Kolik Km vydrží osobní vůz do totálního ojetí ?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: No - porovnáme-li nové
NE NEJSEM vysazenej na Toiotu ani zaujatej proti Puntu - jenom nesnasim, kdyz nekdo porovnava dve rozdilny auta a jako argument udava vzdycky par smesnejch tisicovek v cene. Copak to se da - to je pekna kravovina. Kdyz das 12 let zaruku za auto jeho motor vyhraje cenu roku a za rok i celé auto... tak ho taky nebudes prodávat pod cenou. Můj názor je ten, že Yaris za 300 tisíc není drahej zatímco třeba jiný auto za 250 může být předražený. Užitná hodnota auta a jeho prodejní cena jsou úplně dvě jiný věci. -
Jenže Punto bych si nekoupil, kdyby na něm slevili třeba 50tisíc, ani OMYLEM. - šrot italskej blbej, pitomej ..... (Ono v krámě taky koupíš vodováhu za 150 korun nebo jinou za 750 korun)
Yaris ma špičkovej motor a celopozink karos. a jiné ... za což rád zaplatím, navíc má v ceně zase doplňky, které nemá Punto. Nesrovnávej nesrovnatelný - Kdyby stálo Punto co Yaris a nedělali na ně různé slevové akce, tak se vůbec neprodá. -
Jasne, ze se nehadame. Ja jen ti uvadim dukazy proti tvrzeni, ze stejne Punto ( bez slevy 10 000 ) neni o 40 000 drazsi. Muzem se shodnout v tom, ze jsou priblizne cenove stejna, ale Yaris ma navic autoradio a Punto ma navic central a el. ovladani prednich oken ? -
Yaris 5dveř stoji 304 a když u Punta připočtu radio tak to zhuruba tak je (porovnávám 16v). Posilovač řízení nelze u Yarise objednat samostatně, tak ho neuvažuju. U aut této třídy to nemá skoro účel, leda tak pro baby - možná v tom má Punto výhodu.
Řizení jde velice lehce i bez posilovače - řídil jsem obě pouze v základní ver a že by byl v řízení rozdíl jsem ani nezaznamenal (snad při parkování). Cenu Yarise, kterou uvádíš je v nejdražší výbavě. To však Punto lze koupit taky za 400, já jsem hledal co nejvíc stejné modifikace. A psal jsem o nevýhodě Yarisu, že těch modifikací má velice málo. Fiat dělá v současné době zajimavé akce s benzínem, možná by ale udělali líp, kdyby těch 10tisíc slevnili a na akce se vyprdli. Rozhodně bych chtěl na adresu toho co tvrdil, že se hádáme podotknout, že se nehádám, ale píšu jen co si o tom myslím, možná si to myslím blbě, no a co???? -
« No - porovnáme-li nové
Jak nemuzu prijit na to, proc tvrdis ze je Punto pri pri stejne vybave drazsi o 40 000 Kc. At srovnavam 3D nebo 5D: Punto (299 990/309900: nema sice radio ale navic ma posilovac rizeni Dual Drive a central + el.ovl.pr.oken ) oproti Yaris ( 288600/304 700 ). Podobne dopada srovnani i vybavenejsich verzi 5D Punta (329 900 ) a Yarise 5D (341 500). Co zahrnujes do pojmu o 40 000 drazsi krome radia ?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!