Elektromobil
« současný stav elektromobilů u nás (v Čechách)
Přátelé elektromobilů.Nejlepší bude, když zajdete opět na Autoschow 2005, kde budu jako vždy vystavovat v levém foyeru hlavního pavilonu. Qidění bude P106, americký komunální vozík a asi jeden skútr.
Minulý týden jsem byl na konferenci v K.Varech a odtud jsem přejížděl do Olomouce na autosalon.(440km) Nabíjel jsem 2x a ujel rekord, 180 km na jedno nabití.(P106) Nyní mám 4x P106 a jednou SAXO, něco bych prodal, než bude fronta po dalším uragánu v USA. Mám i 2 Partnery a nyní jsem přivezl jednoho Pandu ,který je bez aku, ale v perfektním stavu.
Váš EKOLO- elektromobil@tiscali
www.elektromobil.wz.cz tel.: 608400000 -
« Re: Jaký elektrický pohon ke kolu???
jde o to, co s tím chceš sledovat. Pokud jen pomocný, dá se s tím strávit spoustu času.
Nabízím celého skútra za čtvrtinu celkových nákladů, tzn. bylo vyrobeno 200 ks a celá sranda stála 20 000 000 Kč.
Materiálové vstupy na kus jsou 45 000 Kč. Já nabízím nový ,hotový s doklady za 25 000 Kč. Možno vyzkoušet a to nezávazně.
Můžete navštívit mé www.sweb.cz/ekolo
tam uvidíte dosti, ale ne vše.
Mám naprodej i el. favorita s doklady apod.
Zdraví EKOLO@seznam.cz -
« jen tak co si pamatuji, že někdo chce vědět..
El. kolobežku vlastním, nejezdím na ní i bych ji asi výhodně přenechal.Možná ji uvidíte na mých WWW.sweb.cz/ekolo
Nevyplatí se dělat něco, co je hotovo.
Francjosefovi: nejsi z ČAS ZNOJMO?
AKU Existují akumulátory, které jsou 4x lehčí než dosavadní a provoz je srovnatelný s olovem.o rozměrech ani nemluvě, je to opět čtvrtina olova.
Asi to způsobí revoluci v provozu elektromobilů.
Sháním někoho, kdo do toho půjde.
Byl jsem opět v k.vARECH A SÁM PAN MINISTR aMBROZEK VYZKOUŠEL EL. SKÚTR.
Kapacitory jsou zatím dost draké, ovšem já chápu kapacitor jako elektronický kondenzátor, ,který nemá vlastní kapacitu, která je fiktivní pro HiFi v autě. Bylo myšleno tzv. velkokapacitní kondy pro zálohu v počítačích?
Příští týden vystavuji v Písku a pak asi až na Živitelce, kde představím nový skládací skútra aMINIMOBIL-
Mějte se
elektromobil@tiscali.cz EKOLO