BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
-
« Re: BMW Compact 316i - 318ti - 323i co vzít?
pokud mas na mysli nove auto, tak urcite neprodelas, za ty penize BMW je solidni. Znamy si ho koupil a musim uznat, ze spatne to neni. Sice co jsem mel moznost poznat 328i minule generace, tak se to srovnavat neda co se tyce vykonu. Ono to auto je uz na ten motor trochu tezke. Pokud mas na mysli nejakou ojetinu, tak tam bych uz spis sel do nejakeho sestivalce. Maji vetsinou lepsi vybavu a vetsi vydrz. Nevim ale jak jsi na tom financne. Ja osobne bych po zkusenostech sel asi jen do 328i nebo 325td od r.96. Asi nejpovedenejsi motory a uz solidni vybava. Spotreba mezi 1.6 a 2.8 je max. o 1,5l vetsi. Jinak odbornik na BMW nejsem, tak to berte jen jako muj nazor podlozeny pouze tim, co jsem mel moznost videt a vyzkouset, takze jsem mozna prilis zaujaty. -
« Re: Samosvorny diferencial
je to velmi jednoduche, ked zdvihnes auto na zdvihak a otocis jednym zadnym kolesom, druhe by sa ti malo tocit opacnym smerom a keby ho chytil druhy clovek, malo by mat odpor. ak sa ti druhe koleso tocit nebude-samosvor nemas. v bmw s vyssim vykonom (ako napr. m3-e36) je samosvor 25% dodavany seriovo, do inych aut asi za priplatok. da sa zohnat aj 50-70% ale auto v ostrych zatackach ta zacne tlacit a zacne byt nedotacave! (t.j. vhodne iba na lepsi start) o.i. napr. v bmw 320-e46 urcite nie je! pozor, ak vymenis nejaky dif. kt. ti tam bude pasovat, mozes zmenit staly prevod, a tym aj akceleraciu alebo v-max. -
« Re: dotaz
Co se týče spotřeby, počítej že když budeš jezdit po městě hodně opatrně tak takovejch 12l a venku 8l/100km. Když tomu lehounce naložíš, tak si přičti tak 3 litry a když tomu dáš kotel, tak si ke každý spotřebě přičti aspoň 6. Jinak věřím, že auto bude ještě dlouho spolehlivě jezdit, pokud tam nečíhá nějaká zrada kvůli který jde auto z domu předchozího majitele.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!