Shell V-Power a jiná "lepší" paliva

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  15:57

« Re: VYSVĚTLENÍ

TO OCTAVIE - ty pytliku, já sem neřikal, že na dokladu to neni, ale to, že v zákoně ti neurčujou, že na v-Power nesmíš jezdit. Žádnej finančák se ti do tohodle neopře, tak tu nedělej dusna.
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.00  15:50

« Bez nadpisu

To Orpheus:
    Napiš něco o těch testech na VŠCHT, zatím jsem nikde nic podobného nečetl a reklamě až tak věřit nechci.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  13:17

« Re: VYSVĚTLENÍ

Koukám, že se fotra dost bojíš, že jo ? Hele a už můžeš jezdit vepředu ?
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.00  21:28

« VYSVĚTLENÍ

Aha někdo chytrý si tu hraje s daňovým dokladem Tak se podívej co tam je vždy napsané datum čas částka a to hlavní """""druh benzínu!!!"""""" Jinak natural 99 jsem se spletl je to N98 A nikdy jsme do auta nelili nic než Natural 95 a ten V-
    power nesmím tankovat kvůli cenně i tomu že to nechce otec, a proto jsem psal o daňovém dokladu kde se vše dá dozvědět a taky odečíst v závěru roku daň.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.00  13:11

« Re: Natural 99

Natural 99 je vlastne "smecko" z orig. Naturalu 115, ktery si OCTAVIE krakuje doma v kulne. Proto taky auto jeho otce (Octavia 1.6/55kW se zavodnima gumama BRAVURA nahustenyma zavodnim plynem) muze "litat" pres 190 na dalnici...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.00  12:17

« Re: Shell V-Power

Ja mam Hondu 1.5i VTEC, vysokootackovy motor. V-Power se u mne projevil citelne v lepsi dynamice. Najeto mam cca 50 tis. a auto je v provozu 3 roky.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.00  11:46

« Re: Natural 99

Kde je k sehnání Natural 99 OCTAVIE?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.00  11:36

« Shell V-Power

Vážený, rád bych vám oznámil, že o tom nemáte ani ponětí. 1) co se týče daňového dokladu, tak nikde není určeno, že nesmíte jezdit na V-Power.
    2)CO se týče kvality tohoto benzinu, tak rozhodně za tu 1,50 -2,00 na litr to stojí. Nemyslím tím čepovat to pokaždý, ale tak jednou za měsíc je to užitečný. Pokud to nevíte, tak tenhle benzin vám nezajistí větší rychlost, ale spíš větší odolnost motoru. Jsou v něm speciální příměsi a fakt to funguje. Zkuste se zeptat na VŠCHT, kde to vyvíjeli a testovali.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.00  07:38

« Re:

OKTAVIE: ty muzes byt rad ze mas doma aspon toho
    houpaciho konika!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.00  07:31

« Re:

Ty vole Octavie, to jste ještě ve škole nebrali vyjmenovaná slova po M ? Jinak tu zase samozřejmě plácáš nesmysly.
  • 00 Reagovat !

foto

11.04.00  18:59

« Bez nadpisu

Já bych to nikdy do auta nelil " hm stejně to mám zakázané" poznalo by se to podle daňového dokladu, ale po přečtení starých zkušeností souhlasím že U značkové pumpy" AGIP" je stejně kvalitní jak V power ale o 3 koruny levnější a máme mití zdarma po 99 litrech . Je to jen trik vy pak máte pocit že to jede o něco líp ale je to jenom pocit !!!! Něco jiného je Natural 99 ale to jsem se ptal a mohlo by to roztrhnout motor´´´====== nic jiného jak osvědčený N95 nedoporučuji dělat si z Vašeho motůrku pokusného králíčka "spíše koně někdo má třeba jen Koníka""..,-
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  13:19

« Re: V-Power

Myslim ze az si tu masinu bude nuset nekdo rozhodit, tak uz to bude v *. Ja bich na dobro masinu nesahal. Ale skusil bych to treba endoskopem nebo komprese pred a po. Nebo jestli mate nekdo brzdu na vykon.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  12:12

A viděl jste někdo rozdělanej motor po použití ?
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.00  12:05

« V-Power

To zlepseni vykonu docela dobre vystihl TomTurbo.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  12:01

Peugeot 605 3.0. Co se tyce vykonu, tak nejakej razantni narust jsem nezpozoroval. Prijde mi, ze to jede o trosku lip, ale jestli se mi to jen nezda (nejak si tu vyssi cenu musim prece omluvit, ne?). No a ten volnobeh se musim priznat jsem nezkoumal ani pred ani potom. Jediny co jsem zaregistroval je to vstrikovani a spotreba.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  11:41

Ty vole, kdyz tam naleju takovi chcanky za 30Ka a jeste to budu lepit ze sviho, tak se me bude taky zdat ze to lip tahne!! Jinak bych jim rozhodil sandale!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  11:21

Už jsem to někde psal ale teda ještě jednou. Kamarád má FORD PUMA 1.7, s chiptuningem a se vzduchovým filtrem (sportovním). Od té doby, co tam leje V-POWER, to jede líp, kultivovaněji a žere to asi stejně. Myslím ale, že to má význam jen pro řidiče, kteří využívají často plný výkon motoru. Při klidné jízdě nic moc nepoznáš (možná tu menší spotřebu o 0,2l)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  11:16

A u jakýho auta, jestli se můžu ptát ? Co výkon, pravidelnost ve volnoběhu a tak ?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  11:03

Obcas se mi rosvitila takova cervena kontrolka. V servisu mi rikali, ze to je vstrikovani. No a od ty doby co tankuju V-power uz ani neblikla. A spotreba se taky trosku snizila. Tak myslim, ze mi to docela pomohlo.
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.00  10:29

« V-Power

Máte někdo s tímto palivem už nějaké zkušenosti ? Viděl jste někdo rozdělaný motor po používání V-Power ? Vyplatí se to ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…