Shell V-Power a jiná "lepší" paliva

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.01  08:06

« Bez nadpisu

Fialove kotuce by si vyriesil ocelovymi, no spotrebu asi len inym motorom. napr. Skoda 105L :))) Podom by si 80kmh dosiahol tiez o poznanie skor...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.01  08:05

« Bez nadpisu

Fialove kotuce by si vyriesil ocelovymi, no spotrebu asi len inym motorom. napr. Skoda 105L :))) Podom by si 80kmh dosial teiz o poznanie skor...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.01  20:24

« Re: V-power racing

Ten 99 V-power je super palivo, ale neúnosně drahé. Já jezdím na V-pover 95 a jsem spokojen. Fakt je, že s 99kou v nádrži jsem jel 220 o poznání dřív.

Navíc větší výkon motoru se u mně neprojevuje nižší spotřebou, ale víc ojetými pneumatikami a fialovými kotouči :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.04.01  07:44

Yes, musel by som prejst o 94km viac na nadrz....
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.01  21:53

Tak som ich podcenil: 39,90 Sk/l. To ten pokles spotreby bude musiet byt ale riadny aby dostihol ten cenovy rozdiel oproti beznej N98 (cca 34,90 Sk/l).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.01  15:38

« Re: Vysledky mojho testu V-Power

Nuze, dopatral som sa na www.shell.com ze sa to v skutocnosti vola Optimax. Ten +99oktanovy ma mat vyssiu hustotu a vraj aj nizsiu spotrebu a to o tolko, ze za to nakoniec oplati tankovat. Ako je to v skutocnosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.01  14:18

Ja viem, ze to tak byva. Ale ten pokles asi nepride tak nahle, ale spotreba postupne klesa. Po natankovani V-Poweru klesla spotreba skokom o 10% dole. Planujem ten test zopakovat ked bude najazdenych 20tis, aby to bolo objektivnejsie. Zatial ma V-Power presvedcil ze ma opodstatnenie, ale stale nie som presvedceny, ze by som mal autu davat iba V-Power. Myslim, ze ak najazdim takych 2000km na V-Power a potom 8000km na obycajny, dam motoru co potrebuje. Aky je vas nazor?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.01  13:48

To byva dost casty jav u novych aut, ze po odjazdeni urciteho poctu km (niekolko tis. po oficialnom zabehu) postupne klasa spotreba a zvysi sa vykon bezohladu na to, ci tankujes V-Power alebo nie.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.01  13:19

« Oxylin

Na www.petrol.cz pisi o novem benzinu od SETY s nazvem Oxylin. Je to smes benzinu a lihu a uz se prodava v Litomericich. Zatim je o korunu levnejsi. Otazka je, jestli se to vyplati.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.01  19:26

S mensi spotrebou na V-Power mam taktez.
    Kdykoliv mam prilezitost, nakrmim tim sve CRXko a je to rozdil kolem litru. Spotrebu merim pravidelne. Musim rici, ze ten benol je suprovy.
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.01  12:01

« Vysledky mojho testu V-Power

Prvykrat som natankoval V-Power ked malo auto 9tis km. Odvtedy som najazdil 3000 km, z toho asi 2000 na V-Power. O tom, ze auto sa mi zdalo tichsie a pruznejsie v nizkych otackach som uz pisal. Vo vyssich otackach som rozdiel nezaznamenal. Ale co som urcite zbadal bol pokles spotreby. Z povodnych 6.5 na terazsich 5.9 pri nezmenenom style jazdy. A zaujimavostou tiez je, ze po natankovani obycajneho benzinu, tato spotreba (5.9) zostala nezmenena. Mozno je to sposobene oteplenim v poslednych dnoch - to je tiez mozne. Tento test planujem zopakovat opat po najazdeni cca 20tis. To bude niekedy zaciatkom leta, potom nebudu take velke teplotne rozdiely.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.01  21:26

Tak uz je aj u nas. Ale cenu som este nezistoval, tipujem tak cca 37Sk/liter.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.01  18:38

Ve čtvrtek jsem ji vzal a jel jsem do Brna. Paráda. To auto jelo jak nikdy. Hlavní plus - perfektní akcelerace ve vyšších rychlostech. 220 jsem tam měl hned a pak můj Megánek udělal až 230.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.01  18:34

Tak tady u nas na shellu maji od patku 99ku. az vyjedu nadrz tak to zkusim...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.03.01  13:03

Jo to je pravda. Taky ta moje R19 stala nova 780000,- Pekny demoprogramek na ocenovani aut je na www.ibsexpert.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  08:28

No jo, dneska. Ale rec je o 1.8 R19, ktera se od roku 94-95 neinovovala. cili ten motor muze byt 10 let stary.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 26.03.01  21:45

Turba jsou většinou stavěna na N98. Zkoušel jsi jet na N98 ? Kolik vlastně N98 stojí ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  19:56

Ten Benzin jsem nalil do Imprezy GT (2.0) Turbo a rozdil byl patrny, ted je tam opet N95 a skoro se nehejbu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.01  17:11

No ja jich taky moc neznam, ale par se jich dela. Objem je 1764, takze se plati i nizsi pojisteni. Zrychleni je za 8,2s. Dalsi parametry viz [odkaz] Cena RV 91-92 tak 80-90 tis.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  16:14

mfilip> Dostat z atmosfericého dvoulitru 110kW je dnes celkem běžné.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…