POSUŇME MOTOR CAFE O KOUSEK DÁL ...
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 23.04.07 16:38
« kde je alfa ...
no tak to rozhodne... ALFA tady chybi... koukam jak trubka a nemuzu ji najit... kdo to ma hledat jestli to hosi behem mesice nekam zastrcili ... a kdyz vezmu jak mi zosklivili nika... a ac mi neprislo ze by to bylo nejak vyrazne pomaly (asi proto ze v posledni dobe auto.cz funguje pomalu jako celek, nebo nefunguje vubec.... ale asi jak je to zadarmo... ze tady muzeme "obcas" pokecat... tak se na to *... zkousel jsem (tady v diskuzi) zadat "alfa" tim vychvalovanym fulltextem... a ono mi to hodilo jen nejaky clanky... kdyz jsem ted ten mesic dostaval stale znovu hlasku typu ... "ptejte se v pristim ctvrtleti..." rikam si pockam... ale kdyz to vidim... je to brr... a mluvit o zavadeni .. jako ze je to verze v plenkach... pote co to tak ukrutne dlouho nefungovalo... mozna by auto.cz melo zauvazovat zda si nedaji do znaku "brouseny diamant" ... aby bsichni vedeli co je to zac... -
Barrichello 23.04.07 11:55
« Nový systém je tragedie
nejen že zlobí - opět vkládání dvou příspěvků najednou jako u starého, navíc hlásí že nemůže příspěvek vložit do databáze, ale navíc nepochopitlené vytažení neaktivních témat, špatná přehlednost a pomalost. Prostě tohle nic nevyřešilo.... Změněné nicky, chybí počet příspěvků jednotlivých autorů atd. -
« Prihlasovani...
Mel bych topsat asi rovnou autorun Auto.cz, ale chci vedet esli sjem blbej jen ja, nebo vsetci uzivatele, nebo autori :-)) Proste mi vadi system logovani - prihlaseni jako anonym pri chybnem zadani hesla. Mam vsude mozne po Netu mraky ID (majly, chaty, diskuse - no znate to) a snadno se spletu - je neprijemny muset se vracet a znova logovat... -
« on-line chat
Možná by bylo dobre udělat i on-line chat. Sice už funguje na Carnextu, nicmene bych to propojil s motorCafe. stacilo by jedno clicknuti a clovek by si mohl pokecat s lidma co jsou momentalne na motorcafe. No to me jen tak napadlo.
BTW: Haloooo je tu někdo z auto.cz ?