Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  11:31

« Re: léky

LadaH. - nezabudni, ako som ti povedal: dve ruzove rano, naobed len po jednej modrej,zltej a zelenosedej a navecer po jedle jednu fialovozltu a cervenozelenu. Nesmies vynechat, inak to bude opat zle!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  18:43

« Re: léky

vy jste tady pomatení snad všichni, to je tedy dsiskuze....
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.03  18:40

« Bez nadpisu

ještě jednou se omlouvám za příspěvky, které jsem jsem zaslal, nechtěl jsem nikomu ublížit, jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor na několik pro mne klíčových věcí. již se to nebude opakovbat. Jsem příliš pohlcen svou prací. Mrzí mne, pokud jsem se někoho jakýmkoli příspěvkem dotknul, ještě jednou se hluboce omlouvám, přeji všem krásný den.
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.03  18:38

« léky

cítim se skvěle, ty léky zabírají, úplně nejlepší je napít se na ně dobře chlazeného řízného piva. cítím jak mi bublinky stoupají do hlavy.
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.03  18:36

« Bez nadpisu

Prominte mi bezduche prispevky, kterymi jsem zahltil zdejsi forum. je mi to lito, nechtel jsem nikomu ublizit. uz jsem byl za psychiatrem, predepsal mi léky. snad se to nebude opakovat.
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.03  18:33

« pozor

dejte si na LáduH pozor, znam ho trochu blize, od videni a od letmeho kontaktu s nim. rikam vam, informace od Vas saje jako kojenec ale dela si co chce a urazi Vas cely den. neni divu, pri jeho povolani bych to dusevne take nevydrzel. Na tu pozici meli prijmout nekoho vyzralejsiho nez je on. Je utrpenim, cist ty jeho bezduche prispevky, co tu potí a odepisuje sám sobe navzajem. Chameleon, BinLádin=LadaH osobne. Je smutne, parazite jako je prezdivka LadaH spini diskusni tema tak zajimave.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  16:52

« Re: diskuze k ničemu

vždyt já proti Hornetovi nic nemám, je to dobrák. jsem také unaven dnešním dnem, asi si zajdu na šálek dobré kávy, vyvenčím svého psa, a zklidním tak svou bouřlivou mysl před nadcházejícím večerem. Přeji všem diskutujícím jen to nejlepší. Hornetovi se omlouvám, rád bych mu z celého srdce pomohl, kdybych věděl jak. tak já jdu na kávu....:)))
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.03  16:49

« diskuze k ničemu

tahle diskuze nemá smysl, kdo sem píše, jen živí plameny nenávistných pomluv útočících na nebohého F-18-Horneta. Divím se, že někdo neváhá připsat sem svůj názor a pošpinit své běloskvoucí se jméno špínou z této drsné diskuze.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  16:46

« Re: F-18-Hornet

Dušana znám, je to prima chlap. Dělá u nás v ČKD trakce už léta. je to dříč. zaslouží pochvalu. koukám Láďo, vyměk jsi. dokážeš házet jen špínu ze svý hnijící škodovky na bezbranný lidi .
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  16:15

Nic si z toho nedělej, Ládo, mně hledají už leta, zneuctili moje jméno, poplivali mou rodinu. Přeji ti vše dobré Ládo. Mír s tebou. Ať žije první máj. Ať žije demokracie.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  15:00

Držim palce Hornetovi, je fakt šikovnej. Je to velmi slušný člověk, dobře ho znám, neublížil by ani kuřeti, jenom si dělal legraci. Přeji pěkný den, Dušane! Tobě také, Ládíne:))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  14:51

naléhavý vzkaz od Ládi: Dušane - Hornete, drž se, ty to dokážeš!!! :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  14:49

F-18-Horneta ja znam, jmenuje se Dusan a pracuje nedaleko. Je to prima chlap. Maturantů v oboru silnoproud je sice hodně, ale takovejch machrů jako je on, těch je jak šafránu. Je to skutečný odborník. Má to těžké, včera měl dostat přidáno a místo toho prémie měla zas dostala ta prsatá koza z finančního. Kdyby mu ostatní (rodiče, jeho žena, šéf a vůbec lidi kolem) neházeli klacky pod nohy, určitě by to někam dotáhnul hned po škole, ale jak jsem napsal, má to fakt velmi těžké. Přeji ti mnoho sil Hornete, jsi prima chlap. To ti vzkazuje láďa. Jsem s tebou, Hornete!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  14:04

Pozor,ladaH s tečkou na konci nejsem já!!Minulý příspěvek je výplodem choré mysli člověka podobného hornetovi,nebo dokonce jeho samotného.Prostě neví,asi mu chlupy rostou dovnitř hlavy a tlačej se mu na mozek!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  13:36

Tedy, F-18-Hornete, rád bych se projel v americkém autě. Je mi jasné o kolik je lepší než hnijící škodovka. Avšak běžný člověk si v dnešní době nemůže pořídit něco kvalitního a krásného jako je například cadillac. Chápu, máš těžkou práci, vůbec se ti nedivím jak jsi na mne zaútočil. Kdybych měl tolik starostí co ty, nezvládnul bych nic z toho co ty. Přeji Ti krásný den F-18-Hornete :)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  12:31

Jinak se s těch amíků neposer,jsou to vykoupaný rusáci!!!Jsou mnohem horší než rusáci!!!Jinak mně
    nemůžeš urazit,já tě jenom lituji!!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  12:23

Tohle je klasa.Psychiatr by si mnul ruce,jasně že jsi hornete naprosto normální,protože všichni jsou
    idoti jen ty jsi bůh.Jinak američani včetně jejich
    pojízdnejch maringotek jsou nahovno!!Jinak bych požádal zde přítomného webmastera aby tomuhle magorovi zrušil login.Psychopati zde nemaj co dělat.Možná kdyby se připojil někdo z cvokhausu,tak by si s ním měl co říct.Jinak toho
    asi moc neumíš,když tě sere i šéf,co!Jseš prostě
    jenom takovej malej pitomoučkej blbeček,co se potřebuje vylejt někam kde ho stejně nikdo nebere!
    Nemusíš nic smolit,já se s tebou bavit nebudu!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  18:38

« Re: dulezite upozorneni pro motoristy

...........prestan nebo oslepnes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.03  18:37

« dulezite upozorneni pro motoristy

skodovky jsou nejhorsi auta, jezdete americanama jako jsou ševrolety nebo chryslery, nebo džípy, škodovkám hnijou dvere. A ty lado, prestan, nebo oslepnes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  18:35

« Re: to F-18-Hornet

americani jsou nejlepci, fakt trida, mam poteseni nekoho urazit hned zacatkem tydne. dela mi dobre poradne nekomu vynadat, hned se cloveku ulevi. laduH neznam, skoda, nadavky by mohly byt osobnejsi, uzil bych si pak jeste vic. a lada asi taky, kdybych o nem napsal nejakou pikannntnost verejne. prace cloveku podle mne vylozene skodi. sef je *, ostnni jakbysmet, je to tezky, prezit tenhle svet. Ani fernet uz mi nechutna. Zprava pro laduH: az te uvidim ty opice chlupata, stocim volant a roztrhnu te jako zabu. pritlacim te ke kraji silnice a stahnu dolu do propadliste dejin. budes na miste mrtvej, ty skodovkari. a k tvemu poslednimu prispevku: idiot si ty,abyds vedel. a taky vsichni zakaznici, to jsou * nejvetsi, jsou tu na svete jen pro to, aby si porad na neco stezovali, ty ja rozthnu jak zaby. az zas nekoho uvidim jak si stezuje, budu mlcet, napocitam do peti a pak mu dam pesti. nekolikrat. a pak ho asi hodim z okna, nebo vykopu ze dveri. uvazoval jsem i o tom, koupit si brokovnici a vsechny zakazniky strilet, ale napred si musim udelat kontakty na cernym trhu.sef je *, ostnni jakbysmet, je to tezky, prezit tenhle svet.sef je *, ostnni jakbysmet, je to tezky, prezit tenhle svet.sef je *, ostnni jakbysmet, je to tezky, prezit tenhle svet.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…