Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)
« Re: 1.9 D od VW = velmi spolehlivý motor
Ale ja nerikam, ze je 1.9 D nespolehlivy, neber to konkretne, nemeckym dieslem jsem mel na mysli spis auto jako celek, ktery obsahuje i nemecke soucastky. Pro priklad, starter na Fabii stoji 25 tKc, na ostatni auta ve tride max 6 tKc. Predpokladam, ze u 1.9 D, to muze byt podobne, ale ne tak markantni.BTW v servisu Skoda meli 50 kW PickUp, ktery jim snad jezdi uz 500 tkm. Menili pry jen 2 x prevodovku. -
« Nokia 5110
Co měla znamenat ta narážka na LáďuH ohledně Nokie 5110? Protože já mám Nokii 5110 - nejlepší a nejspolehlivější telefon, jaký kdy byl vyroben !!! Mám ho už asi pět let. Narozdíl od majitelů Alcatelů (Fiatů) a podobných "sraček" si nemusím kupovat nový telefon (auto) každý rok !!! -
« Ze by hrebicek na hlavicku ?
Lado neni to nahodou tvuj prispevek ? " Škoda Felicia - koroze Jméno: ladaH Datum: 25-06-2002 v 12:45:03 Předmět: Re: zadní lemy Po prostudování podrobně zadních lemů jsem na vnitřní straně nalezl malé puchýřky,tak jsem je strhnul a zjistil nepříjemnou věc a to počínající korozi.To u pětiletého vozu není moc COOL!!!" No to je teda mraz, profikovi na auta, ktery jel ve vsech autech a vsechna zna, hnije Felda. A co tlumice, taky predpokladam, ze jsi uz menil. No, odesel ti vyfuk, po 5 letech, to se stava, ale prece jen u dieslu by mel vydrzet dyl, nemyslis ? Clovece, povim ti, ze cist tvoje prispevky je celkem dobry zazitek, nejsi nahodou jedinacek ? Mas ve vsem jasno, stare babky na navsteve urcite rikaly, je to je ale chytry chlapecek, tak hezky umi rikat basnicku ..... Zamysli se nad sebou, vzdyt ve vsech prispevcich, co jsi tu napsal, je citit tvoje povysenost a patent na rozum: plyn je pro tebe casovana bomba=jista smrt, do francouze bys nesedl, protoze ma mekke perovani, Fiat je *, to si potom kolego moc nevyberes, pak uz ti fakt nezbude na vyber nic jineho, nez nejlepsi rezava Felda 1.9 D. Ale proc si chtel jit do Mondea 1.8 TD, kdyz je Felda tak fantasticka ?
« 1.9 D od VW = velmi spolehlivý motor
Na německém dieselu 1.9 D, že se něco "posere"? To snad nemyslíš vážně. Je to jeden z nejlepších a zejména nejspolehlivějších motorů jaké kdy byly vyrobeny. Ten motor je to poslední co se mi na Felicii může "posrat". Jeho životnost je minimálně 500000 km bez jakékoliv opravy. Znám služební Felicie s tímto motorem s najetými cca 400000 km a bez problémů (tím myslím celé auto - ne jen motor). V zásadě je potřeba kupovat jen spotřební materiál za velmi nízké (např. s Fabií nesrovnatelné) ceny. Moje Felicie 1.9 D se 110000 km je nyní právě tak akorát správně zajetá !!! -
« Re: MBE
ŠPINAVEJ,patřilo k motoru o tvojí čistotě nikdo nepochybuje.Jinak vy nepotřebujete žádný náhradní
díly,jo?No to je super,koupím si rád Mazdu,ale když mi budete platit náhradní díly,OK,žádný přece nejsou potřeba.Tomant,pěkný auto,to je ze schrotkaru.Je divné,že se tady na mně střídáte jak
prase na koze porát ty samý firmy.Nechme tohle téma svému učelu,vlezte si do téma FIAT moje modla.Jinak jsem včera četl prodejnost vozů v roce 2003,bylo to ale do 20 míst,bohužel se tam
FIAT nedostal,ale pár volů jako vy a člověk neví?? -
« ladah:
Keyzer soze,ano tak ten měl všechny auta snad co existujou a minimálně s půlkou jezdil služebně.Myslím si že ty jseš rád že zaplatíš přístup na net a jediná řadička co jsi držel vruce je tvoje přirození.NO COMMENT!!!!
ne kazdej ma do kapsy tak hluboko jako ty :-) -
« Re: MBE
to dabel> Jo jede to dostatecne, ale mohlo by i lip. Ono je to i o tom, ze ten motor se rad vytaci a ja si na to furt z dob 50kW Felici nezvykl. Proste jsem mel vzdycky motor kterej jel tak do 4000 otacek a pak chcipnul. Tenhle teprve ve 4000 dava ty spravny grady. Nejlepsi byl muj tata, jezdi 44kW Fabkou a ta bere od spoda, ale pak uz nic moc no a ja mu to svoje pujcil a kdyz mi to vracel, tak rikal, ze ho vsichni predjizdeli a ze to vubec nejede a pak z nej vylezlo, ze pres 3500 otacek nesel :-) -
"-- skrytý --" 17.04.03 16:05
« TO ladaH
Pocuj ladaH, neohanaj sa tu kua cenami dielov, lebo za a. na moju Mazdu v zivote nahradne diely asi potrebovat nebudem, kdezto ty na Filcku kazdych 2000 km nieco (bud to upadne, alebo prehrdavie, alebo ti to ukradnu, alebo to proste skonci svoju zivotnost) za b. kolko stala tvoja Filcka? Kolko si do nej investoval? Ja mam moju 626 za 100.000 a ked mam doratat tvoju investiciu (ked uz sa ohanas nahradnymi dielmi) tak mozem este investovat tak cca 200.000 aby som sa dostal na uroven tvojej investicie (samozrejme prepocet v SKK) Este stale si myslis, ze mas sqele auto? Zrataj si pomer cena/vykon (pod vykonom rozumej uzitkove vlastnosti a vsetko okolo) a potom sa ohanaj cenami nahradnych dielov... Ty si si ich predplatil dopredu a este si ziadne nekupoval :))) a ked ich budes musiet kupovat (co budes) tak si ich zaplatis este raz, che che. :)