BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
-
« nova M3
Jezdite zde nekdo v nove M3 coupe (252kW)?? Za pouhe 2M CZK se mi to zda jako super levne (relativne:) dokonale sportovni vozitko, srovnatelne jsou snad tak F355 ci podobne auticka, nicmene tato jsou nasobne drazsi... Nikdy jsem nejezdil v BMW (spise MB, Volvo, Audi, atd.), ale M3 me docela laka, zvlaste pokud C32 AMG nebude mit manual.. -
« BMW SCHEMY
Vedel by mi niekto pomoct, zhanam kvalitne elektroschemy na BMW E-30, ktore sa tykaju hlavne ABS. Mam zavadu na ABS a porovnavacou metodou na druhom aute som zistil, ze pri rozdelovaci tlaku v napajacej zasuvke na relatka nemam 12V na jednom kontakte rele. Skuste mi niekdo pomoct.
CALVERA. -
« Re: X
novou, uplne novou sedmicku?? Nejsi sam. Ale jsou nej. Tyhle auta jsou nej. Nova sedma nakope zadek Sku absolutne s prehledem. Stejne jak je petka lepsi nez ecko a trojka lepsi nez cecko. vsimli jste si testu... 320d touring a C230 CDI? (jeste tam byla alfa 2,3JTD sportwagon) a kdo vyhral? no samozrejme BMW !! mercedes na ne nema. ma sve chvilky, ale to trva jen moc malo casu. -
« BMW
Velmi sa mi páčia diesely od BMW.Sú konštruované v duchu značky.Velký výkon.Motor 2.0d má 136 koní.Je na trhu už nejakú dobu a je super.VW len teraz prichádza s odozvou nan.Je správne,že VW nie je v dieseloch nejlepší čo sa týka výkonu.Samozrejme TDI od VW sa predá viac ako od BMW.Nová M3 je prekrásne brutálne auto.Som zvedavý ako bude vyzerat facelift BMW 3.Má príst teraz v tomto roku na trh.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!