznacenie ;))) Ked myslis, asi to tak bude ;))) Asi bude mat fakt 500000km ;))) Inak ked si taky odbornik, mohol by si rozoznat, co je "zajebanie" a co prava poulicna sol ;)) Cheche, si ma pobavil, si fakt dobry ;))) Btw v Blave robia aj Porsche Cayenne, ides mu konkurovat s tvojou bozskou Filckou??? -
« Re: magor MFILIP
mbe: no jo, kazdy sme nejaky... asi chlapec nevie pochopit, ze kazdy si moze jazdit cim chce, hlavne, aby bol spokojny... ked si spokojny s Fiatom, tak nema vyznam Ti ho vyhovarat. Btw coskoro sa mozno zvezem so Stilom SW, tak potom vam pridem do rubriky zreferovat pod titulkom "zaryty japoncik v talianskom aute" ;)))) -
« Re: magor dabel
Ta tvoje Mazda má zajebanej motor jak Fiat,proč to fotíš špinavý slovenskej skopčáku.Má to najeto
500000 nebo 1500km.Jinak Tipo se srovnat nedá s felicíí protože má plastový dveře který sice
nehnijou,ale zase když to do tebe někdo napere ze
zadu tak seš mrtvej.Zkuste vyrobit ňáký auto na
slovači ať se teprv pobavíme. -
:-) Ty si fakt jouda. Za prve ano, mam Stilo a jsem relativne spokojen. Holt jsem blbecek, ale od cloveka jako si ty s tim dokazu zit. MBE opravdu nema nic spolecneho s Mladou Boleslavi. Jsem z Prahy. Co se tyce skopcakova, psal jsem nejen o nemecku, ale treba i o madarsku. Nechci zit nikde jinde, jenom nejsem cechacek, ktery si mysli, ze jsme pupek sveta. To ze se neco u nas neprodava tolik, jeste neznamena, ze to plati pro cely svet a ze je to spatne. No nic, otevrel si mi oci, jdu prodat Stilo a koupit nejakou poradne shnilou Felicii, abych byl IN.