Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  12:35

« Re: to ladaH

No vidis, Ladinku, rikal sem ti, abys prestal, vzdyt pro samy chlupy na dlanich ani nevidis na klavesnici a mozek uz ti pomalu taky odchazi,......Taky vidis, ze skodovka za * stoji, hnijou ti dvere, kufr, jak jsme ti tu vsichni rikali. Vlez nekam do hospody, zacni vykladat ty svy hlasky, hlody a to,jaka je skodovka skvely auto, ze se ti o ni zda kazdou noc, a behem chvilky poznas co je to krigl. To ze si na mne nasranej, a ze jsem te urazil, beru jako uznani, o nic jineho mi ani neslo, diky. Fakt dobre jsem se na blbovi, jako jsi ty, odreagoval. kdyz by ses choval rozumne, pak by nebyl duvod te urazet.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  12:16

Několikrrát jsem se snažil,napsat o co mi jde.Ty jsi zase nepochopil,ach jo.Mně argumenty nedochází,spíš vy se opakujete.TY mi nenadáváš,co?
    Za prvé nevim co je KRIGL,asi nějaký místní nářečí
    u vás v pralese,a za druhý mně to uráží.Za třetí,další login co se připlete do naší diskuze,teď je magor nebo půlmozek protože je mimo
    mísu.Za čtvrtý mi hnije kufr a jsem na tebe nasranej.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  08:36

Vsichni proti tobe ? Chudacku. Nebude to tim, ze tvuj sebestredny nazor na Skodu, ktery posila vsechno ostatni do haje, je nejaky pouchromany ? Jako decko z MS se chovas spise ty, kdyz klasicky, kdyz nemas argumenty, zacnes kazdemu nadavat a kopat kolem sebe. Pak kazdeho oznacis, ze neumi diskutovat a vsichni se proti tobe spojili. Jsi normalni ? V hospode by ti uz davno nekdo hodil krigl do ksichtu.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  08:28

nezavid :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  07:21

Díky za uznání,vážím si toho protože tolik bezduchých připomínek,to je až k nevíře.Jo když už
    mně citujete,to je super.Otočit mojí narážku proti mně,dokáže tak dítě v mateřské škole.Vidím
    s kým mám tu čest.Hele nečistíte tady vy B62,B-1B-Lancři tomu mfilipovi čokoládový voko,že se ho tak zastáváte.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  23:48

Slyšíš to ládínku!!!!!!!!! si (s)prosťák největší. navrch huj a vespod fuj, přesně jako škodovky. ke všemu brzo oslepneš, protože se pořád tiskneš na výlohy prodejen se škodovkama. sežeň si raděj něco lepšího než jen felicii. přestaň se zamykat do koupelny s reklamníma prospektama z Mladý Boleslavi a projeď se v něčem pořádným, třeba v Alfa Romeo, to je ta správná roštěnka!!! to ti zvedne náladu !!! ne jako ty dýchavičný motory od škodovky, který se uvaří dřív než někam dojedeš. není nad to začít a skončit týden prudkou hádkou s ládou.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  14:24

Tady ten pan Láďa H je největší (s)prosťák na Motorcafé. Svým projevem předčí všechny ostatní dieseldrivery. Ne nadarmo se říká: Jaký pán, takový krám...............................
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  13:02

« to Lucky

Nás taky ani Laguna a ani Megané IDE nenechali nikde ve štychu. Co se na těch autech ale pořád kazilo, bylo k nevíře.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  12:46

Nech si poradit a prestan s tim, dokud je cas, jestli mas zatim jen chlupaty dlane na rukou. Prestan s tim, nebo oslepnes!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.04.03  12:27

« třetí od konce

Budu se opakovat (po letech)
    V AAA(!) jsem koupil Marbellu(Fiat Panda vypadá stejně) za 49tis. starou sedm let se stavem tacho 124tis.km. Měl jsem ji tři roky(skoro přesně) a :
    lepil jsem nádrž-50Kč tmel
    měnil silentbloky na nápravě-by hand z kusu gumy-0Kč
    kupoval vejfuk -2500Kč
    čidlo tlaku oleje - 75Kč.

A pak jen běžný spotřebák - olej, známka, voda, stěrače. 1 km mě stál 2,30Kč a to se vším všudy. Auto jsem prodal za necelých třicet tisíc. Potřebovalo vyměnit kotouče a pokud vím tak nic víc.

A happyend? To auto je třetí nejporuchovější v jakémsi testu ve stáři do 10 let tuším. Viz. inet...

Mám větší, lepší a asi 8x dražší provoz. Takže, které auto je nejlepší? Tahle otázka nemá smysl a tak ani odpověď. Howgh.

• « 00 Reagovat !

foto Kolik80

Kolík80 23.04.03  09:14

« Re: to mfilip

To Huf: No vidis to a ja mel Nevadu a ta me za tu dobu, co jsem ji mel, nikde nenechala ani jednou!! Je pravda, ze udrzba nebyla nejlevnejsi, ale za cenu toho, ze vzdycky dojedu se mi to vyplatilo...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  08:57

Tak todleto ocenuju
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  16:56

« to mfilip

Ne. Tam je to ještě o moc horší a musel bych být příliš sprostý. Renault = * * jak sviňa ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  16:47

« Re: to all

huf: Napises neco podobneho i k Renaultum ?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  16:27

to lada h: napis, jestli si vubec krome premejsleni o feliciich delal neco kloudnyho! nedelal, co.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  16:26

Konecne se Ladinek sveril, ajk travi volnej cas, vikendy a velikonoce!! lesti si kotvu u vylohy s autakama. Zajdi si na auto Jarov, ukojis se fakt poradne. maj tam i v sobotu otevrino!!! a nezapomen, ze ve meste je to uplne normalni, zit sam a bez sexu, ladine.!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  15:46

Jo diky za optani, vyfuk je super. Stal 15 tKc. Ale muzu si to dovolit, usetril jsem na bezporuchovosti fiatu. Mam na dalsich 150 tkm klid.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  14:47

« Re: to all

Mno HUFe, nechci se te nejak dotknout, ale jaka je tvoje osobni zkusenost s Fiatem. Tim nechci rikat, ze kvalita je extremni nebo neco podobneho. To asi neni, ale musis uz mit dost velke zkusenosti, kdyz vynasis tak kategoricke soudy o jejich kvalite. FIAT coupe z provozni zkusenosti neznam, ale pravda je, ze vsechny sportovne ladeny auta dostavaji od svych majitelu na pr..., a malokdo se o to auto stara tak, ze bych si ho po nejakym manikovi koupil. Nevim kolik aut uz si mel, ale podle tveho prispevku se zda, ze skoro vsechny.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  13:45

Mimochodem výfuk je téma které ti vhání adrenalin
    do žil,né!!Psal jsi o tom pěknou story,kolik tě nakonec ta řvoucí vobluda vyšla?Na třicet tisíc nebo víc?
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.03  13:24

« to all

Hm... Fiat. Vděčné téma ;o)
    Skoro jsem si jednoho koupil na lítačku r.v. 2000, Coupé 20V Turbo Limited edition. Vypadal skvěle, jel určitě jako sviňa, ale byla to ojetina a navíc Fiat. Auto je to asi dobré, ale jen pro toho, kdo jej po 2 letech prodá ohrkané a před smrtí, aby jej další (mladý a neklidný) řidič mohl v klidu své garáže dalších pár let opravovat.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…