Shell V-Power a jiná "lepší" paliva
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: V-power racing
Ten 99 V-power je super palivo, ale neúnosně drahé. Já jezdím na V-pover 95 a jsem spokojen. Fakt je, že s 99kou v nádrži jsem jel 220 o poznání dřív.
Navíc větší výkon motoru se u mně neprojevuje nižší spotřebou, ale víc ojetými pneumatikami a fialovými kotouči :o) -
« Re: Vysledky mojho testu V-Power
Ja viem, ze to tak byva. Ale ten pokles asi nepride tak nahle, ale spotreba postupne klesa. Po natankovani V-Poweru klesla spotreba skokom o 10% dole. Planujem ten test zopakovat ked bude najazdenych 20tis, aby to bolo objektivnejsie. Zatial ma V-Power presvedcil ze ma opodstatnenie, ale stale nie som presvedceny, ze by som mal autu davat iba V-Power. Myslim, ze ak najazdim takych 2000km na V-Power a potom 8000km na obycajny, dam motoru co potrebuje. Aky je vas nazor? -
« Vysledky mojho testu V-Power
Prvykrat som natankoval V-Power ked malo auto 9tis km. Odvtedy som najazdil 3000 km, z toho asi 2000 na V-Power. O tom, ze auto sa mi zdalo tichsie a pruznejsie v nizkych otackach som uz pisal. Vo vyssich otackach som rozdiel nezaznamenal. Ale co som urcite zbadal bol pokles spotreby. Z povodnych 6.5 na terazsich 5.9 pri nezmenenom style jazdy. A zaujimavostou tiez je, ze po natankovani obycajneho benzinu, tato spotreba (5.9) zostala nezmenena. Mozno je to sposobene oteplenim v poslednych dnoch - to je tiez mozne. Tento test planujem zopakovat opat po najazdeni cca 20tis. To bude niekedy zaciatkom leta, potom nebudu take velke teplotne rozdiely.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!