Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  13:35

« Re: ojetá kočka..

Průhonice jsem vždy vyzdvihoval jak má vypadat profesionální prodejní team. Vždy kdy jsem tam byl tak se k nám chovali maximálně profesionálně a věcně. Žádné útočení na zákazníka, vysvětlí vše co je potřeba, a dají odborné informace, které si zákazník žádá a i celkově kulturnost vystupování byla taková, že vždy dávám autosalon Jaguaru jako příklad jak to má vypadat. Toho bych se opravdu nebál.

No jinak s tou 130. Já tě chápu, ale věř mi že až budeš jako já svírat ten kůží potažený volant s dřeveným vykládáním a vyceněnou kočkou, šáhneš si na J-Gate a zařadiš Drive, tak pocítíš ten pocit, který ti dá jenom Jaguar, ten pocit vyjímečnosti, exkluzivity, modrý krve a konzervativní invence s notnou dávkou britské sportovní tradice, že budeš chtít zažít to co takhle kočka dokáže. Jaguar není, nejluxusnější, není nejrychlejší, není nejexkluzivnější, ale pocit řízení Jaguara je zcela vyjímečný. Nikdy jsem neřídil auto, které by na mě takhle zapůsobilo. Pravda měl jsme ho k osobní dispozici jen půl hodiny a to ještě XJR, takže opravdu tak trochu jinou kočku, ale prostě ta duše Jaguaru je k nezeplacení.

Veř mi, až pojedeš 200 po dálnici budeš cítit jak kočka přede spokojeností, jak je přikrčené k zemi a čeká na každý tvůj impuls aby ho mohla s radostí splnit. Jo pánové Jaguar je prostě Jaguar, to je auto pro lidi kteří v životě vědí co chtějí.

Že mi Jagyho ukážeš až si ho pořídíš ?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  12:30

díky za názor... já samozřejmě chci jaga dovezt z venku, ceny jsou fakt super a stav taky. dá se pořídit XJ cca 98,99 tak za půl míle, to je podle mě dobrý za to vo čem to auto je... jen si myslím, že bude drahej provoz, stran servisu...budu muset zajet do průhonic a zeptat se. mám pocit, že budu vypadat jak *, chci si koupit jaga a ptám se kolik bude stát výměna voleje a brzdoých desek:-)) ale kočka na kapotě prostě bejt musí, erb ne, to ať má bmw nebo já nevím kdo, ale kočka:) to je prostě láska, pro mě srdíčková záležitost:-)) a chodci, no..... zbraň to je, ale já stejně jezdím hodně cool a až uvidíte jaga jak jede 120 po D1 tak to sem já:-)a ve městě 50.... mám 3 litrovej benzín v autě doma a jedu stejně 120 po dálnici....nebojím se jezdit rychle a myslím si že to trochu i zvládnu za ty stasíce kilometrů, ale prostě namám kam spěchat, dobře si plánuju čas..
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  08:32

no s tou kočkou na kapotě bych brzdil, protože například v ČR se tato skákající kočka na Jagy dávat nesmí a taky jí tam nenajdete, místo toho jen ten erb s kočkou na mřížce chladiče. je to zakázaný, protože ta kočka je ideální zařízení jako někomu rozpárat břicho při sebe lehčí srážce s chodcem. Takže skákající kočku jen u aut dovozených z některých zemí.

Vzhledem k tomu, že na Jagy neexistuje de facto žádná druhovýroba, až na nějaké omezené věci spotřebního charakteru, tak bych si zjistil ceny základních dílů a to jak spotřebních tak i kolizních.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 10.10.03  08:19

no tak až třetí den... + já to asi trochu špatně napsal. myslel jsem tu kočku, co má vepředu na kapotě...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  15:29

« Re: porsche

ekonomie, finance,bankovnictvi
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  15:14

ekonomie
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.10.03  13:34

No, ceho jsi to Ing?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.03  15:46

Corveta nevypada zle, je pekna, nevim. Ctu si casaky abych vedel, co me provoz porsche bude stat. Prece jenom, porsche je porsche. Na druhou stranu, mam dojem ze Corvett jezdi po silnicich min, je tudiz exotictejsi a tim padem i hezci a neokoukanejsi. Amerika je amerika, nejlepsi auta jsou cadillaky, s tim clovek nic nenadela.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  02:15

Za pul milionu bych navrhoval spis Corvettu, rek bych ze budou o neco levnejsi a navic budou mit zarucene levnejsi dily. A takova Corvette Stingray ze 70. let vypada mnohem lip nez nejaky porsche ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  02:12

kostey: prvni noc ti slohnou MB nebo bawora, ne kocku.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  08:27

jaguar je super, jenom pozor kdyz se neco vysype, nahradni dily asi nebudou z nejlevnejsich a vrakoviste na nove jaga asi taky moc nesezenes.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  19:05

Jaguary jsou - jak známo - na tom prostorově velice mizerně, takže nesouhlasím.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 01.10.03  17:33

Kočku ti během první noci někdo šlohne... (ale když má někdo na to kupovat každej den jinou, tak proč né? Me se taky moc líběj... :-) (ale nikdy jsem žádnou nešlohnul)!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  10:57

nevím, nejlepe mi zatím vychází XJ8 3,2 Executive, ale jak jsem psal hledám veškeré info zda do toho jít, či ne. Rozhodně to není o diskuzi nad autem, myslím si totiž že Jaguary nemají v podstatě chybu, co se týče provedení, designu atd. Jen mám obavy z následného provozu...., ale to jsem psal. K XJR, dobrý, ale já zase nepotřebuji závodit, stejně u nás není moc kde a XJR nemá z venku dost chromu a nedávají se na ně skákající kočky :-)) mají jen vlysované logo do kapoty....
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  16:59

a konečně rozumný člověk co ví jaká auta jsou nejlepší... a jaký model by to měl být ? XJ6 ? XJ8 či můj oblíbenec XJR což je vskutku tak trochu jiná kočka ?
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.03  16:44

« ojetá kočka..

dobrý den, hledám zde radu. Chci si jako pisatel níže pořídit ojeté auto lepšího kalibru a to Jaguar XJ serie, tak z roku 98, 99. Mám již pár kusů prohlídnutých z nabídek z evropy. Takže se neptám na cenu ojetiny, ale spíše hledám radu, někoho kdo mi řekne odhadem provozní náklady, -nepočítám PHM. A taky na co si dát pozor a tak. Díky moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  16:59

« Re: co Golf 3 1.9 TDi

Mně bylo řečeno: "Měla to ženská,ta to moc nehonila." Ale auto dobrý (Renault Megane Scenic).To už je asi takovej autobazarovej folklór :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  00:00

Dekuji za odpoved a radu. Budu si muset asi sehnat casopisy a literaturu a dovedet se o techhle autech vic. A pak pozorne vybirat. Napad koupit si porsche jsem dostal, kdyz jsem srovnaval auta a vsiml jsem si ze v Nem. nabizi mnoho inzeratu porsche za 10000E. Nerikejte, ze obstojny cerveny porsche, (bez automatu), do 500 000 byste nebrali. podle mne se to vyplati. Na nakupy do carefouru to asi neni to pravy auto, ale vypada super, ne, skoro jako cadillac:), ze Ace2.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  00:00

jojo Cadillac na ježdění a Porsche na trochu toho adrenalinu... asi bych se za takovou garaž nestyděl :-) Ale jo myslím, že s Porsche to bude jako s každým jiným autě. Budou dobitý kusy a budou leštěnky od majitelů středních let co si chtějí koupit jiného. Pár si jich prohlédnout udělat si obrázek, zeptat se kolik stojí pravidelná údržba kolik stojí díly spotřebního charakteru a pak vyrazit na opravdovej lov. Jinak co jiného asi neporadit. Jo ale za půl míle Porsche je rozumná cena, velmi rozumná a ke všemu nemám dojem že by cena měla nějak padat pokud nebude padat technický stav. Myslím, že jestli to bude klasická 911 tak nikdy nebude mít cenu 100.000 Kč. Cenu si bude držet v závislosti na stavu, tyhle auta vždy klesnou na nějakou cenu a tam drží a drží a drží...
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 15.09.03  17:20

« Auto na zimu

Kamarád si chce pořídit auto, na to aby se naučil jezdit, než si koupí na jaře nějaké "Cabrio"... Nevim co mu poradit, chce, aby za něj dal 20 až 30 000 a aby se mu hned nerosypalo. Doporučoval jsem mu sierru a ten magor ji moc nechce protože už ji mam já. (nevim jestli je navíc zadokolka nejlepší na zimu pro začátečníka) Poradíte mi?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…