Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: to F-18-Hornet
s tebou ja diskutovat nebudu, tady jë kazda diskuze malo platna. musim prikrocit k cinum a v nakym americkym autaku te svezt, pak pochopis jak hluboko jsi klesnul a skopnes tu svou fabiji nebo co to mas z mostu do Labe. Proste AMERICANI jsou fakt trida. jsou nejlepsi, ve vsem. a prestan onanovat, dokud mas jen chlupaty ruce, tak se nic nedeje, ale abys neoslepnul!!!!!!!!!!!!!!!!! -
« Re: to ladaH
Vrána k vráně sedá, ládínku, Já se s tupcema jsko si ty taky nebavím. S chlupatejma vopicema jako jsi ty taky nééééééééééé!!! škodovkáře jsko jsi ty já prostě urážím tak dlouho, až je zarazím do země. četl jsi Fartmana comics toho newyorkskyho hlasatele co kandidoval na starostu? tak ten by tebe i se všema škodovkama smetl mohutným prděním do propadliště dějin. jak říkám, f-18-hornet útočí a zajistí tak vítězství americkejch strojů na vždy!!! vopičáky zničí, aby vykvetly jinačí kytky. ať žijou americký sztroje. ať žije první máj. pryč s falešnými proroky, kteří věří pouze škodovkám. škoda auto stojí za *. hnije a hnije. kupujte americký stroje, to jsou pořádný žihadla, ukažte mi usa auto se slabším motorem než je třílitr!! jak píši, nadchází americké vítězství!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
hehehehe, ladinku, dosel ti dech, co, neudusil ses vlastnima chlupama? asi jo, aby ne, mas jich plnej stul a klavesnici, jak linas, potis se je ti horko, chlupama se primo dusis, jak ti lezou do krku. zavolej si rychlou pomoc, ale pocitej s tim, jestli ma rychla pomoc jen felicie, dojedou pozde!!!!!!!!!!!!!! nez pak ke vsemu na konec otevrou shnily paty dvere, budes tuhej!!!!!!!!! tomu rikam smrt blbce z blbosti a definitivní vítězství amerických strojů!!!!!!!!!!!!!! -
Letoun včasné výstrahy, rychlost 552km/hod., prostě nádhera (pro znalce, ne pro onanisty jako seš ty, ládínku). Jak jsem psal, ruce holt přišly naposled, což je mi velice líto, neboť z tebe mohl vyrůst řádný občan této společnosti, chovající se bezúhonně, místo toho máš mozek v rozkladu, tělo se ti rozpadá, zakrývají to všechno jen tvý hustý chlupy. Koupeš ty se vůbec ještě? omyj si prosimtě aspoň ruce, několikrát za den. chudák tvá klávesnice, ta musí vypadat!!! -
sver se radej ostatnim, jak nalozis se shilejma dverma. hodis to na kompost, nebo skopnes skodovku z mostu do reky? aby jsi nezpusobil ekologickou katastrofu, radej skodovku odvez na vrakoviste, ptaci si v ni udelaj hnizdo , ona mezitim shnije uplne a uzavre se tak kolobeh prirody. bude uzitecna aspon pro ty ptaky. A kup si poradny auto, nejlip FIATA. Ukaz mi aspon jednoho Fiata Punto, kterej ma shnily dvere, nebo Mareu, co by jezdila tak blbe a mela tolik vad jak ta tva skodovka -
psal jsem tu o tvych chlupatych dlanich, protoze si chodis lestit kotvu k vyloham prodejen se skodovkama. je jasny, pokazdy to ma jinej prubeh, nekomu to zasahne nejdriv pokozku, tobe holt to slo od hlavy a chlupaty ruce prisly az ke konci. z toho si nic nedelej, radej si uzij ten cas co ti tu zbyva. Prestan se zamykat na zachode s pobledlejma prospektama skodovaek, skutecny zensky a auta jsou lepsi!!!!!!!!! vyjed si na vikend s rostenkou v nejakym peknym sportaku, co ma sportovni srdce. jenze bojim se,ted je prilis pozde,. Presto se zkus vzchopit a nezajizdej o vikendu novej vejfuk u skodovky. -
A je to tu!Názorný příklad trulanta alias superblba.Čekal jsem kdo se chytí a je to tu.Vyhrává F-14-Tomcat,bral bych to jako hanobení jména pěkného letounu.Jo mozeček hlaďonkej jak žárovka,to se mi líbí.Ne neurazil jsi mně,mám s tebe radost.Ještě zopakuje pár hlášek od jinech
loginů,protože nevlastní nic o čem by mohl psát a je to na světě.Ne byl to fór a někdo to nechápe,nasranej jsem tak na mfilipa,ňákej jouda
Tomcat je mi ukradej.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!