BMW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW

• « 00 Reagovat !

foto

16.06.01  01:35

« Re: KDO JEZDI BMW

PROF: Nevim jak je BMW zarazene u vas. V Nemecku je vice duvodu nemit BMW nez mit. Ten nejhlavnejsi je negativni nazor na ridice BMW. Kdyz nekdo pri 200 na dalnici ze zadu blika, tak je to 80% BMW. Kolik mladiku jezde vecerem o meste, zavodi na Ampeln a delaji blbosti kdyz vidi holku. NA BMW-ridice je tady hodne vtipu...
    Na druhe strane se musi rici, ze BMW 5-- a vissi ma dnes lepsi qualitu nez Mercedes. Ale nemci si tu Qualitu taky nechaji pekne zaplatit. Myslim ze se to s u vas neda tak srovnat.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  10:38

No jasně, mám 17 let starou 524TD abych všem předved, ŽE NA TO MÁM, aby si mě považovali a zároveň si tím hojím komplexy. Je to tak, skoro tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  08:15

pokud jsi byl nekdy treba v Mnichove, urcite sis vsiml, ze vozy, ktere jsou v nasi zemi povazovany za luxuxsni a drahe, tam muzes videt na kazdem rohu. pocet BMW, Mercedesu a podobnych aut tam je znacne vyssi nez tady. u nas se kupuji Oktavky, tam zase BMW a podobne. nase ekonomika je holt nekde jinde. a k tem ojetym vozum: nemecka a ceska ojetina neni totez. u nas se auto proda az se rozpada a je levnejsi ho prodat nez opravit. v Nemecku je dost lidi, co proste musi mit kazdy rok novy model onoho vozu, takze sehnat tam rok starou ojetinu neni problem. nechci rozebirat mezilidske vztahy, urcite tam snobstvi hraje svoji roli, ale mnohe jejich ojetiny jsou prakticky nove vozy. dva roky jsem tam pracoval, takze vim, o cem mluvim.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  07:07

revi: A jakej máš na BMW názor ty? Zařadil bys ho tam, kam je řazeno tady v Čechách?
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  01:32

« KDO JEZDI BMW

v Nemecku jsou 3 typi BMW-ridicu:
    1: Jezdi nove BMW aby ukazali, ze na to maji a aby je sousede brali vazne.
    2: Jezdi opotrebovane BMW aby vyrovnali osobni nedustatky - i kdyz jsou prakticky bez penez.
    3: Kombinace z 1. a 2.
    Zbytek - 60% BMW co tady jezdi jsou firemni leasing. Ziji skoro 20 let v Nemecku.
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.01  18:02

« Tak, co bys'

nechtěl za E34 '88-89 se starým 12 ventilovým šestihrnkem... (odhaduju - podle ceny).
  • 00 Reagovat !

foto Kolik80

Kolík80 04.05.01  15:19

« BMW 525

Včera jsem na tipcars viděl BMW 525. Tak jak Bavoráky nemusim, tak to byla bomba. A byl jen za 89 000 Kc (tuším). Fakt dost dobrý.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  13:44

« Re: BMW TOUR 2001

To já musel taky. A kdy to má RENOCAR?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  12:53

Jo takovou akci ma i Renocar v Brně. Blby je na tom akorat to že musíš podepsat revers že když auto rozbiješ tak ho zaplatíš ;-) Minulej rok jsem se tak projel v L7,M5 v X5 me pak vozil nejakej firemni ridic. Na nic je to ze vedle tebe sedi člověk kterej ti pořád kecá do řízení takže na nějaký vytáčeni do omezovače můžeš zapomenout .
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  07:51

Sorry, chtěl jsem napsat 28.4.2001.
    Stránky to nemá. Opakuje se to jednou za rok.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.01  14:46

bude to i nekde jinde, ma to nejake stranky?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.01  14:33

To jako minulý rok?
  • 00 Reagovat !

foto

30.04.01  23:35

« BMW TOUR 2001

28.5 jsem byl na zámku Štiřín nedaleko Prahy, kde akce BMW TOUR 2001. Kadý si tam mohl vyzkoušet jakékoliv BMW (3,5,7,X5,M3,Z8). Musím vám říct, že to bylo super. Nejvíc mě nadchlo M3 a trojkový třílitr. Akorát chudáci lidi v těch vesnicích kudy se projíždělo.
  • 00 Reagovat !

foto

30.04.01  20:17

« M3 E46

Pani, mam pre Vas velmi potesujucu spravu:
    BMW planuje s vyrobou BMW M3 E46 EVO. Bude lahsia a bude mat 380PS!!! Na to sa uz nebude chytat ani Porsche GT3!!! Moc sa na to tesim.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.01  17:46

« Re:

Musí mít minimálně 6 válců!!! Nebo starej 4 válec M3.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.01  13:47

« Re: BMW musí mít ...

Myslím si, že je úplně jedno, kolik má BMW válců, důležité je, že je to BMW! Ahoj.
  • 00 Reagovat !

foto

30.04.01  11:56

« Bez nadpisu

BMW musí mít 6 válců, jinak to není BMW!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.01  05:58

« Pro ALIEN

Nevím jak jsi to myslel s tou holkou, myslíš jako manželku nebo myslíš jako dělat fráju na kočky s 1.6? Je mi 19 a bráška si koupil novýho golfa IV 1.8 20V. Co jsem slyšel názory, tak té koupi 1.6 compacta rv96 budu časem litovat moc a moc. Fakt nevím všichni mě matou. Ještě jedna věc, 1.8ti je podstatně dražší, počítám s cenou do 220.000,-kč
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.01  01:24

« Re: Budiky

www.bmw-e30.net

Ceska stranka o e30tce :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.01  22:40

« Re: BMW Compact 316i - 318ti - 323i co vzít?

Pokud to máš pro holku, tak klidně čtyřválec, pokud ne, budeš akorát naštvanej, že máš díru jak hrom mezi motorem a chladičem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…