Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:56

« Re: SLEDUJU VÁS

ladaH: nejsi přepracovaný. Běž domů !
  • « 00 Reagovat !

foto

vim ze tu leta sokolo mne, ale ja se te nebojim, slyssiss!!
  • « 00 Reagovat !

foto

Radim: no cital som si to tu a ten typek ma oslovil (videl ma v "Kdo je tady?"), tak trosku relaxujem po navsteve u zubara ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:55

citim, jak se tve uzke oci vpiji do mych zad!!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:55

už jsi zas tu, citim tvuj pohled v zadech
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:53

zavojte lovci mimozemstanu na jeho osobni telefonni cislo 605-587775. ja nikdy nespim, od te doby co mne sledujete jeko mys v akvariu
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:51

dabel: co to tady vedeš za diskuzi ??
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:47

ladaH.: jasne, daj si kaficko, to Ta mozno trosku ukludni ;)) Btw koho je ten mobil? Toho cloveka asi velmi nemas rad, ze? Este tam chyba dopisat "100% zivo! Fero" a bude to dokonale ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:41

uz to nevydrzim ten tlak okolo mne, jdu na kafe a domu, psat si ty svy blby lejstra. ale ja to tak nenecham, vzduchovku nosim stale ssebou, ja vas poznam vsude, i kdyz se schovavate do veci a do lidi -Jiri, ladaH s teckou bez tecky, ja vim kdo skutecne jste
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:39

ja vas znam, snazite se odlakat mou pozornost, delate jakoze nic, a zatim kujete plany na me zniceni. jste chytri, mnohem inteligentnejsi nez clovek, vase iq je mnohonasobne vyssi, ale jedno neumite, nemate zadnou intuici. tu mam ja, citim vase pohledy, citim, jak mne pozorujete jako pod lupou a sledujete kazdy muj pohyb. znam vas. citim jak se vase pohledy do mne vpiji
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:36

Dakujem za cislo, ale my v pekle mame zakazane telefonovat mimo miestne hovory :(( Vratane nas sefov :(((
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:36

chcete slyset muj hlas, kdo skutecne jsem?? jen to skuste,zavolejte 605-587775 a ja vam povim jak zabit ty mimozemstany okolo. jde jim jen o to, jak co nejkrutejsim zpusobem zabit co nejvic lidi
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:34

to si pis! zde je me telefonni cislo, volejte mi kdykoli uvidite mimozemstany okolo sebe: 605-587 775
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:33

OK, ked ma nieco trafi, budem vediet, ze je to od Teba ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:33

pekelniku, ja vas vsechny pochytam a dostanu!! ted v rukou sviram vzduchovku a koukam okolo sebe
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:32

vidim, jak se na mne sapete, mate rudoe tvare a kape vam ze zubu krev. porad mne sledujete, vim to, odposlouchavate mne, natacite si mne kamerama a delate ne mne pokusy. ale ja tomu vsemu udelam konec
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:32

Ja nie som mimozemstan, ja som obycajna bytost pekelna ;))) Nemusis mat strach, ja si Ta podam az po smrti ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:31

jo, tebe
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:30

ladaH.: myslis mna?
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:30

« SLEDUJU VÁS

sleduju pořád dění okolo sebe. vidim tě mimozemštane mimozemskej, ty dáble, , jsi tu nekde okolo, ja te citim, kdybych mohl, hned to do tebe nasiju vzduchovkou
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…