BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
« Re: BMW 750 > 250 km/h
Nevim kolik jezdi BMW 750i ale jel jsem jako spolujezdec v BMW M5 ( 400 PS ) a maximalku to melo na 6ku pri zapnutym sport rezimu tachometrovych 275-280 a to bylo v omezovaci . GX tuning nabizi cip kterym se odstrani omezovac otacek tak by se teoreticky dalo dosahnou 300km/h. -
« BMW 750 > 250 km/h
Nazdar vsem priznivcum znacky BMW. Mel bych jeden dotazek, jeden kamarad na me machruje ze ridil BMW 750 (prej mu to pucil jeden dejme tomu nadrizeny) jel 260 km/h a majitel udajne 310 km/h. Jelikoz vim ze BMW montuje do svych krasnych aut omezovace nba 250 km/h, tak by me zajimalo jestli to je vubec mozne (odpojit omezovac) jinak mi je jasne ze to tech 300 jede, diky za odpovedi. -
« Re: BMW - dobrý auto
To by bylo fajn. Mě by spíš pomohlo, kdybys mi nakreslil a popsal, jak ten spínač vypadá + kóty a nápisy. Když už zase jednou polezu na hever, tak si tam dám zrovna novej. Byl jsem v Kelly, ale na E28 tam v katalogu nic nemaj, tak chci zkusit, jestli tam bude pasovat nějakej novější typ. V mailu zatim nic nemám, ale budu trpělivej. -
« Re: BMW - dobrý auto
Napsal jsem ti teda mail přímo, jsem žhavej se ňák domluvit, hlavně ten nárazník a PP blinkr, kapotu jednu mám, ale věru žádnou krasavici, čidla bych měl mít minimálně 2, mám totiž ještě 2 celý auta s nevyndanejma převodovkama. Dávám teď ještě dohromady jednoho nabouranýho superkrasavce ze Švýcarska po 1. majiteli 524TD, na něj potřebuju ten předek. -
« Re: BMW - dobrý auto
Jak už jsem psal - Jezdím BMW 520i Kat 12/86 E28. Přední nárazník bych měl. Mám vpodstatě celý auto na díly, a to 520 r.v.1981 (nebo 1982) E28. Je to ještě bez katu a elektronickejch injektorů - tzn. má to vícebodový mechanický vstřikování. Kára je zepředu rezavá, takže asi k nepoužití. Motor skoro 300.000 km, ale je bezvadnej. Interiér zachovalej. Zadek auta vpořádku. Ta rez na předku, je hlavně na vnitřních plechovej podběhách a na kapotě, ale většinou je ještě schovaná po lakem. Kdybys měl zájem, tak mi napiš na sgt.bestias@post.cz a můžem se domluvit. Jediné co bych potřeboval já, je spínač zadních světel v převodovce. Když jsem měnil převodovku, tak v té nové ho technik urazil a ten původní nefunguje, protože dřív jsem tam měl Getrag a teď jsem tam dal ZF 1/87. -
« Re: BMW - dobrý auto
Mám 4 auta na díly, ale sháním přední nárazník na E28, eventueně kapotu a jiné drobnosti. Mometálně dávám dohromady jednu bouračku na předek. Kdybys něco potřeboval, zbyla mi příručka "jak na to" od E34 nebo mám spoustu jinejch potřebnejch krámů, které BMW provozuješ ty? -
« Re: BMW - dobrý auto
Tak mě napadlo - když ty taky rád E28 - nevíš jestli vyšla u nás nějaká příručka nebo jiná literatura ? Já mám jenom německou. Vím akorát, že něco o motoru bude asi v "Jak na to" pro trojkovou řadu, ale nechce se mi dávat 600,-. Jo, a taky jsem se chtěl zeptat, jestli ti nezbyly nějaký díly, nebo doplňky, anebo jestli něco nesháníš. Mám totiž ještě jedno auto na díly.