Nejlepší ojetina (spolehlivost,dostupnost ND ...)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.03  17:06

« Re: uff

To je dobrý! Není to nějakej psychotest? Třeba test odolnosti návštěvníků "chatu"...?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.03  13:30

« Re: sleduju Vás cely den od rana do vecera!! pamatujte si to

Chrustik a co by sme ti asi tak mali napisat? Ved my dvaja sme to uz prebrali tot nedavno, staci sa pozriet dozadu ;)) Vysvetlili sme si to snad jasne, alebo nie? Ak su nejake nejasnosti, kludne sa pytaj, my Tvoji nicitelia Ti radi odpovieme ;))
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.03  13:12

« sleduju Vás cely den od rana do vecera!! pamatujte si to!!

pozorujete mne jako myš, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… proč sem nic nenapíšete? lítáte kolem (Herr Dabel, RadimH apod) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… pozorujete co pisu do mazdacky diskuse, ale nepripisete nic. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… jako ze nic. ale nebudu vám rušit diskuzi, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… vsak pockejte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… az vam bude palit slunce primo do lebky, aby vam uvarilo mozek na kasi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.03  13:07

welcome to the Matrix Mr. Anderson. Don't forget you always has a choice. It's up to you.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.03  12:49

achhh slunce mi zas pálí do mé lebky......je to mozny...., ze dneska daj internet kde komu....
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.03  20:44

« uff

je to mozny...., ze dneska daj internet kde komu....
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.03  15:18

« kopou do mne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zase tady do mne kopou neznámí telepati proudem a snaží se mě paralyzovat či dohnat k infarktu (momentálně míří do srdeční krajiny). Olomouc v okruzích ulic Karafiátová 1 až 24, Komenského 9, Kosmonautů 29, Milady Horákové 45. Sousedé z Karafiátovy mne neustále udávají a i křivě! Ale já to tak nenechám, budu se bránit všemi prostředky!! nenechám po sobě plivat a špinit mé jméno!! výtržníci!! dusím se hněvem!! tohle prudce horké počasí mi vypaluje do mozku dvě slova!! hanba ! fuj! * off! scheiSe Hitze!! ScheiSe Wetter! Radnice mi nechce povolit výměnu bytů. Dne 7. 6. 2003 mě v Olomouci u obchodního centra "Senimo" okradli! Sebrali mi vše včetně slipů a krátkých kalhot a pěněz a dsokladů! V pátek 10. 6. 2003 jsem na Karafiátově 1 v Olomouci omdlel! Vykradli mi 3x chatu. Mouši se na mě domluvily! Dne 27. 1. 2003, mne okradli na Wurmově 4 v Olomouci – obchod jménem Axxx..., o 500 Kč. Pokazily mi opět oba domovní zvonky. Dnes mi prokoply schránku a zavolali na mne policii, která mne napomenula za přílišné hlučení z balkónu a to ještě v době kolem 19.oo. Policie samozřejmě byla loajální s teroristy, myslely si totiž, že konají svou povinnost, při napomenutí mého hlučení s otevřeným balkónem! Ty policisty na mě zavolal páreček žijící na Karafiátově, se jménem jednoho slovenského umělce. Ještě ten den zástřel na nohy + ukájení hlasů. Při sepisování zástřel na týl, do ledvin a do hlavy. Neustále mi cuká pravé oko v pravém koutku. Škodná mi kazí přístup na síť! V jedné restauraci na ulici Kosmonautů v Olomouci (nejde však o restauraci v hotelu Sigma), mi namíchali do jídla sperma nějakého blba. Některé servry mou zprávu mažou. 14. 3. 2003 mi pokazily emailovou poštu. Dne 15. 2. 2003 mi neznámí telepaté zlikvidovali vysavač! Kopou také do mého psa a do kočky, kterým se tvoří podkožní nádorky a bradavice! Dnes již vím, že mou setru srazily autem a mne srazily z kola hned 2x, o čemž jsem si myslel, že jde o náhodu. Prolévám se minerální vodou Magnésií, odvarem z meduňky, spím v alobalové krychli, pojídám hořčíkové tablety, ale to vše mou situaci pouze zmírňuje... Zakoupil jsem si meditační podložky a rušičky geopatogemnních zón. s jejich a jinou pomocí snad ty telepatické mimozemštany konečně porazím. jsem na ten velký boj jen sám , ale bude nás brzo víc. my zvítězíme. P. S.: Prosím všechny, kteří se Zkopaným sympatizují, aby tuto zprávu šířily sítí!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  14:00

« Re: kopou do mne- nejlepsi auto je moskvic

Welcome
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  13:03

• « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  15:02

welcome to the matrix mr. anderson
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  15:39

chora mysl je chora mysl, ale jedno nedokáže a to je login. jedinej pravej ladaH sem já pánové a dámy. jen já znám tomáše Líznera, jen já dělám v oboru konstrukce letadel, jen já na to mám, tak si poskočím tak si vyskočím. ŠKODOVKY sjou nejlepší auta, ojetý nebo nový na tom nesejde. pokud chcete někdo poradit od odborníka, jaký ojetý auto koupit, zeptejte se mne. láďa
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  14:58

vy jste teda typci, jsem z vas ojetej!! sklapnete, nebo si koupim letenku a rozbiju vam drzku, to jediny na vas asi plati
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  14:54

tedy vy jste ale ojetiny
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  14:53

prohlašuji, že předchozí příspěvek jsem nepsal, já jsem pravý ladaH, ignorujte tu chorou mysl která sem píše
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  14:51

volove. kdyz se sem nejaky chudak podiva, ojede se z toho!! prznitele fora, jdete pryc!! lidicky, budte na sebe hodni
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  14:49

• « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  14:48

22.5.2003 má prmijéru MATRIX. vo půlnoci.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  14:48

si *.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  14:47

nejlepší auto je moskvič. neříkejte že ne- už jste se v něm někdy vozili?? no vidite, tak zmlknete!! moskvic ma tichy chod, jezdi spolehlive a rychle, kdyz ho nalestite lestenkou autolesk z Tesca za 24,30 kč, otočí se za vámi každá/ý!!! v uvahu by pripadal i wartburg pro dobre jizdni vlastnosti, ale kvalit moskvice nedosahuje
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.03  14:24

« kopou do mne

už zas do mne kopou, jsou ti samí neznámí telepaté, ale já svůj boj nevzdám!!!!!!!!!! všechny vás vidím, bedlivě situaci kolem sebe sleduju už od rána, od chvíle co jsem se probudil, tak na vás myslím. nemůžu jinak, vy mne přece také sledujete jak pod drobnohledem! už zas mne udávají sousedi, Mráčkovi, oba dva, taky stará sedláčková, vůbec si nebere servítky, chová se ke mne jako ke zločinci. příště až zas budu střílet po policistech, tak snad zastřelím i tuhle sousedku. tvrdí, že se jí stratil pes, a že prý ho někdo naposled spatřil jak leze ke mne do dveří. taková hloupost. jako kdybych jedl psy. celá ulice karafiátová je sledována mimozemštany a telepaty, kteří se snaží fyzicky likvidovat mne a mé příbuzné. neustále o tom píši do novin, ale neuveřejnují mé příspěvky. je to spiknutí
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…