GUMOVÁNÍ - jak hoří kola !
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Hraboš
To:Keyser
Jo, bylo to skvělý. Ale ty ostatní blbečci by potřebovali dostat na *. Dyť to znáš - trapný frajírci s čepičkama, jezdí většinou v golfech,polech,feldách atd. Z dálky slyšíš mohutně TUC-TUC-TUC-TUC a pak se připlazí třeba polo s foliema,spojlerama, hlučných vejfukem a hlavně pestře vybarvený - kliky, nárazníky, stěrače natřený zelenou, žlutou barvou atd....
Když je pak vidíš, jak dělaj machry na silnici tak máš sto chutí je zezadu napálit.
Hlavně že maj přes celý okno nálepku "NIKE". To pak s tou nálepkou to auto má dvakrát lepší zrzchlení...hahahahahahaha
NO prostě tragedie
-
« Hraboš
včera jsem viděl dva idioty s golfem, jak hrabou. Bylo to k popukání, protože utrhli poloosu. Dva blbečci s čepičkami dozadu to vodhrábli na křižovatce a v půlce křižovatky jim vylítla poloosa. To byla *, blbečci zůstali viset a tou potupou málem sežrali svý trapný čepičky.
............
-
« Re: guming
ja vim, ale kdybych to trochu podržel, tak budu gumovat klidne 100m. Jednou jsem to zkusil,ale je to dost těžký. V momentu, kdy pustíš spojku a začnej hrabat,levou nohou opatrně zabrzdíš a budeš pořád brzdit tak,abys pravou nohou držel plyn a pomalu jel dopředu. To jde samozrejme jen u manuálu se zadnim nahonem a dost silnym motorem. S automatem je to sranda.
-
« guming
já gumuju se vším, co má kola. Dokázal jsem rozgumovat i škodivku a to do zatáčky jsem ji vodhrábl na písku a pak se chytla.Ale měla dost. Nejlepší je automat (viz tanner), když jsou zadní brzdy ojeté nebo utlumené tak se dá hrabat na místě. To pak hoří kola! Nejdřív slabý čoud a pak to auto začne mizet v bílým čoudu. Takhle jsem jednou na srazu amerik sundal vzorek až do drátů.
Ten žigul taky dobře hraboší,ale nejlépe 1.6 nebo 1.5. Do zatáčky se dobře utrhne a pak už se jen točí!
Chce to nechat na ulici aspoň 30 metrů černý čáry!
-
"-- skrytý --" 05.05.00 06:53
« Re: Ziguli
Jo zigulik, taky jsem gumoval, az se zacalo neco ozyvat v kardance a v zadnim diferaku - no pak sel zigul na ukrajinu ... Ted mam Sierrku a s tou hrabu jen decentne, chci jezdit dal a ne se zase v necem hrabat a hledat co jsem zkurvil. Super je to na mokru, ale tam nehori ty gumy ... -
« Gumovačky a spol.
Zdar gumáci !
Doufám,že sem zabrousí někdo, kdo rád hrabe a podělí se se svými zážitky.
To je vono,když hoří kola,za váma je bílej čoud!
Ovšem nejlépe se hrabe se zadním náhonem, s předkem umí hrabat každej blb.
Rozgumovat zadní náhon a pěkně se točit na místě, to je umění.
Což pak hrabačky na místě:ale snad jen s automatem a odpojenými paknami.
Čekám na pořádný dravce!