Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  13:20

« Re: to mfilip

aspon jsem pritom videl poradny auta, na rozdil od tebe, kterej si koukal na rezave 5. dvere, kdyz si zajizdel svuj novy vyfuk.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  12:18

« Re:

Jinak souhlas cenu to nemá.Mam hodně práce tak tě
    necham žít.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  12:16

Zato ty máš ruce vodřený,jak sis leštil kotvu u
    výlohy s FIATAMA.
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.03  11:41

« Bez nadpisu

hm, uz mne to nebavi. Ono to totiz nema cenu. Ale na druhou stranu sichta rychleji utika ....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  10:14

to MFILIP> neni nad to, zacit novy tyden hadkou s LadaH :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  10:05

lado, tim svym prispevkem ti ale nepasuju do tve kolonky fanatickych fiatistu ? Jak se s tim ale vyrovnas ? Diky, ze si sam vyvracis svoje plivance.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  10:01

Jo lado, to zas byl vikend bez sexu, vid ?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  09:48

ladinku, co se ti nelibi na mych prispevcich ? Ze mne trapil aerodynamicky hluk, ktery by si ty stejne neslysel ? Kdyz uz mne bbecku citujes, oddel aspon radne svoje dovetky.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  08:54

« Re: b52

Nerikal jsem, ze lidi co jezdej Shade 120 jsou milionari. Jenom jsem rikal, ze neni vzdy dobre posuzovat podle auta socialni situaci majitele. Shade je mozna extrem, ale znam spoustu lidi, ktery si na penize rozhodne nemusej stezovat a jezdej prave treba feldou. Proste jim to staci a nebo maji svoje priority nekde jinde.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  08:35

Rikam, LadaH je dooobrej. Jed Lado a nandej jim to.
    Je to banda pitomejch hipiku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.03  10:38

Hele už jsi se naučil jezdit po dvoupruhovym kruhovym objezdu?To je *,jakej majitel takový auto!Ten kruhovej objezd ti dělá problémy protože máš obě ruce levý.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.03  10:26

Taky důvod:mfilip
    Datum: 18-10-2002 v 07:59:40
    Předmět: Re: Palio Weekend
    Ted kdyz se media chytaji kazde zpravy o Fiatacke krizi a chrli to tu do novin kazdy druhy den, tak se neni cemu divit. Ostatne loni melo Daewoo velke problemy s krizi v Korei a dneska je zase tam, kde pred krizi. Fiat posledni dobou jde s modely trosku mimo hlavni proud, i kdyz se Marea neprodava zvlast dobre, pres to uz 7 let nebyla zadna vyrazna externi inovace, to same u Punta II, jak sjelo pred 4 roky poprve z pasu, tak se nezmenilo, Seicento je pro dnesek uplne nekde jinde, mozna pred 10 lety by byl designove trhakem, ale vcil jej Matiz ( puvodni projekt Fiatu, ktery byl prodan korejcum ) valcuje v plne care. Ruku na srdce, pri stejnych penezich mi Matiz prijde lepsi. A Stilo ? 5 D mi prijde takove nijake, nicotne, nevyrazne, ohlednu se za nim jen proto, ze je to Fiat. Pripada mi, ze i barvy nejsou vubec atraktivni a nepritahuji, jsou takove vybledle, mdle. Nejhorsi je ta seda. Ja vim, ze proti gustu zadny ...., ale je spousta drobnosti, proc ne prave FIAT.Protože je to FIAT:krám,ale jsem na to úchylnej.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.03  10:06

Nepsal jsi taky o FIATU tohle:Jméno: mfilip
    Datum: 27-01-2003 v 08:37:25
    Předmět: Re: zkusenost s meluzinou
    mne taky nejak a meluzina trapi od zacatku a nemuzu na to prijit co to dela, mel jsem odmontovanou antenu, zasterky, vymenene pneu, isolepi zalepene vsechny mezery v kapote, na svetlech, zalepene mlhovky, mel jsem sunadany spodni kryt motoru a furt ta meluzina. Zbyva jseste zalepit predni dvere ridice. Mel jsem i auto na zvedaku a zkousel jsem jej naprazndo rozjet na 90km/h a nic ( myslel jsem ze to muze delat prevodovka ). Hazim si masli a jednu dobu jsem to auto chtel kvuli tomu prodat.Slušné!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.03  08:31

« Re: b52

Většinou lidi který jezdí podle tebe v Shade 120,jsou tedy asi milionáři jo.Tak za tohle u mně
    dostáváš sto bodů do soutěže o magora století.Proč
    by jsi koupil pořadný auto když si může pěkně užít
    ve 120 spostu oprav a křivit si páteř v propadlých sedačkách.Jo to je dobrý CHA CHA!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.03  08:24

« Re: delejte jakoby LadaH nebyl

Počítám že se zase objeví nějaký login a zase si přiloží do kotle,kde je se vaří ladaH.Nikdo z vás nemá vlastní názor,jen si tu navzájem mažete med kolem huby a odsuzujete mne.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.03  08:21

« Re: delejte jakoby LadaH nebyl

Lidi se škodovkama jsou podle sRnieska blbci.Jinak
    jak má někdo jinej názor než my nejchytřejší diskutující je blbec,a jestli to co píšu nesouvisí
    s autama tak jen proto abych se bránil partě navoněnejch frajírků co si myslí,že mně utřou svejma bezduchejma plkama.Budu se muset zeptat diskutujících o škodovkách jestli s názorem sRnieska souhlasí.Jinak nám něco o sobě pověz sRniesko,tvoje názory jsou opravdu zajímavé.Netrpíš rozdělením osobnosti,nebo tak něco?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.03  08:07

« Re: felicie nestoji za nic

Podívejte se sami na sebe,jak reagujete.Jste ochotni uznat kvalitu jakekoli značky,ale felicie
    je šmejd.To jak tady píše soudruhRniesko o důvodu
    proč lidi kupujou felicie,jsem se dlouho nezasmál.
    Lidi jsou jako ovce a nechtějí se lišit,to je dobrý,v dnešní době v roce 2003,kdy je na trhu za
    srovnatelné ceny spousta aut.Nevěřím tomu.Nakonec
    za sumu 60000 si můžeš koupit leda tak 12 let starýho favorita.Kamárade kde žiješ,probuď se,už
    není totalita.Jestli chcete popřít,že škodě patří
    skoro padesát procent domácího trhu,tak si přečtěte někdy noviny.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.03  00:00

« jste volove nejlepsi auto je MOSKVIC

odjakziva byl nejlepsim autem MOSKVIC, panove. Ja to vim, kazdy v tomhle state to musi vedet. naky fiaty, skodovky a podobnej vodpad, to patri na smetiste. LadoH si *, takovy hlody jsem jakteziv necet, MOSKVIC prezije nas vsechny a bude jezdit porad stejne dobre. Velkym konkurentem mu je LADA, ovsem jeho vynikajicich kvalit nedosahuje. Radim Vam, kupte si par MOSKVICU, dokud je cas a jsou nizky ceny!!!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.03  18:01

« delejte jakoby LadaH nebyl

Nodpovidejte LadaH ovi, ono ho to prestane bavit a pujde se vybourit jinam, treba na Xchat, tam si to vic uzije a ONLINE! muze o nekom napsat ze je ********* a hned se dozvi nejakou reakci. rekl bych, ze na to je LadaH nejvic nadrzenej!. Vzdyt to co sem pise, jednak to nesouvisi s autama, jednak se to neda cist. Takovy diskutujici sem nepatri. Mel by psat prispevky do rubrik o skodovkach, najde tam spoustu blbcu, co mu budou jen pritakavat. Nejhorsi srazka je srazka s blbcem (ke vsemu treba ve felicii)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.03  17:46

« melo tam byt koupiT si neco...

dal neni schopen sporit a koupiT si neco poradnyho, a podlehne lidem jako je LadaH a sve nepevne vuli a ma nutkani to utratit-za co jinyho nez nakej smejd jako je favorit nebo totalne sjeta felicie.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…