Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:17

« Re: SLEDUJU VÁS

Jo, jo, odpoved mas, v principe som Ti ale nic moc nepovedal, najlepsie mas spojit sa s Tomasom, on to cele organizuje ;)) Tak tak, pekny vikend aj Tebe ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:15

dabel:
    díky za nápovědu. Tady ale končím s tímhle ladaH tady uz nebudu. Měj se a až bude něco nového s tričky, dej vědět. Poslal jsem e-mail, ale jdu už domů. Zítra jsem mimo (pouze v 7-7,30 hod budu), takže čau v pondělí a pěkný víkend.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:13

vidite, ted jsem vas dostal,ha! jsem tu a nejsem tu, a jsem pryc a presto vidim, jak se na mne spatra koukate a pritom jdu pryc!!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:12

udelam ted jeden trik, ktery vy nemuzete nikdy pochopit, prestoze uz leta krouzite jak supi okolo mne, budu delat jakoze nic, a zustanu tu, ale zaroven odejdu do sveho brlohu, do sve chyse, ktera je stinena pro vase rentgenove oci, schovam se ve sve pastousce pred vasimi zraky a v klidu a uvolnen dokoncim dnes rano zapocate dilo, neb terminy hori a nepockaji. nemam miliony let zivota jako vy
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:10

ale ja si na to zvykl, za ty leta, co okolo mne letate a sledujete mne. vsak vam to take nedela potize, studovat lidskou rasu. jen nechapu, proc jste si vybrali zrovna me. vim, ze ted si prave o mne mezi sebou vymenujete miliony informaci, jste jedna velka mimozemska duse
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:08

kdybych mel rentgenovy oci, tak vas i uvidim, vy ted sledujete bedlive kazdy muj pohyb, kazdou mou reakci, to je pro vas typicke
  • « 00 Reagovat !

foto

Radim: "Kdo je tady" je hore, v pulldown menu, vacsinou tam je "Seznam temat", ked vyberes "Kdo je tady", vidis, kto si prave ktoru rubriku cita ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

No tak uz dost: původní téma je již dost zprzněno. Kdo bude hledat typ na ojetiny, tak se z toho ojede.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:07

citim, jak vas okolo mne pribyva, citim, jak to tu houstne, vite ze vas dokazu svou intuici vycitit?? vasi vuni, vasi pritomnost. hned totiz vse utichne, jak se na mne zamerite
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:06

citim, jak tu nekdo pribyl, leta tu okolo dalsi z vas
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:06

dobre vim, ze vy psychiatra nepotrebujete, nikdy nemate lidsky problemy, jste neuveritelne presni a rychli, a bez citu a emoci
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:04

Asi půjdu k psychiatrovi já. Nebo že bych šel k psichyatrovy. Dostal jsi mě. Raději půjdu k psichiatrovi nebo psychyatrovy.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:04

citim, jak vam dela poteseni mne nicit jak laboratorni mys, je mi jasny ze pro vas jsem jen malinka entita, proti tomu vasemu ohromnymu kapacitnimu mozku,
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:03

jste velmi inteligentni a presni, to se musi nechat, ale ja vas stejne dostanu, s tim vy totiz nepocitate, nepocitate s tim, ze mam v rukou svuj osud
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:01

citim jak mne bedlive pozorujes, nechapu, proc mate poteseni ptat se lidi, kdyz pri vasi ohromne inteligenci stejne dokazete mou odpoved vydedukovat a vypocitat s ohomnou presnosti dopredu
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  17:00

ladaH: jsi žena či muž nebo jen nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:59

ale ja vim, ze to je jen klid pred bourkou, citim, jak mne sledujete, ale ja si na to za ty roky uz zvyknul, snazim se pochopit proc nekdo tak inteligentni jak vy ma poteseni z tyrani lidi
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:58

ted je z tebe zase radimH, citim, ze dnes vas po mne moc nejde
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:57

dabel: kde je kolonka "Kdo je tady" ?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  16:57

jednou jsi se vtelil do chlapka, co sel od zubare, chudak, vytrhali mu zuby, a pak jsi ho dodelal ty, tvym vtelenim se do nej, tva kyselina misto krve ho ted lepta ve vsech tkanich
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…