Kolik Km vydrží osobní vůz do totálního ojetí ?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

26.06.02  12:12

« Re: zum bitteren Ende

to td : No právě. Abych získal tvoje "sympatie", musím být pokrytcem : myslím , co chi, ale říkat lze jen to, co zapadá do nějakého mustru : to smrdí novinářskými názory.Jinak nic, mě je docela jedno, kdo jsem, já na to kašlu, protože nejvtipnější vtip na světě je tenhle : "Všechno je jinak".
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.02  09:11

« Re: zum bitteren Ende

Nejde o to jestli jses nebo nejses vul. Bavime se o tvem podvodu, resp. o tom, jak se z nej snazis delat beznou vec, resp. o tom, ze se s nim jeste chlubis. Kdyz mas tak rad ruzne citace a uslovi, tak tedy: Kdo jinemu jamu kopa, sam do ni pada, nebo Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva. Ale nechme prislovi, kazdy si muze najit to, ktere se mu hodi, abychom tu nebyli jak v Saturninovi :-)) Preju Ti hodne stesti.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  17:49

« to Viados

Ale notak! Rychle si udělej čas a alou na východ! :o)

Nech si rozhodně namontovat i přímé sání. Je to rozdíl. Teda, u mně aspoň byl.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  17:48

« to Schumpeter

Hezká meditace, to se musí nechat... Jen už přestaň s tím sebeshazováním, nebo Ti to uvěřím! ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.02  14:49

« Re: to Viados

Tak, zatim tak. ATX uz ma pro me EPROM na 90 kW. :o) Problem pro me je, dostat se do Brna. :o(
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.02  11:58

« Zpátky k tématu

Co se týká totálního ojetí, nazval bych tím asi stav, kdy se na autě neustále něco posírá a potřeba příliš častejch zásahů. Když ono je to taky na druhou stranu hrozně neobjektivní. Mám BMW524TD, který najede ročně něco pod 50.000km v těch nejkrušnějších podmínkách co pro auto můžou bejt a ve 200 najetejch tisících, který to auto má za sebou se každou chvíli něco po. Pak Mercedes 190 2.0diesel s najetejma 310.000km, s ročním přírůstkem cca 30.000km v normálních podmínkách, tam se něco posírá hodně málo... Můžu ale říct, že kolem těch 300 tisíc se ty problémy nakupily trošinku víc, takže tady možná bude u MB zlomovej počet km...
    Jsem tím jenom chtěl říct, že ten stav příliš častejch závad závisí jednoduše na vytíženosti auta. Sousedi, který maj ojetou Felicii si ji nemůžou vynachválit, je to prostě super stroj na kterym se nikdy nic nerozbilo, s autem najížděj ale 5.000 km ročně...!!!
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.02  11:43

« zum bitteren Ende

jinak jsem ovšem vůl korunovaný, to je, žel Bohu, holá pravda.
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.02  11:25

« škola noci

to td: máš pravdu. Udělal jsem podvod, a to ve smyslu "chudému vyjde bramboračka dráž, než bohatému krocan".Auto, kterým jezdím dnes, je moje druhé a je mým největším přáním v něm jezdit ještě hodně, hodně dlouho, což mnozí tady, co tak často mění auta asi nepochopí. Zřejmě i to je ode mě nemorální. A tak, maje punc smrdutého bahna, postrádám lesk svojí slovní obrazotvornosti až do té míry, že musím krást i cizí myšlenky : pohrdni, prosím, tím, co kdosi vymyslel už před 500 lety a co ti já teď věnuju z celého srdce : "Jsi v květech skrytý, jedovatý had, macecha nářku, katan spočinutí, oceán žalu, z něhož vláhu brát zde musí slzy všeho povzdechnutí, škola, v níž sítě temných intrik strou, udice s otrávenou návnadou."
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  09:51

« to Viados

Astra 74kW?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.02  09:30

« Re: to Viados

O prodeji neuvazuju, je to na 3lety leasing, a na prevodu bych jen tratil. Stacet tachac nechci a jen ja vim, ze tech 65 tkm to ma z 85% z cesky (D5) a nemeckejch dalnic a tras 500-1000 km dlouhejch, coz maji motory rady. Idealni zajeti, rekl bych. Turbodiesel 2.0 DTI od GM.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  09:21

« Re: slušňáci

Tak mám pocit, že patřím asi do té nejblbější skupiny lidí. Ale popravdě řečeno si na tom zakládám. Já totiž obvykle vybočuji. Koupil jsem funglovku. Jezdím celou dobu tj. 6 let do jediného značkového servisu, vyžaduji a také dostávám pouze originální náhradní díly, hodnoty kilometrů v servisní knížce souhlasí na jednotky kilometrů neb to kontroluji osobně, jezdím na kontroly kdy se má, olej měním kdy se má a tak bych mohl pokračovat. Jen jednou jsem vybočil a dal na auto neoriginální díl a hned byl problém. A na to se můžu *. Já potřebuji aby to chodilo jak má a kdy já potřebuji a ne abych kolem auta skákal jako *. Má sloužit mně a ne já jemu. Ale popravdě řečeno za celou tu dobu jsem měnil jen gumičky do stěračů, jednou brzdové destičky a náplně. Takže shrnuto, stáčejte tacha třeba na mínus hodnoty, ale mě nedostanete. Budu se bránit zuby nehty. Už navždy budu kupovat jen FUNGLOVKY.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  09:06

« to Viados 3 :o)

No tak to já být Tebou, tak jakmile se to bude lámat, ho střelím. Koupíš nové.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  09:04

« to Viados 2

No já mám po roce 56.000km a pohoda. Iluze o prodeji po 3 letech si nedělám. BTW, máš turbonaftu nebo benzín?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  09:02

« to Viados

Hodně štěstí při prodeji ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.02  08:56

« to Huf

Coz neni 100% rada, protoze ja napr. budu mit za prvni 1,5 roku asi 90 - 100 tkm (ted mam po roce 65 tkm), zatimco dalsi roky to vyhledove vidim na desetinu.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  08:49

« to RomanL

Sice jsem ještě neměl potřebu to provádět, ale jsem si jistý, že to velký problém není. Prostě si záznamy nenecháš psát do knížky podle skutečnosti a potom ve finále zajedeš do servisu, ten dá pár razítek k fiktivním datům a jedeš. It´s so easy...

Pomoc? Minimálně si všechna tato data projdi a zkontroluj jejich reálnost. Pak taky průběh km by měl být alespoň náznakově lineární a ne první rok 50 a další roky po 10tisících km...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  08:49

« Re: to panasync

Jo jo, je to smutný co se děje s těma tachometrama a hrozně mě mrzí, že jsem takhle jednoduchej, když varuju, abyste si auto ode mě nekoupili... Já se pořád snažím bejt složitej, ale pořád to nejde. Utěšuju se heslem: V jednoduchosti je krása...
    Doporučuju všem radši si koupit funglovky!
    Jenom pro zajímavost, před měsícem mi kleknul tachometr u mýho MB, měl najeto 310 tkm, nedobrovolně jsem musel tacháč vyměnit za jinej a rázem má auto nalítáno 125 tkm, takže to jde i bez stáčení...:-))))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.02  08:40

« Kolobeh zivota

Nekdo staci tachometry, jinej krade auta, je to vlastne pohoda, zivacka, my v tom uz umime chodit, v podstate jsme normalni ... aneb Budme radi, ze sedime v teple. K zbliti!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  08:39

« Re: slušňáci

Schumpeter, je videt, ze mas potrebu svuj podvod mohutne okecavat a vselijak obhajovat. Inu kazdy se snazime svoje svedomi obcas obelstit a nakecat sami sobe, ze to co delame je vlastne v poradku. Asi zadny clovek neni neomylny a k "omylum" se lze postavit ruzne... Nepripada ti trochu smutny pohled na spolecnost kde jeden podvadi, protoze podvadi druhy, treti krade, protoze krade ctvrty, paty vrazdi, protoze vrazdi sesty? Podrezavas si vetev, na ktere sam sedis.
  • 00 Reagovat !

foto

24.06.02  23:08

« To Schumpeter

Hezky napsaný....máš moje sympatie:-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…