Shell V-Power a jiná "lepší" paliva
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« VYSVĚTLENÍ
Aha někdo chytrý si tu hraje s daňovým dokladem Tak se podívej co tam je vždy napsané datum čas částka a to hlavní """""druh benzínu!!!"""""" Jinak natural 99 jsem se spletl je to N98 A nikdy jsme do auta nelili nic než Natural 95 a ten V-
power nesmím tankovat kvůli cenně i tomu že to nechce otec, a proto jsem psal o daňovém dokladu kde se vše dá dozvědět a taky odečíst v závěru roku daň. -
« Shell V-Power
Vážený, rád bych vám oznámil, že o tom nemáte ani ponětí. 1) co se týče daňového dokladu, tak nikde není určeno, že nesmíte jezdit na V-Power.
2)CO se týče kvality tohoto benzinu, tak rozhodně za tu 1,50 -2,00 na litr to stojí. Nemyslím tím čepovat to pokaždý, ale tak jednou za měsíc je to užitečný. Pokud to nevíte, tak tenhle benzin vám nezajistí větší rychlost, ale spíš větší odolnost motoru. Jsou v něm speciální příměsi a fakt to funguje. Zkuste se zeptat na VŠCHT, kde to vyvíjeli a testovali. -
« Bez nadpisu
Já bych to nikdy do auta nelil " hm stejně to mám zakázané" poznalo by se to podle daňového dokladu, ale po přečtení starých zkušeností souhlasím že U značkové pumpy" AGIP" je stejně kvalitní jak V power ale o 3 koruny levnější a máme mití zdarma po 99 litrech . Je to jen trik vy pak máte pocit že to jede o něco líp ale je to jenom pocit !!!! Něco jiného je Natural 99 ale to jsem se ptal a mohlo by to roztrhnout motor´´´====== nic jiného jak osvědčený N95 nedoporučuji dělat si z Vašeho motůrku pokusného králíčka "spíše koně někdo má třeba jen Koníka""..,- -
« Re: V-Power
Peugeot 605 3.0. Co se tyce vykonu, tak nejakej razantni narust jsem nezpozoroval. Prijde mi, ze to jede o trosku lip, ale jestli se mi to jen nezda (nejak si tu vyssi cenu musim prece omluvit, ne?). No a ten volnobeh se musim priznat jsem nezkoumal ani pred ani potom. Jediny co jsem zaregistroval je to vstrikovani a spotreba. -
« Re: V-Power
Už jsem to někde psal ale teda ještě jednou. Kamarád má FORD PUMA 1.7, s chiptuningem a se vzduchovým filtrem (sportovním). Od té doby, co tam leje V-POWER, to jede líp, kultivovaněji a žere to asi stejně. Myslím ale, že to má význam jen pro řidiče, kteří využívají často plný výkon motoru. Při klidné jízdě nic moc nepoznáš (možná tu menší spotřebu o 0,2l)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!