Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  15:59

« Re: to F-18-Hornet

s tebou ja diskutovat nebudu, tady jë kazda diskuze malo platna. musim prikrocit k cinum a v nakym americkym autaku te svezt, pak pochopis jak hluboko jsi klesnul a skopnes tu svou fabiji nebo co to mas z mostu do Labe. Proste AMERICANI jsou fakt trida. jsou nejlepsi, ve vsem. a prestan onanovat, dokud mas jen chlupaty ruce, tak se nic nedeje, ale abys neoslepnul!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  14:41

« Re: to ladaH

To je fakt, pokud to nemá aspoň 3 litry (v jejich případě cca do 150 koní), tak to nejede.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  13:59

« Re: Re:

jezis maria, s tim se mi ale nechce nic delat.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  10:47

« Re:

mfilip: Hele, mas vadnz zdrojak tech stranek (konkretne tu o Brave).
    Mas tam tabulku, v nim definovane radky a prvni tri radky
    maji jen jednu bunku a dalsi jiz maji 3. A me se
    to v mozille nezobrazi... To je ale tragedie :-)
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.03  10:15

« Bez nadpisu

mno lado, nebud na mne nasranej a priste bud k autum objektivni. Tady mas darek: www.mujweb.cz/www/rockykrysa.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  05:53

to F-18-Hornet:no,takovej dvoulitrovej Neon je fakt tryskac...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.03  07:36

« Re: to F-18-Hornet

Tak k tomu lze snad jen dodat,IDIOT!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.03  12:50

Vrána k vráně sedá, ládínku, Já se s tupcema jsko si ty taky nebavím. S chlupatejma vopicema jako jsi ty taky nééééééééééé!!! škodovkáře jsko jsi ty já prostě urážím tak dlouho, až je zarazím do země. četl jsi Fartmana comics toho newyorkskyho hlasatele co kandidoval na starostu? tak ten by tebe i se všema škodovkama smetl mohutným prděním do propadliště dějin. jak říkám, f-18-hornet útočí a zajistí tak vítězství americkejch strojů na vždy!!! vopičáky zničí, aby vykvetly jinačí kytky. ať žijou americký sztroje. ať žije první máj. pryč s falešnými proroky, kteří věří pouze škodovkám. škoda auto stojí za *. hnije a hnije. kupujte americký stroje, to jsou pořádný žihadla, ukažte mi usa auto se slabším motorem než je třílitr!! jak píši, nadchází americké vítězství!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  08:03

Jo s těma letadlama jsi uhodil do černýho,nevím o nich nic,jen se podílím na jejich vývoji.Jinak tupcům tvého ražení neodpovídám.Mně může urazit akorát inteligent,né ňáká chlupatá vopice.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  15:51

hehehehe, ladinku, dosel ti dech, co, neudusil ses vlastnima chlupama? asi jo, aby ne, mas jich plnej stul a klavesnici, jak linas, potis se je ti horko, chlupama se primo dusis, jak ti lezou do krku. zavolej si rychlou pomoc, ale pocitej s tim, jestli ma rychla pomoc jen felicie, dojedou pozde!!!!!!!!!!!!!! nez pak ke vsemu na konec otevrou shnily paty dvere, budes tuhej!!!!!!!!! tomu rikam smrt blbce z blbosti a definitivní vítězství amerických strojů!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  13:42

to ty jsi osobnost celistvá, ovšem dohromady to drží už asi jen tvý chlupy po těle. šmarjá, vždyť ty musíš vypadat jak opičák pavián, teda, nechtěl bych tě potkat, jak řídíš tu svou škodovku!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  13:39

Letoun včasné výstrahy, rychlost 552km/hod., prostě nádhera (pro znalce, ne pro onanisty jako seš ty, ládínku). Jak jsem psal, ruce holt přišly naposled, což je mi velice líto, neboť z tebe mohl vyrůst řádný občan této společnosti, chovající se bezúhonně, místo toho máš mozek v rozkladu, tělo se ti rozpadá, zakrývají to všechno jen tvý hustý chlupy. Koupeš ty se vůbec ještě? omyj si prosimtě aspoň ruce, několikrát za den. chudák tvá klávesnice, ta musí vypadat!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  13:24

Doprčic rozdělená vosobnost,kolik loginů vlastníš!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  13:17

sver se radej ostatnim, jak nalozis se shilejma dverma. hodis to na kompost, nebo skopnes skodovku z mostu do reky? aby jsi nezpusobil ekologickou katastrofu, radej skodovku odvez na vrakoviste, ptaci si v ni udelaj hnizdo , ona mezitim shnije uplne a uzavre se tak kolobeh prirody. bude uzitecna aspon pro ty ptaky. A kup si poradny auto, nejlip FIATA. Ukaz mi aspon jednoho Fiata Punto, kterej ma shnily dvere, nebo Mareu, co by jezdila tak blbe a mela tolik vad jak ta tva skodovka
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  13:13

« Re: to F-14-Tomcat

ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  13:12

psal jsem tu o tvych chlupatych dlanich, protoze si chodis lestit kotvu k vyloham prodejen se skodovkama. je jasny, pokazdy to ma jinej prubeh, nekomu to zasahne nejdriv pokozku, tobe holt to slo od hlavy a chlupaty ruce prisly az ke konci. z toho si nic nedelej, radej si uzij ten cas co ti tu zbyva. Prestan se zamykat na zachode s pobledlejma prospektama skodovaek, skutecny zensky a auta jsou lepsi!!!!!!!!! vyjed si na vikend s rostenkou v nejakym peknym sportaku, co ma sportovni srdce. jenze bojim se,ted je prilis pozde,. Presto se zkus vzchopit a nezajizdej o vikendu novej vejfuk u skodovky.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  13:08

konecne to tu nabira spad, to je parada.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  13:03

No jo nejmenuješ se náhodou Tomáš Lízner?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  12:55

Mimochodem nevim co máš s těma chlupama na dlaních.To se ti narodilo po tom onanování,jo!Nebo
    se tu někdo schovává pod jiným loginem!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  12:51

A je to tu!Názorný příklad trulanta alias superblba.Čekal jsem kdo se chytí a je to tu.Vyhrává F-14-Tomcat,bral bych to jako hanobení jména pěkného letounu.Jo mozeček hlaďonkej jak žárovka,to se mi líbí.Ne neurazil jsi mně,mám s tebe radost.Ještě zopakuje pár hlášek od jinech
    loginů,protože nevlastní nic o čem by mohl psát a je to na světě.Ne byl to fór a někdo to nechápe,nasranej jsem tak na mfilipa,ňákej jouda
    Tomcat je mi ukradej.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…