Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  16:02

« Re: MBE

To dabel> Ja mam 5 dveri, 1.6 16V. Jede to jakz takz, ale mohlo by to na tech 103 koni byt zivejsi. Udajne u kombika upravili zprevodovani, takze by to melo byt lepsi. To je podle me nejslabsi misto. Uvidis, jaky budes mit pocit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.03  15:56

to bylo na LadaH
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.03  15:55

Nemáš ty tak trochu pocit, že všichni lidi kromě těch, co žijou ve stejným pavilónu jako ty, jsou magoři? Pražáci, boleslaváci, slováci, němci, italové ... všichni tě serou. Ale bacha, úhel pohledu někdy klame. Když je jeden člověk přesvědčenej, že miliony ostatních jsou magoři, tak to cosi důležitého vypovídá pouze o něm, nikoli o těch ostatních.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:53

mbe: kamos si ho asi onedlho kupi a pretoze mame vo zvyku si "poziciavat" auta na skusobne jazdy, tak ho asi na par km prevetram. Podla vsetkeho to bude 1.6-16V. Ale mozno ho ukecam, nech neblbne a kupi Feliciu 1.9D ;))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:53

A napadlo te, ze mi to treba nevadi? Nerikam, ze bych to neresil, ale holt na novy auta je vsechno drahy, a kdyz chci mit novy auto, tak s timhle musim pocitat. Co nadelam. Kvuli tomu, ale nebudu jezdit pekacem a vsem vykladat jak je skvelej.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:52

to dabel> poreferuj o Stilu MW az ho zkusis. Jenom jsem ho okukoval, ale jeste jsem s nim nejel.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:52

Poslední školení.Zkuste si na ty vaše pekáče koupit sklo na přední světlo za 150,-Kč.Any question!!No a vvvvvotom toje!!Vyser se na city,hlavně když jsou pocity!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:51

To LadaH> hele a jeste nejaky starsi Fiat ktery se ti sral bys nenasel? Uz se blizis v modelech k prvni svetovy, ale jeste porad si nenahodil neco novejsiho. Kdyz si koupis jakykoli auto s x set tisicema km najeto, tak se nesmis divit ze se sype. Jinak ja nesoudim lidi podle toho odkud jsou. Podle me se jako buran muze chovat i clovek z velkomesta. Prave o tom to je, mohl jsem si za hotove koupit holou Fabii a nebo Felicii, tak jsem radsi sel do neceho lepsiho. Taky se dockam a bude moje. Zatim s tim nemam problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:49

dabel> :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:47

ladik: este si nam nenapisal, akymi autami si okrem 127, Una D, Tipa TD a Filcky jazdil, som dost zvedavy ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:43

No jo pán je z Prahy,to se divím že u něho nejsme burani.Jinak nikomu Feldu nevnucuju,ale vy fijatáci to je hold klasa.Jinak alespoň je to auto
    moje,nemám ho pučený na leasing.Asi mne budete muset svést tím Stilem,abych pochopil co je tradice kvality.Jinak jsem měl F127 to bylo super,
    akorám mi upadly zadní vnitřní blatníky.Skoda sice
    taky nebyla nic moc,ale tady vládla totalita a v Itálii pokud vím nic takového nehrozilo a stejně
    na to srali.Hold Ital v létě nepracuje a v zimě tančí.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:38

« Re: magor dabel

Dakujem za pekne oznacenie ;))) Ked myslis, asi to tak bude ;))) Asi bude mat fakt 500000km ;))) Inak ked si taky odbornik, mohol by si rozoznat, co je "zajebanie" a co prava poulicna sol ;)) Cheche, si ma pobavil, si fakt dobry ;))) Btw v Blave robia aj Porsche Cayenne, ides mu konkurovat s tvojou bozskou Filckou???
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:33

« Re: magor MFILIP

mbe: no jo, kazdy sme nejaky... asi chlapec nevie pochopit, ze kazdy si moze jazdit cim chce, hlavne, aby bol spokojny... ked si spokojny s Fiatom, tak nema vyznam Ti ho vyhovarat. Btw coskoro sa mozno zvezem so Stilom SW, tak potom vam pridem do rubriky zreferovat pod titulkom "zaryty japoncik v talianskom aute" ;))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:32

Teda jsme to ale volove co jezdime Fiatem, Mazdou, Nissanem, Toyotou a ja nevim cim jeste. Doufam, ze si za tu agitaci aspon placenej, protoze delat tohle zadarmo, to bych se stydel.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:27

Právě že ho všichni mají!!!!A VW to je kvalita,ale že bych je žral to né!!!VW tam v Blave
    dělaj to vím,ale tam dělaj ukrajinci a né slováci,
    protože slováci dělaj u nás na západě!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:17

Ale evidentne je nejlepsi auto na svete Felicie, to nechapu, jak to, ze ji vsichni nemaji, ale to bude mozna proto, ze to nikdo nevi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:16

Jen pro info, na Slovensku vyrabi tvoje jiste velka modla VW, to jenom abych te doplnil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:13

Ta tvoje Mazda má zajebanej motor jak Fiat,proč to fotíš špinavý slovenskej skopčáku.Má to najeto
    500000 nebo 1500km.Jinak Tipo se srovnat nedá s felicíí protože má plastový dveře který sice
    nehnijou,ale zase když to do tebe někdo napere ze
    zadu tak seš mrtvej.Zkuste vyrobit ňáký auto na
    slovači ať se teprv pobavíme.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:11

« Re: magor MFILIP

to dabel> ja jenom nechapu kdyz mu ten FIAT tak vadi, tak proc krome toho musi vsem vnucovat Feldu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:07

:-) Ty si fakt jouda. Za prve ano, mam Stilo a jsem relativne spokojen. Holt jsem blbecek, ale od cloveka jako si ty s tim dokazu zit. MBE opravdu nema nic spolecneho s Mladou Boleslavi. Jsem z Prahy. Co se tyce skopcakova, psal jsem nejen o nemecku, ale treba i o madarsku. Nechci zit nikde jinde, jenom nejsem cechacek, ktery si mysli, ze jsme pupek sveta. To ze se neco u nas neprodava tolik, jeste neznamena, ze to plati pro cely svet a ze je to spatne. No nic, otevrel si mi oci, jdu prodat Stilo a koupit nejakou poradne shnilou Felicii, abych byl IN.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…