GUMOVÁNÍ - jak hoří kola !
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
- Gumovačky a spol. 26.04.2000 17:27
- Ziguli 04.05.2000 22:11
- guming 05.05.2000 09:01
- Hraboš 10.05.2000 10:24
- Bez nadpisu 10.05.2000 15:52
- íííííííííííííííííííííí 14.05.2000 09:52
- Bez nadpisu 19.05.2000 12:54
- guming 02.06.2000 13:29
- srandičky 03.06.2000 12:10
- co je 13.06.2000 09:19
- Bez nadpisu 13.06.2000 14:38
- jo, 19.06.2000 11:49
- gumárny 21.06.2000 13:29
- poraďte prosím jak eferktivně gumovat ? 23.06.2000 11:11
- iiiiiiiiiiiiiiiiii..iiiiii.iii...iii.ii.… 24.06.2000 19:15
- To byste nevěřili !!! 29.06.2000 07:27
-
-
"-- skrytý --" 05.05.2000 06:53
« Re: Ziguli
Jo zigulik, taky jsem gumoval, az se zacalo neco ozyvat v kardance a v zadnim diferaku - no pak sel zigul na ukrajinu ... Ted mam Sierrku a s tou hrabu jen decentne, chci jezdit dal a ne se zase v necem hrabat a hledat co jsem zkurvil. Super je to na mokru, ale tam nehori ty gumy ...
-
-
guming
já gumuju se vším, co má kola. Dokázal jsem rozgumovat i škodivku a to do zatáčky jsem ji vodhrábl na písku a pak se chytla.Ale měla dost. Nejlepší je automat (viz tanner), když jsou zadní brzdy ojeté nebo utlumené tak se dá hrabat na místě. To pak hoří kola! Nejdřív slabý čoud a pak to auto začne mizet v bílým čoudu. Takhle jsem jednou na srazu amerik sundal vzorek až do drátů.
Ten žigul taky dobře hraboší,ale nejlépe 1.6 nebo 1.5. Do zatáčky se dobře utrhne a pak už se jen točí!
Chce to nechat na ulici aspoň 30 metrů černý čáry!
-
-
« Re: guming
ja vim, ale kdybych to trochu podržel, tak budu gumovat klidne 100m. Jednou jsem to zkusil,ale je to dost těžký. V momentu, kdy pustíš spojku a začnej hrabat,levou nohou opatrně zabrzdíš a budeš pořád brzdit tak,abys pravou nohou držel plyn a pomalu jel dopředu. To jde samozrejme jen u manuálu se zadnim nahonem a dost silnym motorem. S automatem je to sranda.
-
-
-
Hraboš
včera jsem viděl dva idioty s golfem, jak hrabou. Bylo to k popukání, protože utrhli poloosu. Dva blbečci s čepičkami dozadu to vodhrábli na křižovatce a v půlce křižovatky jim vylítla poloosa. To byla *, blbečci zůstali viset a tou potupou málem sežrali svý trapný čepičky.
............
-
-
« Re: Hraboš
To:Keyser
Jo, bylo to skvělý. Ale ty ostatní blbečci by potřebovali dostat na *. Dyť to znáš - trapný frajírci s čepičkama, jezdí většinou v golfech,polech,feldách atd. Z dálky slyšíš mohutně TUC-TUC-TUC-TUC a pak se připlazí třeba polo s foliema,spojlerama, hlučných vejfukem a hlavně pestře vybarvený - kliky, nárazníky, stěrače natřený zelenou, žlutou barvou atd....
Když je pak vidíš, jak dělaj machry na silnici tak máš sto chutí je zezadu napálit.
Hlavně že maj přes celý okno nálepku "NIKE". To pak s tou nálepkou to auto má dvakrát lepší zrzchlení...hahahahahahaha
NO prostě tragedie
-
-
-
« Re: Hraboš
To : kamikaze
Stát se to může kdykoliv!!! pokud s tím autem jezdí takovej *, kterej s tím pořád hrabe a * to, tak se nediv, že ta poloosa moc nevydrží. Já sám jsem hrabal s R18 tak dlouho, až jsem ji taky utrh. Vona se nepřetrhne, ale vysypaj se ti ložiska a vypadne z rozvodovky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poloosa jako taková je fyzicky O.K.,ale vysypaj se ložiska v úchytu difer. a je hotovo. Motor se točí, ale kola už ne.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
íííííííííííííííííííííí
No,jsem unešen ještě dnes.Včera jsem se byl podívat na srazu Amerik na zámku sychrov a našel jsem tam tak nádherné klasické skvosty jako Cadillac de Ville,Corvetty,Camara,
Barracudy apod..Jeden hodný dobrodinec mě posadil do Buicku Wildcat a povozil mě v tom.
Výmluvný obsah 7210ccm-V8,auto z roku 1966, 2.5tuny s třístupňovou automatikou,kde dvojka končí ve 160ti.Něco tak strašně splašenýho,že se můj 300 koňovej bavorák styděl až se bělal.Gumy doslova těčou už od půl plynu.Jak by taky ne.Ten motorek z dětské skládanky má 400 koní na 3200ot.!!!!!!!No z křižovatek mě bolí krk ještě teď,jdu si dát ledy.
Gumujte,gumujte...-
« Re: íííííííííííííííííííííí
To je super,to´s tam určitě viděl Luďka.Má dvoudvéřovýho Chevy Monte Carlo - hnědá metla - to je největší gumák na srazech. Ten gumuje vždy a všude !
-
« Re: Monte Carlo
Jo nazdar!Sorry,že nepišu,jsem zaneprázdněn.Určitě vím,o jaký auto jde,o člověka ani ne.Tady na Sychrově jsem ho neviděl,ale v Hradci u Stříbrnýho rybníka jo- je to opravdu gumomil první třídy(ne že bych taky nebyl).Teď se strejcem dáváme více méně do kupy Mustanga ze 66-jezdí,ale mohl by líp.Je červenej.Právě včera jsem dopasovával rozšiřovací mezikruhy na kola,aby lezly ven.
Je to sice 3.3 šestiválec,ale hrabe to taky,navíc nějakej floutek od závodů slíbil 260 koní,tak jsme oba zvědaví.
P.S.Ten tvůj kamarád dost a rád hrabe přes brzdy,což není vono,protože ty gumy tolik neřvou a není tam ten plavací efekt,když to auto lítá kdoví kde.No nic,ať to hrabe!
Jo pokud se chcete pobavit,tak v rubrice OCTAVIA-*,nebo dokonce auto je zajímavá debata na téma Octavia versus Camaro-včetně předešlých.Určitě se zasmějete.-
« Re: Monte Carlo
jo,ten hrabe nejvíce na místě. Má odpojené zadní brzdy,tak to gumuje ihned. Není tam ten "plavací efekt",ale zase je tam super efekt,jak to auto začne mizet v bílým čoudu. Super akce byla v hradci ´97,kdy jeden maník s camarem (79) tam uhrabal obě gumy. Taky stál na místě a hned to pustil na plnej kotel.Camaro zmizelo v mlze.
Monte carlo (luděk) je ovšem maxigumák. Taky hrabe na kolečka,nejen na místě. Nejlepší je na tom,jak se při tom ksychtí !! vždy,když gumuje,tak má hlavu z okna a čumí na ty hořící kola...
Já jsem na jednom srazu utrhl kardan....
-
-
-
-
-
« Re: To byste nevěřili !!!
tak to je dravec. já viděl na srazu škodovek v Brně jednoho joudu,kterej měl totálně upravenej motor a nalil do toho nějakej leteckej benzín,protože to smrdělo jako kráva. Jinak kastle a ostatní bylo hnus,sešlej lak,vorezliny atd. Vzhled příšernej,ale motor dobrej. Tak ten zpráskal 1,6i Golfa na sprintu a pak tam spálil gumu až do drátů,protože se točil pořád do kolečka.Asi to upravil jen na ten sraz a pak to schodil ze skály.
-
Doufám,že sem zabrousí někdo, kdo rád hrabe a podělí se se svými zážitky.
To je vono,když hoří kola,za váma je bílej čoud!
Ovšem nejlépe se hrabe se zadním náhonem, s předkem umí hrabat každej blb.
Rozgumovat zadní náhon a pěkně se točit na místě, to je umění.
Což pak hrabačky na místě:ale snad jen s automatem a odpojenými paknami.
Čekám na pořádný dravce!