Shell V-Power a jiná "lepší" paliva
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
Já bych to nikdy do auta nelil " hm stejně to mám zakázané" poznalo by se to podle daňového dokladu, ale po přečtení starých zkušeností souhlasím že U značkové pumpy" AGIP" je stejně kvalitní jak V power ale o 3 koruny levnější a máme mití zdarma po 99 litrech . Je to jen trik vy pak máte pocit že to jede o něco líp ale je to jenom pocit !!!! Něco jiného je Natural 99 ale to jsem se ptal a mohlo by to roztrhnout motor´´´====== nic jiného jak osvědčený N95 nedoporučuji dělat si z Vašeho motůrku pokusného králíčka "spíše koně někdo má třeba jen Koníka""..,- -
« Re: V-Power
Peugeot 605 3.0. Co se tyce vykonu, tak nejakej razantni narust jsem nezpozoroval. Prijde mi, ze to jede o trosku lip, ale jestli se mi to jen nezda (nejak si tu vyssi cenu musim prece omluvit, ne?). No a ten volnobeh se musim priznat jsem nezkoumal ani pred ani potom. Jediny co jsem zaregistroval je to vstrikovani a spotreba. -
« Re: V-Power
Už jsem to někde psal ale teda ještě jednou. Kamarád má FORD PUMA 1.7, s chiptuningem a se vzduchovým filtrem (sportovním). Od té doby, co tam leje V-POWER, to jede líp, kultivovaněji a žere to asi stejně. Myslím ale, že to má význam jen pro řidiče, kteří využívají často plný výkon motoru. Při klidné jízdě nic moc nepoznáš (možná tu menší spotřebu o 0,2l)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!