Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Kopou do mne!!!
Omlouvám se za nemístné výroky o Tomášovi. Prohlédl jsem, a uvědomil jsem si nebezpečí, která nás obklopují- mimozemštané, upíři, zlí lidé. nebudu se přece zlobit kvůli maličkostem. Nyní vidím, že existují mezi námi i lidé, kteří toho mají na práci skutečně moc a mají těžký život. proto zkopanému a dalším bojovníkům přeji úspěšnou bitvu a mnoho štěstí a zdraví. LadaH -
« Spojme své síly!!!!!!!!!!!!!!!
Znám ty telepaty, taky do mne kopali, už jsem to nemohl vydržet, tak jsem je postřílel vzduchovkou! tak na ně musíš! Vážení čtenáři, četli jste minulý týden metro?? tak ten chlápek co střílel po moimozemštanech, to jsem já!!! povídám vám, pustím se do každýho, kdo mi bude stát v cestě, mně je všechno jedno!!!!!!! jelikož jdou po mně, chtějí mne dostat, já ty mimozemštany znám. A radím vám! dejte si pozor. Momentálně prověřuji okolí, jestli tu nejsou někde další. vzduchovku mám pořád nabitou, nehodlám nic riskovat a nosím ji ssebou. -
« Kopou do mne!!!
Zase tady do mne kopou neznámí telepati proudem a snaží se mě paralyzovat či dohnat k infarktu (momentálně míří do srdeční krajiny). Olomouc v okruzích ulic Karafiátová 1, Komenského 9, Kosmonautů 29. Sousedé z Karafiátovy mne neustále udávají a i křivě! Radnice mi nechce povolit výměnu bytů. Dne 7. 1. 2003 mě v Olomouci u obchodního centra "Senimo" okradli! V pátek 10. 1. 2003 jsem na Karafiátově 1 v Olomouci omdlel! Vykradli mi 3x chatu. Mouši se na mě domluvily! Dne 27. 1. 2003, mne okradli na Wurmově 4 v Olomouci – obchod jménem Au..., o 500 Kč. Pokazily mi opět oba domovní zvonky. Dnes mi prokoply schránku a zavolali na mne policii, která mne napomenula za přílišné hlučení z balkónu a to ještě v době kolem 19.oo. Policie samozřejmě byla loajální s teroristy, myslely si totiž, že konají svou povinnost, při napomenutí mého hlučení s otevřeným balkónem! Ty policisty na mě zavolal páreček žijící na Karafiátově, se jménem jednoho slovenského umělce. Ještě ten den zástřel na nohy + ukájení hlasů. Při sepisování zástřel na týl, do ledvin a do hlavy. Neustále mi cuká pravé oko v pravém koutku. Škodná mi kazí přístup na síť! V jedné restauraci na ulici Kosmonautů v Olomouci (nejde však o restauraci v hotelu Sigma), mi namíchali do jídla sperma nějakého blba. Některé servry mou zprávu mažou. 14. 3. 2003 mi pokazily emailovou poštu. Dne 15. 2. 2003 mi neznámí telepaté zlikvidovali vysavač! Kopou také do mého psa a do kočky, kterým se tvoří podkožní nádorky a bradavice! Dnes již vím, že mou setru srazily autem a mne srazily z kola hned 2x, o čemž jsem si myslel, že jde o náhodu. Prolévám se minerální vodou Magnésií, odvarem z meduňky, spím v alobalové krychli, pojídám hořčíkové tablety, ale to vše mou situaci pouze zmírňuje... P. S.: Prosím všechny, kteří se Zkopaným sympatizují, aby tuto zprávu šířily sítí! -
« Re: skodovky nesnasim
Možná je to tím,že login s tečkou používáš ty labilní TomášiL.Děkuji za poklonu,že jsi na mně
nezapomněl a že tě budu strašit do konce života.
Jedna rada,nech se vyšetřit vole!!!Jo a jinak zveřejni svoji pravou adresu,já si možná vzpomenu,
nejlepe i mobil klidně ti zavolám magore!!!!Jinak
souhlas s ostatními,tohle téma by mělo sloužit k jinému účelu než plkům neinteligentního zakomplexovanýho magora Tomáše s malym penisem a velkym autem.Pokud se bude tento pablb ještě projevovat,nebudu již opravdu reagovat nemá to cenu. -
« skodovky nesnasim
LadaH je vobycejnej namyslenej luzer!!! Ten clovek, kterej se tu objevuje pod ruznymi loginy- jednou s teckou, pak bez tecky, mne dobre zna, pokud si to bude prat, predstavim se celym svym pravym jmenem i adresou. Uvidite, hned si vzpomene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… Mel by si na mne pamatovat, ja na nej si tedy pamatuji velmi dobre. Na lidi jako LadaH ja nezapominam, budu si tyhle typky pamatovat az do smrti!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… brikule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… -
« Re: Re:
ladaH (bez bodky): nevsimaj si ho, je to nejaky zakomplexovany luzer. Tak tak, zlate casy nasej diskusie, to malo aspon nejaku uroven ;)) Aby si videl, ze som Ta bral ako seriozneho oponenta, zobral som si Tvoju pripomienku ohladne spinaveho motora k srdcu, motor umyl a tak nanovo nafotil ;)) -
« Re: léky
Omlouvám se všem přítomným za mé nemístné výroky. Samozřejmě, já jsem jediný Láda H, (H=Hulvát hnijici ve skodovce), at s teckou ci bez tecky, leky zabiraji. S placem jdu od Vas, nechtel jsem ublizit nikomu z Vas. Neozval jsem se dlouho, neb jsem byl na dovolene. Chodim ted na skotske striky k doktorovi do Bohnic, musim rict, docela to zabira, je to fajn masaz tela i duse, ta studena voda. To ma chora mysl mutanta ze mne dela rozpolcenou osobnost. Umim napriklad prochazet zdi anebo metat ohen. umim take lezt po domech jako pavouk a tkam si kazdy vecer sve lstive site. Znovu opakuji, prosim omluvte mou rozpolcenou dusi, jsem asi schizofrenik. Omlouvam se vsem zde pritomnym za sve chore vyroky
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!