BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
-
« Re: Bmw je nej!!
BMW je nejlepší *pro někoho*. Jako rodinné auto pro výlet na hory bude nejlepší třeba hyper-bezpečné čtyřkolkové Volvo V70 XC, jako sporťák se střechou BMW M3, jako limuzína MB S55 AMG, jako SUV třeba opět MB ML55 AMG, atd. BMW není nejlepší, ale některé jeho modely jsou *mezi nejlepšími*, buď trošku reálný!! -
« Starší BMW 3
Nazdar,
přemýšlím nad koupí staršího bavoráka trojky. Kombinací pár let stáří a najetých kilometrů bych se chtěl dostat na rozumnou cenu (250 - 350t). Když si ho koupím s 60 - 120t najetých km, kolik můžu očekávat problémů?
Slyšel jsem, že vydrží 400 tisíc, ale to se asi týká jen motoru... takže: co mi asi všechno odejde za dalších 50-100 tisíc km?
Díky Sonny -
« M3
Sweden> Jelikož jsem čech a žiji tu, tak se zajímám o ceny importéra BMW do ČR, a ten má 2.408.700 a přes to nejede vlak. Nehodlám se tu hádat kolik které auto stojí, protože to je daný fakt a zajdi si někam do prodejny BMW a tam Ti to rádí se a se zaujetím řeknou. Spíš nevím, proč se na cenu auta díváš v cizí měně.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!