Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)
« kopou do mne
už zas do mne kopou, jsou ti samí neznámí telepaté, ale já svůj boj nevzdám!!!!!!!!!! všechny vás vidím, bedlivě situaci kolem sebe sleduju už od rána, od chvíle co jsem se probudil, tak na vás myslím. nemůžu jinak, vy mne přece také sledujete jak pod drobnohledem! už zas mne udávají sousedi, Mráčkovi, oba dva, taky stará sedláčková, vůbec si nebere servítky, chová se ke mne jako ke zločinci. příště až zas budu střílet po policistech, tak snad zastřelím i tuhle sousedku. tvrdí, že se jí stratil pes, a že prý ho někdo naposled spatřil jak leze ke mne do dveří. taková hloupost. jako kdybych jedl psy. celá ulice karafiátová je sledována mimozemštany a telepaty, kteří se snaží fyzicky likvidovat mne a mé příbuzné. neustále o tom píši do novin, ale neuveřejnují mé příspěvky. je to spiknutí -
« Re: SLEDUJU VÁS
udelam ted jeden trik, ktery vy nemuzete nikdy pochopit, prestoze uz leta krouzite jak supi okolo mne, budu delat jakoze nic, a zustanu tu, ale zaroven odejdu do sveho brlohu, do sve chyse, ktera je stinena pro vase rentgenove oci, schovam se ve sve pastousce pred vasimi zraky a v klidu a uvolnen dokoncim dnes rano zapocate dilo, neb terminy hori a nepockaji. nemam miliony let zivota jako vy -
« Re: SLEDUJU VÁS
ale ja si na to zvykl, za ty leta, co okolo mne letate a sledujete mne. vsak vam to take nedela potize, studovat lidskou rasu. jen nechapu, proc jste si vybrali zrovna me. vim, ze ted si prave o mne mezi sebou vymenujete miliony informaci, jste jedna velka mimozemska duse